Frugt og grønt
Jordbærsucces skaber efterspørgsel på rabarber
Danskerne er vilde med is med jordbær fra Samsø, og nu forsøger ismejeriet Kastbergs Gourmet Is, om det også gælder rabarber fra Kattegatøen. Den første
Verdens tomatproduktion i fare
Hovedparten af den globale produktion af forarbejdningstomater er koncentreret i få områder af verden, her forventes klimaforandringerne ifølge en professor fra Aarhus Universitet at få
“Det er ikke sådan, at vi nu opgiver at producere kød”
På blot et halvt år har slagterigiganten Danish Crown spist en stor bid af den plantebaserede markedsandel. Burgere, nuggets og deller på planteproteiner sælger godt.
Planteekstrudater som et bæredygtigt alternativ til kød
Der stilles stadig større krav til de professionelle køkkener om, at den mad de leverer, skal være mere bæredygtig. At skifte kødet ud med planter
Her er planterigets unge talenter og erfarne ildsjæle
Frugt- og grøntprisen sætter dagligvarehandlens dygtigste i fokus – og årets nominerede er nu fundet nu. ”Årets unge grønne talent” går til unge talenter under
Forskere vil gøre planteburgeren lækker
Synes du ikke, at din planteburger er helt lige så lækker som en traditionel kødburger? Sammen med en række internationale partnere, vil forskere fra Aarhus
Trods tørke kommer kartoflerne til tiden
Om en måned kan du købe de første nye danske kartofler i supermarkederne. For selv om det har været et tørt forår, kommer kartoflerne til
Bananer bag øko-boom
Bananer er den mest spiste frugt i Danmark, og det har fået vores samlede forbrug af økologiske varer til at stige. (Arkivfoto). Bananer er den
Bælgfrugter kan blive et nyt gastronomisk eventyr
Madtrends skabes af topkokke og finder derefter vej ned igennem systemet og rammer til sidst den almene dansker. Derfor samledes en række profilerede kokke, opskrifts-
Ændringer i forsyningskæden
Foto: Messe Berlin GmbH Under den store frugt- og grøntmesse Fruit Logistica, som løber af stablen i disse dage, har den seneste tids ændringer i
Hent flere