Økologi og bæredygtighed
Danske servicestationer førende i verden på dyrevelfærd
Danske servicestationer er nu førende i verden på dyrevelfærd for slagtekyllinger. Det er et faktum efter, at Q8 og OK Plus i lighed med resten
Hansens Is løfter sløret for nye klassikere i køledisken
En ny klassiker rykker ind i i iskiosken og kølediske, når Hansens Is åbner sæsonen med en hasselnød-vaffel, der er sammensat af økologiske hasselnødder fra
Danish Crown anerkender: “Klimavenligt” svinekød var ulovlig markedsføring
Danish Crown anerkender over for Højesteret at have brudt loven med påstanden om, at dansk gris skulle være "mere klimavenlig end du tror". Klimabevægelsen og
Plantefonden får 60 mio. kr. ekstra med ny politisk aftale
En ny politisk aftale afsætter 30 mio. kroner i både 2025 og 2026 til Fonden for Plantebaserede fødevarer - i alt 60 mio. kr. ekstra.
OptiClean vil optimere håndteringen i grøntsagsvaskeriet og forlænge holdbarheden på dine gulerødder
Projektet OptiClean har, med 5,5 mio. kr. fra GUDP, blæst til kamp mod de halvrådne gulerødder i grøntsagsskuffen. En kombination af optimeret polering og håndtering
Nye klimavenlige ingredienser til fødevarer skal komme fra planter
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33 pct. ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som giver god tekstur og smag,
Arla Unika satser på foodservice: Vil tredoble salg af mælk i 2025
Med en tredoblet omsætning de seneste fem år, vokser Arla Unikas forretning for specialoste eksplosivt. Nu vil Arla Unika satse på salg af friskvarer som
Arlas økokøer springer foråret i møde den 14. april
Dagene bliver længere, blomsterne kigger frem, og traditionen tro springer de økologiske køer fra stald til græs til lyden af forår. Det sker også på
Ny statistik: Det økologiske areal er blevet mindre
Det økologiske areal er faldet fra 11,7 pct. til 11,4 pct. af det samlede produktionsareal i Danmark. Det viser den årlige opgørelse over alle danske
Restaurant Domestic sætter fokus på No Waste med ny menu
I anledning af den internationale Zero Waste Day lancerer Restaurant Domestic i Aarhus en vigtig “No-Waste” kampagne, der sætter fokus på at udnytte ressourcerne fuldt
Hent flere