Råvarer og ingredienser
Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster
Det går godt for Kornets Hus i Vendsyssel, der slog dørene op første gang i 2021. Således oplevede huset en fremgang i besøgsantal i 2022,
Bælgfugter: Uvidenhed står i vejen for denne ”grønne” superføde
Europæerne spiser for få bælgfrugter i forhold til myndighedernes anbefalinger - med Danmark på sidstepladsen. Det viser nyt EU-finansieret studie fra Københavns Universitet, som en
Ny proteinbar lavet af overskuds-råvarer
De to fødevarevirksomheder Nick’s og Motatos lancerer i samarbejde en proteinbar, der består af 40 pct. biprodukter fra Nick’s produktion. Baren er det første fælles
Lever ikke op til sidste års nytårsforsæt: Spiser ikke så klimavenligt, som vi gerne vil
danskernes indkøbsvaner, viser en ny analyse fra DTU Fødevareinstituttet.
Palsgaard A/S ansætter ny CEO
Ingrediensvirksomheden Palsgaard A/S meddeler, at Helle Müller Petersen tiltræder som CEO i Palsgaard fra den 9. januar 2023. Helle er en meget erfaren virksomhedsleder, der
Velsmag fra testkøkkenet og ud til resten af verden
At innovation i et gourmetkøkken kan komme både almindelige forbrugere og fødevareindustrien til gavn, er toprestauranterne Amass og Noma gode eksempler på. De har hver
Ny mælkesyrebakterie kan skabe naturlig sødme i yoghurt
Forskere på DTU Fødevareinstituttet har udviklet en ny mælkesyrebakterie, som naturligt, billigt og bæredygtigt kan spalte mælkesukker i yoghurt. Dermed bliver det muligt at skabe
Cimbria fejrer 75års jubilæum
Sikker og effektiv forarbejdning, håndtering og opbevaring af korn, frø og andre tørvarer har været omdrejningspunktet for danske Cimbria lige siden grundlæggelsen i 1947, og
Ny mælkesyrebakterie giver plantebaserede fødevarer bedre smag
En ny type mælkesyrebakterie, udviklet på DTU Fødevareinstituttet, danner naturlig smøraroma, når den vokser i plantebaserede drikke som soya- og havredrik.Flere og flere forbrugere ønsker
Ansjoser er det nye ananas
Pizza-toppings er og har altid været et emne, der har skabt store diskussioner ved middagsbordet. Omdrejningspunktet har længe været den velkendte ananas, der som topping
Hent flere