Miljø og sundhed
Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt
En ny landsdækkende aftale mellem den frivillige organisation Stop Spild Lokalt og fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice skal sikre, at overskudsvarer fra virksomhedens lokale Cash & Carry-butikker
Rundspørge: Vi prioriterer naturen højt, siger ni ud af ti landbrugere
For langt de fleste landbrugere er miljø, natur, biodiversitet og klima vigtigt at tage hensyn til på deres bedrift. Faktisk placerer landbrugere natur, miljø, biodiversitet
Orkla Danmark og FERM FOOD i fermenteret, plantebaseret samarbejde
Et tæt udviklingssamarbejde mellem fødevaregiganten Orkla Danmark og den danske ingrediensvirksomhed FERM FOOD har båret frugt, og partnerne lancerer nu det første i en række
Millioner på vej til udvikling af den plantebaserede fødevaresektor
Plantefonden har netop offentliggjort de i alt 36 projekter, der har fået tilsagn for et samlet beløb på 58,2 mio. kr. Projekterne spænder fra opkvalificering
Det Økologiske Spisemærke er i fare: Finanslov fjerner støtte
Med den nye Finanslov fjerner regeringen de ca. 6,3 millioner kroner, der hidtil har været afsat til at drive det økologiske spisemærke. Dermed er mærket
Fremtidens fødevaremballage bliver spiselig
Et nyt forsknings- og innovationsprojekt skal skabe en fødevarefilm, der ligner plastik, beskytter din hakkede oksekød, men ryger med i gryden. Den spiselige film bliver
Peter Larsen Kaffe: Godt årsresultat skal udnyttes til bæredygtigt omstilling
Med et årsresultat på 9,2 mio. kr. før skat er indtjeningen hos en af Danmarks førende kaffevirksomheder, Peter Larsen Kaffe, tilbage på rette kurs. Det
Frustrerede tyskere skal lære af København
I denne uge kommer en række helt store cateringaktører fra Tyskland til hovedstaden. De er alle interesserede i at producere mere bæredygtigt mad, men er
Ny bestyrelse markerer frisk start til tænketank om madspild
Fødevareminister Jacob Jensen (V) udpeger Salling Group-chef Louise Gade til at stå i spidsen for tænketanken ONE\THIRD, der bl.a. arbejder for at styrke den samlede
Jespers Torvekøkken opnår B Corp-certificering
To år, 1 million kroner og 3.000 arbejdstimer tilsat et utrætteligt 360-graders blik på produktion, medarbejdere og værdikæder er opskriften på den yderst krævende B
Hent flere