Messer og konferencer
Konference sætter fokus på sidestrømme fra fisk og skaldyr
Teknikker til at omdanne sidestrømme fra fisk og skaldyr til nye ingredienser. En sorteringsløsning til håndtering af fiskeafskær, omkostningseffektive løsninger til forlængelse af holdbarheden af
Sæt strøm til fødevareindustrien
De seneste tre år har 20 danske virksomheder i projektet Elektrificering af fødevareindustrien fået hjælp til omstille deres produktion fra sort til grøn. Erfaringerne herfra
Dansk klimakonference er første af sin art i verden
Dansk konference samler for første gang nogensinde virksomheder og forskere fra hele verden for at udvikle effektive løsninger, der kan reducere klimaaftrykket for landbrugs- og
GUDP Konference 2023: Fremtidens fødevareproduktion – innovativ madkultur
GUDP-konferencen 2023 stiller skarpt på fremtidens fødevareproduktion. Spring med på vognen, når seks indsigtsfulde talere tager os med på en guidet tur gennem værdikæden, og
Sådan omdanner du din virksomheds madaffald til grøn energi
Den danske virksomhed Biotrans har revolutioneret måden, virksomheder bortskaffer deres madaffald på, har vundet Odense Kommunes bæredygtighedspris og været nomineret til flere andre prestigefulde priser
DiaLabXpo afvikles og erstattes af nyt laboratorieevent
DiaLabXpo, der netop er blevet gennemført i MCH Messecenter Herning sideløbende med FoodTech-messen, er nu gennemført tre gange uden helt at indfri forventningerne hos arrangører
Ny festivalchef til Copenhagen Cooking
Katja Seerup Clausen er den nye festivalchef for Copenhagen Cooking. Hun overtager roret for en af landets største madfestivaler den 1. januar 2023. Katja Seerup
Michelinoplevelser på sommerens festivaller
Gastronomi har de senere år været efterspurgt blandt sommerens festivalgæster og på fynske Heartland er det ingen undtagelse. Deres gæster kan se frem til en
Enhver krise rummer muligheder
Fødevarebranchen blev taget under kærlig behandling på Landbrug og Fødevarers Fødevaredagen 2022 på Hindsgavl Slot. Sociolog og forbrugerekspert Eva Steensig gav et indblik i den
Hvad kan mikroorganismer? Seminar om avanceret fødevareteknologi og produktudvikling
Aarhus Universitet og Food & Bio Cluster Denmark inviterer til et seminar om avanceret mikrobiel fødevareteknologi. Målet med seminaret er at inspirere og initiere samarbejdsprojekter
Hent flere