Råvarer og ingredienser
Orkla Danmark og FERM FOOD i fermenteret, plantebaseret samarbejde
Et tæt udviklingssamarbejde mellem fødevaregiganten Orkla Danmark og den danske ingrediensvirksomhed FERM FOOD har båret frugt, og partnerne lancerer nu det første i en række
Københavns Universitet: Store klimabesparelser at hente ved at forebygge fødevaretab og madaffald i Europa
Nye beregninger viser, at de europæiske lande har et stort potentiale for at mindske trækket på de globale fødevareressourcer og dertil hørende drivhusgasudledninger. Forskere har
Oprensning af kostfibre: Membraner fra Alfa Laval sikrer maksimal udnyttelse af afgrøderester
På et helt nyt produktionsanlæg i Kalundborg udnyttes afgrøderester fra lokale landmænd til en særlig type kostfibre, der kan bruges som ingredienser i føde- og
Klimainteressen blandt børn og unge styrtdykker: Madspildsskolen skal motivere og skabe nysgerrighed
En ny undersøgelse fra Arla Fonden viser, at børn og unges interesse for klima næsten er halveret sammenlignet med 2020, og derfor gentager Too Good
Danmark lancerer verdens første handlingsplan for plantebaserede fødevarer – men den mangler konkrete mål, lyder kritikken
I fredags satte regeringen retningen for fremtidens grøntsager og bælgfrugter. Fødevareminister Jacob Jensen lancerede her regeringens handlingsplan for plantebaserede fødevarer - verdens første af sin
Arla Foods Ingredients investerer i latinamerikansk vækst
En opgradering af virksomhedens fabrik i Argentina skal sikre en fordobling af kapaciteten til permeatpulver samt produktion af proteiner tilladt i spædbørnsernæring. Arla Foods Ingredients
Nyt madspildsinitiativ: ”Hver bid tæller”
Et nyt samarbejde mellem Lidl og Too Good To Go skal engagere børnefamilier i madspildskampen og give dem værktøjer til at reducere madspild på en
FERM FOOD lancerer nye bindere til fødevarer
Efter flere års udvikling står FERM FOOD klar til at lancere nye, fermenterede, clean-label produkter til fødevareindustrien. Det er lokalt producerede, 100 procent naturlige og
Mask fra ølproduktion skal omdannes til fødevareingrediens
Med ni mio. kr. i tilsagn vil et nyt GUDP-projekt udnytte en overset ressource og gøre et ellers ikke spiseligt restprodukt fra ølbryggerierne til menneskespise;
Vil udvikle et fantastisk, plantebaseret fiskealternativ
Med støtte fra Grønt Udviklings- & Demonstrationsprogram (GUDP) har forskere på Teknologisk Institut kastet sig over udviklingen af et nyt, plantebaseret alternativ til hvidfisk, der
Hent flere