Kød, fisk og fjerkræ
Ny grøn aftale høster ros – men også kritik
I går kunne regeringen og dens parter præsentere en ny grøn trepartsaftale, blandt andet med en Co2-afgift for landbruget. Aftalen høster roser mange steder fra,
Ny FN-rapport viser stigning i overfiskeri: Bekymrende udvikling, mener MSC
FN's Fødevare- og Landbrugsorganisation (FAO) har netop offentliggjort deres årlige rapport om tilstanden af verdens fiskeri og akvakultur. Rapporten dokumenterer stigning af fiskeri generelt i
Restaurant Flammen bag stærkt årsresultat
Restaurant Flammen næsten tredoblede sit resultat i 2023 og kan igen fremvise et tocifret millionoverskud efter nogle år påvirket af COVID-19. Direktør hæfter sig ved,
”Jeg er ikke sikker på, at danskerne er klar til insekter endnu, men det bliver de.”
Det summer hos ENORM Biofactory A/S i Flemming lidt uden for Horsens. Her flyver godt 50 mio. tropiske soldaterfluer rundt og formerer sig. Larverne bliver
Miljøbekymringer får næsten halvdelen af forbrugerne til at skifte kostvaner i takt med voksende bekymring for havets tilstand
Næsten halvdelen af forbrugerne, der ændrer deres kostvaner, gør det på grund af bekymringer for miljøet, ifølge en ny global undersøgelse fra Marine Stewardship Council
Avocadoer er ’slemme’, og veganere er latterlige: Sådan retfærdiggør vi at spise for meget kød
De af danskerne, som har svært ved at skære ned på kødet for klimaets skyld, har det med at undskylde eller retfærdiggøre os selv, når
Ny undersøgelse: Danskerne er klar til kultiveret kød
En ny undersøgelse viser, at et flertal af danskerne gerne vil prøve kultiveret kød på hylderne – og 60 pct. mener, at de skal produceres
Burger King ændrer kronjuvelen: Ikonisk Whopper bliver forbedret for første gang siden 1957
Der er forandringens tid, når Burger King i dag slår dørene op til relanceringen af deres ikoniske Whopper for danskerne. Relanceringen er et resultat af
Jais Valeur stopper som CEO for Danish Crown
Efter knap ni år på posten vil Jais Valeur stoppe som CEO for Danish Crown. Han har aftalt med bestyrelsen, at han fortsætter, indtil en
Sushi-iværksætter vender tilbage til den rå fisk
Anders P. Christensen introducerede danskerne til de nemme sushibakker i supermarkederne i start 00’erne – nu vender hans virksomhed Tasteful Foods tilbage til rødderne i
Hent flere