Kød, fisk og fjerkræ
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
Slagterigigant har markant fremgang i omsætningen trods udfordringer
Danish Crown har været i modvind på mange fronter det seneste år. Alligevel har koncernen i regnskabsåret 2022/23 formået at løfte omsætningen med fem procent
Må virksomheder greenwashe? Mandag indledes afgørende og principiel retssag
Retssagen om påstået klimavenligt svinekød med de grønne organisationer Dansk Vegetarisk Forening og Foreningen Klimabevægelsen i Danmark på den ene side og slagterigiganten Danish Crown
Ny formand for Danish Crown
På et bestyrelsesmøde i Danish Crown torsdag aften i sidste uge er den hidtidige næstformand, Asger Krogsgaard valgt som ny formand for Danish Crown AmbA.
Bøffen kan blive grønnere – forskningsprojekt tracker co2-aftryk på hver en bøf
I et MADE FAST forskningsprojekt har Danish Crown fået overblik over, hvor meget CO2 en oksekødsbøf udleder – lige fra koens foder til indpakningen i
Svensk dokumentar: Svenske turbokyllinger æder hinanden levende
Skjulte optagelser i svensk dokumentar afslører kannibalisme og ulovlige aflivninger i kyllingeindustrien. Æggene fra de mishandlede dyr ender i den danske turbokyllingeproduktion. Dyreværnsorganisationen Anima betegner
Juletraditioner i forandring
Selvom den klassiske julefrokost lever i bedste velgående på de traditionsrige restauranter, blæser der også nye vinde over det danske julelandskab. Flere og flere ønsker
EU-forbud mod medicinsk zink til dyr har øget forbruget af antibiotika til smågrise
Brugen af antibiotika til dyr er generelt faldet. Men et EU-forbud mod at bruge medicinsk zink betyder, at forbruget af antibiotika til smågrise, der fravænnes
Opsigtsvækkende fund af antibiotikaresistens i kalkunkød
Importeret kalkunkød viser overraskende høje niveauer af resistens overfor 3. generation cephalosporiner, der er antibiotika, som i høj grad bruges til at behandle mennesker. Det
Ny undersøgelse: Grisevelfærd er vigtigere end klimaet for forbrugerne
Danskerne vil hellere betale ekstra for svinekød, der sikrer bedre dyrevelfærd, end for svinekød, der har et lavere klimaaftryk. Det viser en undersøgelse fra Københavns
Hent flere