Frugt og grønt
Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben
Partierne bag Aftale om grøn omstilling af dansk landbrug har afsat 675 mio. kr. til Plantefonden, der skal sikre flere satsninger på plantebaserede fødevarer i
Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket
Danske børn får op til fire gange mere slik og søde sager, end Fødevarestyrelsen anbefaler. Et pilotprojekt i Hvidovre har hjulpet børnefamilier til at skære
Dårlige vaner fra nedlukningerne bliver hængende hos voksne danskere
Nedlukning, afstand og isolation var effektivt til at forebygge spredning af COVID-19. Men restriktionerne påvirkede også voksne danskeres kost- og aktivitetsvaner og har forværret folkesundheden
Planteslagterne indtager udlandet
Planteslagterne indtager nu udlandet med hele tre eksportmarkeder. Det drejer sig om markederne UK, Tyskland og Tjekkiet, der fremover vil aftage produkter fra den danske
Nyt samarbejde sætter flere danske bælgfrugter på menuen i landets kantiner
Et nyt samarbejde mellem producenten Kragerup Gods, grossistvirksomheden Grøn Fokus (specialistselskab i regi af Dagrofa Foodservice) og Compass Group Danmark medfører, at danske økologiske bælgfrugter
Planterne kommer: Planterige fødevarer vækster
Det er blevet nemmere at støde på dem i supermarkedet, når du går forbi køledisken. De kødfrie færdigretter og de plantebaserede køderstatninger har nemlig vundet
365discount og kendte organisationer med opfordring til regeringen: Skær momsen på frugt & grønt
I en henvendelse til Fødevareminister Jacob Jensen opfordrer Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, Diabetesforeningen og dagligvarekæden 365discount regeringen til nu at sænke momsen på frisk frugt og
Danskernes forhold til bælgfrugter er ved at bløde op
Der er kun bælgfrugter i aftensmaden hver fjortende dag hjemme hos den gennemsnitlige dansker. Men halvdelen af os vil gerne spise flere, mens få er
Speed-dating for hele landets fødevarebranche
Tirsdag den 21. februar danner Aggersvold Gods ramme om årets første netværksarrangement Book en Mark, hvor producenter og aftagere fra hoteller, restauranter, kantiner, offentlige køkkener,
Kom til FoodDay 2023 på Københavns Universitet
Vil du blive klogere på plantebaserede fødevarer og høre om den nyeste forskning på området? Så kan du komme til FoodDay på Københavns Universitet d.
Hent flere