Markedsføring
MENY: Donation er godt for fokus på bælgfrugter
Det skal være let for danskerne at spise bælgfrugter. En stor donation skal hjælpe en kampagne på vej, og supermarkedskæden MENY, der er med i
Må virksomheder greenwashe? Mandag indledes afgørende og principiel retssag
Retssagen om påstået klimavenligt svinekød med de grønne organisationer Dansk Vegetarisk Forening og Foreningen Klimabevægelsen i Danmark på den ene side og slagterigiganten Danish Crown
Drillenissen har været på spil: Tuborg Julebryg får nyt navn
Tuborgs ikoniske Julebryg får i år nyt navn og design. Bryggeriet har fjernet j’et på etiketten, så der står Tuborg Ulebryg. Navneændringen sker i forbindelse
Grøn madfestival skruer op for ambitionerne
Forventningerne er høje til dette års store plantebaserede madmesse, Plant Food Festival, som bliver afholdt i Øksnehallen i København den 4. og 5. november 2023.
21 madhelte hyldes for deres engagement i børns madvaner
Danmark er fyldt med lokale madhelte, som sørger for, at danske børn og unge får sunde og bæredygtige madvaner tidligt i livet. Mandag den 30.
Ny landstræner for kokkelandsholdet
Den 38-årige Daniel Guldmann Guldmann Damgaard bliver ny landstræner/ team manager for det danske Kokkelandshold. Han er uddannet kok og har været med som landsholdsdeltager
Dansk restaurant vinder stor gastronomisk konkurrence i Spanien
I sidste uge viste Danmark endnu engang, at vi kan måle os med de største gastronomiske talenter internationalt. Det skete, da det danske kokke-sommelier-par Allan
JunkFood opruster – indgår partnerskab med Alm. Brand Group
Endnu flere af gadens folk skal have et ordentligt måltid mad. Det er ambitionen for konceptet JunkFood, der tilbereder og uddeler mad fra overskudsvarer, og
BMO har sneget sig ind i danskernes hjerte
Forkortelsen BMO er næsten lige så kendt som klassikeren selv nemlig bolle med ost. Den har fundet sig godt tilpas hos de fleste bagerier, og
Brønnum tager første spadestik til nyt og større Food Lab og showroom
Brønnum har i de senere år oplevet stor vækst og samtidig stor interesse for at benytte virksomhedens Food Lab, og det tager man nu konsekvensen
Hent flere