Frugt og grønt
Grønne versioner af hverdagen klassikere hitter: 3 ud af 10 danskere er blevet bedre til at lave vegetarretter
Danskerne eksperimenterer med grønsagsversioner af hverdagsklassikere som lasagne, bolognese, tortillas og frikadeller. Det viser en ny undersøgelse fra Arla, hvor tre ud af ti danskere
Tasteful Foods: Nyt klimaregnskab og nudging skal øge salget af plantebaseret convenience
Den nordiske conveniencevirksomhed Tasteful Foods bruger nyt klimaregnskab som springbræt til at øge salget, mindske CO2-udledningen og give en grøn håndsrækning til dagligvarehandlen. Virksomheden har
Gennembrud: Vertikalt dyrkede jordbær hos Nordic Harvest
Danske jordbær uden sprøjtemidler og hele året rundt er kommet et skridt nærmere. Hos Nordic Harvest er man lykkedes med at bringe de første vertikalt
Ny måling: Danskerne bakker op om en kødafgift, hvis frugt og grønt samtidig bliver billigere
“Tallene sætter en tyk streg under, at der er bred opbakning til afgifter på stærkt klimatunge fødevarer som f.eks. kød, så længe de klimavenlige fødevarer
DTU-konference om plantebaserede fødevarer d. 14. september
Fremtidens fødevarer skal i højere grad være plantebaserede for at gøre kosten sundere og mere bæredygtig, og de skal samtidig være sikre og smage godt.
Jubilæumsudgaven af Food Festival skal klæde fødevarebranchen på til grønne udfordringer
Når Danmarks største madevent for tiende gang indtager Tangkrogen i Aarhus 1.-3. september, er der ikke kun tænkt på de 30.000 madinteresserede gæster. Arrangementet BrancheFredag
Kom til Økologisk Høstmarked den første weekend i september
Skal du med til Økologisk Høstmarked i den første weekend i september. Det foregår på 40 gårde i Danmark. Sæt kryds i kalenderen, find en
Skolestart: Gode tips til en sund madpakke
For tusindvis af danske børn er der skolestart på skemaet i denne uge - og det kræver en sund, nærende madpakke. Fuldkornspartnerskabet giver gode tips
Agurketiden i tørre tal
Der bliver produceret færre og færre agurker i Danmark. Til gengæld er prisen steget mere end den generelle prisudvikling, skriver Danmarks Statistik. Foto: freepik.com Målt
Fire ud af 10 børn og unge kan ikke finde ud af at koge et æg
40 procent af danske børn og unge i alderen 10-15 år ved ikke, hvordan man koger et æg. Hver fjerde kan ikke skrælle en gulerod.
Hent flere