• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Forskning og uddannelse

Forskning og uddannelse01. 06. 2023 | mikkelb

Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

Sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen i Nordvest, tilbyder Copenhagen Cooking i august unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter får stillet

Forskning og uddannelse01. 06. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

50 procent af EU’s planteproteiner kommer fra rapsplanten. Men indtil nu har den kun været brugt til rapsolie og dyrefoder, fordi dens bitre smag har

Forskning og uddannelse30. 05. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Dansk forsøg afslører: Du kan blive mæt ved blot at se billeder af mad på din telefon

Nettet flyder over med billeder af mad: På nyhedssites, på sociale medier og i bannerreklamer, der popper op overalt. En stor del af madbillederne bliver

Forskning og uddannelse16. 05. 2023 | mikkelb

Kan et besøg i Den Gamle By ændre vores madvaner?

Med sommertemaet ”Mad - mere end et måltid” sætter Den Gamle By fokus på den danske madkultur og alt, der omgiver måltidet. "Du bliver hvad

Forskning og uddannelse11. 05. 2023 | mikkelb

Dansk innovation skal omdanne næringsstoffer og CO2 fra reje- og fiskeopdræt til værdifuld tang

I stedet for at forurene havet og klimaet skal næringsstoffer og CO2 fra reje- og fiskeopdræt på land bruges til at producere en grøn protein-

Forskning og uddannelse11. 05. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Ny fireårig GUDP-strategi ser dagens lys

Den danske fødevareproduktion skal være klimaneutral, tage hensyn til natur, miljø og dyrevelfærd, samtidig med at den er rentabel og producerer sunde, sikre og velsmagende

Forskning og uddannelse09. 05. 2023 | mikkelb

Dårlige vaner fra nedlukningerne bliver hængende hos voksne danskere

Nedlukning, afstand og isolation var effektivt til at forebygge spredning af COVID-19. Men restriktionerne påvirkede også voksne danskeres kost- og aktivitetsvaner og har forværret folkesundheden

Forskning og uddannelse04. 05. 2023 | mikkelb

Utrolig bakterie kan sætte egne gener ind i planter og give dem nye superkræfter

Vi har i årtusinder fremelsket særlige egenskaber ved dyr og planter ved at udvælge og krydse deres afkom. Nu skyder forskere fra København Universitet en

Forskning og uddannelse27. 04. 2023 | mikkelb

196 mio. kr. skal gøre kendt ovnfunktion til et stærkt våben i klimaomstillingen

Med brug af brun raffinering – og især pyrolyse – kan klimaet skånes for millioner af tons CO2 i 2030, og samfundet kan få mere

Forskning og uddannelse20. 04. 2023 | mikkelb

Forskning vil forbedre behandlingsmuligheder for fødevareallergier

Et nyt forsknings- og innovationsprojekt har til formål at udvikle nye immunterapeutiske lægemidler til jordnødde- og multi-nøddeallergi. Projektet udføres i et samarbejde mellem DTU Fødevareinstituttet,

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Kastberg Is ApS

    Idylliske Knudhule Badehotel

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoffs innovationsstrategi er 40 år gammel – og holder stadig

  • Beckhoff Automation ApS

    EtherCAT-klemmen ELX6233 til kompakt integration af Ethernet-APL i styringssystemet

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice: Støtte til fremtidens stjernekokke

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoff Vision præmieret med 2 produktdesign priser

  • Beckhoff Automation ApS

    Tavlefri automation vinder 2 design priser

  • Busch Vakuumteknik A/S

    TA-Luft godkender MINK MM fra Busch

  • Beckhoff Automation ApS

    20 år med EtherCAT fra Beckhoff

  • Kastberg Is ApS

    14 af de bedste danske desserter

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice hjælper Cooking for a Cause med at samle penge ind til SMILfonden

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Kenwood vil inspirere til mindre madspild

    01.06.2023

  • Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

    01.06.2023

  • Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

    01.06.2023

  • Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben

    01.06.2023

  • Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

    01.06.2023

  • SPAR Borup kåret som vinder af DM i Økologi 2023

    01.06.2023

  • Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket

    01.06.2023

  • Arla åbner gård i Nigeria

    30.05.2023

  • Gourmet-café til bilister og lastbilchauffører

    30.05.2023

  • Se de nominerede til Køkkenprisen 2023

    30.05.2023

  • Technopolymer-ventiler til drikkevaredispensere

    30.05.2023

  • Nu lanceres de nye, nordiske næringsstofanbefalinger

    30.05.2023

  • Salget af økologisk kød er presset

    30.05.2023

  • Dansk forsøg afslører: Du kan blive mæt ved blot at se billeder af mad på din telefon

    30.05.2023

  • Nye tal fra Coop: Danskernes indkøbsvaner giver positiv klimaeffekt

    25.05.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik