Mejeri
Henrik Andersen forlader stillingen som administrerende direktør i Arla Foods Ingredients
Efter en lang karriere i Arla Foods træder Henrik Andersen tilbage som administrerende direktør for Arla Foods Ingredients (AFI) for at udforske en ny karrierevej
Teknologisk Institut bidrager til udviklingen af fossilfri ostevoks
Gennem to udviklingsprojekter har Teknologisk Institut hjulpet den danske virksomhed Procudan med at udvikle en ny ostevoks fremstillet af naturlige ingredienser, som potentielt halverer klimaaftrykket
Arla Foods Ingredients investerer i latinamerikansk vækst
En opgradering af virksomhedens fabrik i Argentina skal sikre en fordobling af kapaciteten til permeatpulver samt produktion af proteiner tilladt i spædbørnsernæring. Arla Foods Ingredients
Premier Is er fyldt 90 år: Fundamentet er lagt til en flerstrenget forretning
Den 9. oktober 1933 – for 90 år siden – skabte Sigurd Laurids Sørensen fundamentet til det, vi i dag kender som Mejerigaarden og Premier
De bedste mejeriprodukter kåret på HI-messen
Vinderne af såvel International Dairy Contest som Gourmetprisen blev tirsdag 3. oktober kåret i forbindelse med åbningen af mejeribranchens kombinerede udstilling og konkurrence International Food
Tusinder år gammel teknik kan gøre planteost til ’noget vi gider at spise’
Videnskaben kigger mod fermentering for at lave planteoste der både føles og smager som rigtig ost. I et nyt forskningsresultat fra Københavns Universitet viser forskere,
Over 1.000 mejeriprodukter er klar til årets store branchetræf
Ost, smør og yoghurt fra seks europæiske lande stiller op til dyst, når International Food Contest (IFC) tirsdag den 3. oktober åbner i MCH Messecenter
Danskerne mangler viden om malkekøer
En ny undersøgelse viser, at mange danskeres forestilling om malkekøer på flere områder ikke er helt i overensstemmelse virkeligheden. For eksempel tror en hel del
Torvehallerne blænder op for Danmarks største ostefestival
Det bliver årets helt store fejring af dansk økologisk ostekultur, når Mejeriforeningen og Ost & ko inviterer til Cheese Copenhagen 2023 med særligt stort fokus
Dansk-indonesisk samarbejde baner vejen for den første indonesiske øko-ost
På få år har indonesiske landmænd i samarbejde med lokale og danske myndigheder formået at omstille sig til økologi. Et konkret resultat er, at indoneserne
Hent flere