• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Klimateknologi

Forskning og uddannelse

Forskning og uddannelse19. 01. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Sæt strøm til fødevareindustrien

De seneste tre år har 20 danske virksomheder i projektet Elektrificering af fødevareindustrien fået hjælp til omstille deres produktion fra sort til grøn. Erfaringerne herfra

Forskning og uddannelse17. 01. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Dansk bidrag til whitepaper om alternative proteiner

Verdens største fællesskab af innovatører inden for fødevareinnovation, EIT Food, har sammen med sine partnere arbejdet for at fremskynde innovation inden for alternative proteiner, som

Forskning og uddannelse09. 01. 2023 | mikkelb

Gård ved Odder leder efter køer med mindst metanudledning

Hvilke køer udleder mindst metan pr. liter mælk? Og hvordan påvirker blandt andet foderindtaget udledningen? Det er fokus for et forskningsprojekt, hvor landmand Claus Fenger

Forskning og uddannelse05. 01. 2023 | Helle Friemann Nielsen

3D-print af broccoli-silikoneforme til mennesker med tygge- og synkebesvær

Hos Teknologisk Institut har man i et tværfagligt samarbejde givet sig i kast med at 3D-printe broccoliforme, som skal hjælpe mennesker med tygge- og synkebesvær

Forskning og uddannelse05. 01. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Ung dansk aroma-virksomhed rejser millioner til ambitiøs vækststrategi

Den danske aroma-virksomhed, EvodiaBio har netop rejst 45 millioner kroner i en kapitaludvidelse. Målet er nu at indtage en global førerposition inden for bæredygtig aroma-udvikling

Forskning og uddannelse22. 12. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Nyudnævnt professor: Data science kan spare fødevareforskningen årtier

Vi kan potentielt spare årtiers fødevareforskning ved at bruge data science til at undersøge, hvor vi har den største sandsynlighed for at finde de mest

Forskning og uddannelse20. 12. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Forsker: Sådan laver du plantemad, der smager af jul

Hvordan kombinerer vi plantebaseret mad med smagen af jul? Det har en fødevareingeniør fra Københavns Universitet et godt bud på. Nøglen er et boost af

Forskning og uddannelse12. 12. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Sådan adskiller regionernes julemadvaner sig: And, flæskesteg og medisterpølse splitter nationen

Brun sovs og kartofler er en fast del af julemenuen for de fleste danskere, men når det gælder and og flæskesteg, er nationen splittet. Og

Forskning og uddannelse05. 12. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Flere og flere springer et måltid over

De store prisstigninger betyder, at flere og flere nu springer et måltid over, for at spare penge. Næsten hver tiende dansker må tage drastriske sparetiltag

Forskning og uddannelse01. 12. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Fremtidens fedtfri flødeskum er lavet af bakterier og øl-affald

Flødeskum lavet af bakterier kan blive fremtiden. Fødevareforskere fra Københavns Universitet har udviklet en fedtfri prototype af den elskede substans bygget op af bakterier i

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Beckhoff Automation ApS

    Pixel-præcis LED strip og matrix kontrol

  • DENIOS ApS

    Her er det nye katalog: Dit opslagsværk til miljøbeskyttelse

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Ny kogebog skal inspirere landets kokke til de veganske kuverter

  • Duni A/S

    Dunisoft® bliver til Bio Dunisoft®

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • Spirax Sarco Danmark

    Energibesparende løsning til genvinding af flash-damp

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Seks trin til en skræddersyet vakuumløsning

  • DENIOS ApS

    Så er nyhederne for 2023 her: Få en oversigt over højdepunkterne

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Hvad bør du overveje, før du køber en ny kaffeløsning?

  • Beckhoff Automation ApS

    CX7000 – Embedded PC med ARM Cortex™-M7 processor

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Bruxelles for nyt øl-besøgscenter

    26.01.2023

  • Fairtrade lancerer interaktivt risiko-kort

    26.01.2023

  • Konference sætter fokus på sidestrømme fra fisk og skaldyr

    26.01.2023

  • Zenchef og Formitable slår sig sammen: Vil skabe førende teknologi til den europæriske restaurationsbranche

    26.01.2023

  • Meyers får B Corp-certificering

    26.01.2023

  • Julen er talt op: 18.488 andebryster

    25.01.2023

  • Mange kender ikke Sundhedsstyrelsens anbefalinger om alkohol

    25.01.2023

  • Guld igen: Danmark vinder Bocuse d’Or for tredje gang

    24.01.2023

  • Fund af nyt sprøjtemiddel understreger alvor for drikkevandet

    24.01.2023

  • Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster

    23.01.2023

  • Faxe Kondi bliver orange

    23.01.2023

  • Trods medvind – Hanstholms hypede fiskerestaurant genåbner ikke

    23.01.2023

  • Imod al forventning: Burgerkæde ottedobler burgersalget i januar

    23.01.2023

  • Danske Sunset Boulevard sætter omsætningsrekord og vil nu til udlandet

    23.01.2023

  • PFAS fundet i økologiske æg

    23.01.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik