Miljø og sundhed
Smag og bæredygtighed kan gå hånd i hånd – også i stor skala
Den danske startup Nocla A/S har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation
Rekordvækst i antal miljømærkede produkter med EU Ecolabel
Antallet af produkter og serviceydelser på det europæiske marked, der har opnået EU Ecolabel, er steget med mere end 10 procent på blot et år.
En mælkekasse til jul
Aflevér de tomme mælkekasser og støt Arla Fondens arbejde med at få børn og unge i køkkenet. Nu har du mulighed for at handle med
Mindre producenter af plantebaserede fødevarer får hjælp til at gro
Skræddersyede udviklingsforløb sætter skub i danske SMV’ers produktion af sikre, smagfulde og kommercielt levedygtige plantebaserede fødevarer. 30 små- og mellemstore producenter af plantebaserede produkter vil
For mange arbejdsulykker på mejerier: Sika Footwear indgår i nyt forskningsprojekt
Mejeri- og ostefremstilling er en af de brancher inden for fødevarefremstilling, der har flest ulykker. Siden 2019 har 4.315 fødevareproduktionsmedarbejdere været ude for en arbejdsulykke.
Dansk startup baner vejen for fremtidens fødevarer på rekordtid
Den danske startup Nocla har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation af
Grøn Trepart: FødevareDanmark vil holde godt øje med prisen på dansk kød
FødevareDanmark er umiddelbart betryggede i, at den grønne trepart ikke får nævneværdige konsekvenser for brancheorganisationens godt 600 medlemmer i fødevaresektoren. Brancheorganisationen FødevareDanmark, der blandt andet
Din morgenkaffe presser verdens skove
Efterspørgslen på kaffe stiger verden over, og Danmark er blandt de mest kaffedrikkende lande. Men den voksende efterspørgsel og klimaforandringer fører til rydning af skov.
Unge vil have fuldkorn
31 procent af den unge Generation Z spiser flere eller mange flere fuldkornsprodukter i dag end for to år siden. Det viser en ny Megafon
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Hent flere