Kød, fisk og fjerkræ
Sushi boomer på valentinsdag: Just Eat sælger over tre gange så meget som normalt
Tal fra Just Eat viser, at danskerne i stigende grad fejrer kærligheden på valentinsdag med sushi. Den 14. februar bestilles der på platformen mere end
Pizza er nu danskernes foretrukne aftensmad
Hver aften i 2024 spiste flere end hver 20. dansker pizza. I en ny undersøgelse overhaler pizzaen lige præcis kylling og brød med pålæg som
35 år med øko-mærket: 42 mio. dyr er kommet ud under åben himmel
I 2025 fejrer Økologisk Landsforening, at danskerne har været med til at lukke mere end 42 mio. landbrugsdyr ud under åben himmel. Det er nemlig
Friland vil erobre rugbrødet
Voksende efterspørgsel på økologi får nu Friland til at lancere sin første pålægsserie. Målet er, at lige så mange forbrugere skal vælge økologisk rullepølse, spegepølser
Skarp kritik af tilsynet med muslingefiskeri i Limfjorden
Den daværende Fiskeristyrelse har ført et kritisabelt tilsyn med muslingefiskeriet i Limfjorden. Det fremgår af Rigsrevisionens beretning om tilsynet med muslingefiskeri i Limfjorden. Rigsrevisionen, hvilket
Dansk Akvakultur reducerer miljøpåvirkningen markant
Midt i debatten om opdrætsfisk bekræfter nye oplysninger fra Miljøminister Magnus Heunicke, at den danske akvakultursektor har opnået betydelige reduktioner i udledningen af næringsstoffer og
Kylling og okse i ét: Salling Group præsenterer nyt kødprodukt med flere fordele
Et alternativ til det velkendte og populære hakkede oksekød er fra næste uge at finde i Salling Groups butikker. En smagfuld fusion af hakket oksekød
Ny Danish Crown-bestyrelse på plads
Danish Crowns nye bestyrelse har nu konstitueret sig med Søren Skou som formand og Daniel O. Pedersen samt Ulrik Bremholm som næstformænd. Søren Skou er
Stryhns Gruppen: Forbrugerne vælger mærkevarerne til – ser frem mod vækst og udvikling
Efter et år med vækst i et udfordret marked ser Stryhns Gruppen frem mod 2025 med en vis optimisme og klare strategiske prioriteringer. Trods et
Sådan ultralydsscanner du dig til den perfekte flæskesteg
Danske forskere har i et nyt videnskabeligt studie vist, at man med en håndholdt ultralydsscanner kan sikre, at man får den helt perfekte flæskesteg med
Hent flere