• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Klimateknologi

Råvarer og ingredienser

Råvarer og ingredienser23. 01. 2023 | mikkelb

Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster

Det går godt for Kornets Hus i Vendsyssel, der slog dørene op første gang i 2021. Således oplevede huset en fremgang i besøgsantal i 2022,

Råvarer og ingredienser19. 01. 2023 | mikkelb

Bælgfugter: Uvidenhed står i vejen for denne ”grønne” superføde

Europæerne spiser for få bælgfrugter i forhold til myndighedernes anbefalinger - med Danmark på sidstepladsen. Det viser nyt EU-finansieret studie fra Københavns Universitet, som en

Råvarer og ingredienser12. 01. 2023 | mikkelb

Ny proteinbar lavet af overskuds-råvarer

De to fødevarevirksomheder Nick’s og Motatos lancerer i samarbejde en proteinbar, der består af 40 pct. biprodukter fra Nick’s produktion. Baren er det første fælles

Råvarer og ingredienser03. 01. 2023 | mikkelb

Lever ikke op til sidste års nytårsforsæt: Spiser ikke så klimavenligt, som vi gerne vil

danskernes indkøbsvaner, viser en ny analyse fra DTU Fødevareinstituttet.

Råvarer og ingredienser14. 11. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Palsgaard A/S ansætter ny CEO

Ingrediensvirksomheden Palsgaard A/S meddeler, at Helle Müller Petersen tiltræder som CEO i Palsgaard fra den 9. januar 2023. Helle er en meget erfaren virksomhedsleder, der

Råvarer og ingredienser25. 10. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Velsmag fra testkøkkenet og ud til resten af verden

At innovation i et gourmetkøkken kan komme både almindelige forbrugere og fødevareindustrien til gavn, er toprestauranterne Amass og Noma gode eksempler på. De har hver

Råvarer og ingredienser15. 09. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Ny mælkesyrebakterie kan skabe naturlig sødme i yoghurt

Forskere på DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny mælkesyrebakterie, som naturligt, billigt og bæredygtigt kan spalte mælkesukker i yoghurt. Dermed bliver det muligt at skabe

Råvarer og ingredienser05. 09. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Cimbria fejrer 75års jubilæum

Sikker og effektiv forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn, frø og andre tørvarer har været omdrejningspunktet for danske Cimbria lige siden grundlæggelsen i 1947, og

Råvarer og ingredienser31. 08. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Ny mælkesyrebakterie giver plantebaserede fødevarer bedre smag

En ny type mælkesyrebakterie, udviklet på DTU Fødevareinstituttet, danner naturlig smøraroma, når den vokser i plantebaserede drikke som soya- og havredrik.Flere og flere forbrugere ønsker

Råvarer og ingredienser18. 08. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Ansjoser er det nye ananas

Pizza-toppings er og har altid været et emne, der har skabt store diskussioner ved middagsbordet. Omdrejningspunktet har længe været den velkendte ananas, der som topping

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Beckhoff Automation ApS

    Pixel-præcis LED strip og matrix kontrol

  • DENIOS ApS

    Her er det nye katalog: Dit opslagsværk til miljøbeskyttelse

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Ny kogebog skal inspirere landets kokke til de veganske kuverter

  • Duni A/S

    Dunisoft® bliver til Bio Dunisoft®

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • Spirax Sarco Danmark

    Energibesparende løsning til genvinding af flash-damp

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Seks trin til en skræddersyet vakuumløsning

  • DENIOS ApS

    Så er nyhederne for 2023 her: Få en oversigt over højdepunkterne

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Hvad bør du overveje, før du køber en ny kaffeløsning?

  • Beckhoff Automation ApS

    CX7000 – Embedded PC med ARM Cortex™-M7 processor

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Bruxelles for nyt øl-besøgscenter

    26.01.2023

  • Fairtrade lancerer interaktivt risiko-kort

    26.01.2023

  • Konference sætter fokus på sidestrømme fra fisk og skaldyr

    26.01.2023

  • Zenchef og Formitable slår sig sammen: Vil skabe førende teknologi til den europæriske restaurationsbranche

    26.01.2023

  • Meyers får B Corp-certificering

    26.01.2023

  • Julen er talt op: 18.488 andebryster

    25.01.2023

  • Mange kender ikke Sundhedsstyrelsens anbefalinger om alkohol

    25.01.2023

  • Guld igen: Danmark vinder Bocuse d’Or for tredje gang

    24.01.2023

  • Fund af nyt sprøjtemiddel understreger alvor for drikkevandet

    24.01.2023

  • Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster

    23.01.2023

  • Faxe Kondi bliver orange

    23.01.2023

  • Trods medvind – Hanstholms hypede fiskerestaurant genåbner ikke

    23.01.2023

  • Imod al forventning: Burgerkæde ottedobler burgersalget i januar

    23.01.2023

  • Danske Sunset Boulevard sætter omsætningsrekord og vil nu til udlandet

    23.01.2023

  • PFAS fundet i økologiske æg

    23.01.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik