Messer og konferencer
Anuga FoodTec udskydes til 2022
Ny dato er 26.-29. april 2022 Anuga FoodTec, Køln, der i marts 2021 skulle være skudt af som en såkaldt hybridmesse, hvor dele af messen
Foodexpo 2021 er aflyst
Beslutningen om at aflyse Foodexpo møder opbakning fra branchen. Foto: MCH/Tony Brøchner Om tre måneder skulle Nordens største fødevaremesse have været gennemført i MCH Messecenter
Madens Folkemøde åbner for bud på debatter og aktiviteter
Madens Folkemøde vender tilbage i 2021, hvor foreningen bag folkemødet har besluttet at flytte arrangementet til den 11. og 12. juni. Holdet bag folkemødet vurderer
Interaktiv konference om nyskabende spiseoplevelser
Inspireret af den udbredte anvendelse af teknologi i sammenhæng med COVID-19, er adjunkt Qian Janice Wang fra forskergruppen Fødevarekvalitet, Perception & Samfund ved Aarhus Universitets
Dagrofa er gået 3D
Dagrofa Foodservice tog digitaliseringen til næste niveau, da de præsenterede deres 3D-koncept, Digital Dining. Konceptet er en udvidet, digital version af deres årlige kunde- og
Fremtidens klimaneutrale fødevaresektor kræver tværgående løsninger
Innovation, ny teknologi og adfærdsændringer skal alle spille en rolle i landbrugets grønne omstilling. Det var der bred enighed om blandt forskere, politikere og landbrugets
Guldregn over Krenkerup Bryggeri
Ved kåringen af årets vindere ved European Beer Star vandt Krenkerup Bryggeri hele to guldmedaljer. De er nu oppe på 5 guldmedaljer fra den prestigefyldte
Mål om klimaneutral fødevaresektor kræver nytænkning
Mejeriforeningen inviterer til debat om, hvordan vi kan skabe en klimaneutral fødevaresektor (Arkivfoto). Mejerisektoren vil være klimaneutral I 2050, og for at nå målet er
Corona har fået forbrugerne til at bruge mere tid i køkkenet
En spritny forbrugerundersøgelse, gennemført af Teknologisk Institut, viser, at Corona-pandemien og de dertil hørende restriktioner har ændret danskernes madvaner. Der bruges mere tid og flere penge
Kom gratis til konference om fremtidens fødevareproduktion
Der bliver fokus på udfordringer og teknologiske løsninger i fremtidens bæredygtige fødevareproduktion på en ny fødevarekonference, der grundet tidens omstændigheder er digital. Fødevareindustriens interessenter efterspørger
Hent flere