Kød, fisk og fjerkræ
Konference sætter fokus på sidestrømme fra fisk og skaldyr
Teknikker til at omdanne sidestrømme fra fisk og skaldyr til nye ingredienser. En sorteringsløsning til håndtering af fiskeafskær, omkostningseffektive løsninger til forlængelse af holdbarheden af
Ny teknologi: Potentiale til at reducere grisekøds klimaaftryk betydeligt
Dansk landbrug arbejder målrettet på at nedbringe udledningen af drivhusgasser. Derfor går Danish Crown nu ind i storskala test af en teknologi, hvor metangas fra
Ny kødskandale: Salling Group suspenderer samarbejde Skare Meat Packers
Efter Fødevarestyrelsen har fundet 12 år gammelt kød uden sporbarhed hos Skare Meat Packers suspenderer Salling Group nu al handel med kødgrossisten Skare Meat Packers.
Danskerne elsker fisk – nu skal de lære at spise det
Danskerne har taget sushi og retter med rå fisk til sig, men vi tør ikke selv håndtere den rå fisk. Frisk vakuumpakket laks, der kan
En tredjedel vil spise frilands-steg eller -and til jul
Trods inflation og krise, betyder det noget for danskerne, om anden og grisen har haft en opvækst med god dyrevelfærd, inden de bliver til steg
Flydende reje-trawler-fabrik med dansk teknologi
Fornyelsen af Royal Greenlands fiskeflåde har været en løbende proces i de seneste år, og nu er aftalen om den femte nybyggede trawler en realitet.
Antibiotikaresistens i dyr og kød ligger generelt stabilt
Forekomsten af antibiotikaresistens i bakterier fra fødevareproducerende dyr og kød i Danmark var stabilt eller faldende i 2021. Et par bemærkelsesværdige fund af kritisk resistens
Sushikæde får Årets Guldfisk
Letz Sushi fik MSC's pris, Årets Guldfisk, for deres vedholdende fokus på bæredygtighed. Letz Sushi har ifølge Marine Stewardship Council (MSC), der uddeler Årets Guldfisk,
Ny MSC-fiskeristandard vil drive fremskridtet inden for bæredygtigt fiskeri, siger CEO
Marine Stewardship Councils (MSC) lancerer i dag sin nye globale bæredygtighedsstandard for vildtfangede fisk og skaldyr. Den nye MSC-standard sikrer, at fisk og skaldyr, der
Markedet for fisk og skaldyr er i vækst trods globale udfordringer
Opbakningen til bæredygtige fiske- og skaldyrsprodukter fortsætter med at vokse globalt. De nye tal fra MSC's 25 års jubilæums årsrapport viser, at bl.a. antallet af
Hent flere