• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Brød og kager

Brød og kager23. 05. 2023 | mikkelb

Agrain rykker tættere på drømmen om at gøre verdens fødevaresystem mere cirkulært

Agrain afslutter vigtig late seed round, med nye og eksisterende investorer, og tilført ny kapital på 26 millioner DKK. Virksomheden er nu klar til at

Brød og kager16. 05. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Nu kan du spise dit kaffegrums

Hvis ansvarlig produktion skal gøre en forskel, skal gode idéer blive til big business. Som når Danmarks største convenience-bageri, verdens største kæde af nærbutikker, en

Brød og kager09. 05. 2023 | mikkelb

Bagerkæde tager konsekvensen af medlemmernes forskellige behov

For at styrke hver enkelt forretning ændrer bagerkæden KonditorBager deres medlemsstruktur. Medlemmerne skal nu vælge mellem to forskellige medlemskaber efter den enkelte bagers behov. Forskellige

Brød og kager27. 04. 2023 | mikkelb

Verdens sidste hvede – hvordan skal den smage?

Næste fredag er det sidste Store Bededag, og næste år er dagen blot en almindelig fredag. Dermed melder det store spørgsmål sig: Hvordan skal din

Brød og kager04. 04. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Landets første bageri-app

Den nye app, Mitbageri, er landets første app, der binder de selvstændige bagerier sammen på tværs af landet og giver forbrugerne en række konkrete fordele.

Brød og kager28. 03. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Påskekyllinger og søde forfriskninger hos Lagkagehuset

Der er spirende forårsfornemmelser i Lagkagehusets bagerier, når de frem til den 31. maj byder på et fristende forårssortiment med både søde nyheder og syrlige

Brød og kager01. 03. 2023 | mikkelb

Valsemøllen åbner nyt online bageunivers til fagfolk

Brug for en hjælpende hånd i en travl hverdag? Med ambitionen om bedre bagværk inviterer Valsemøllen for fagfolk nu kokke, bagere og andre madprofessionelle indenfor

Brød og kager23. 02. 2023 | mikkelb

Digitalisering skaber vækst i sønderjysk konditori: Færre ansatte præsterer 50 pct. mere

Manuelt papirkaos er fortid i konditoriet Kageriget i Holsted, hvor der er etableret nye, digitale arbejdsgange med hjælp fra EU-projektet Compress. Det har givet overskud

Brød og kager21. 02. 2023 | mikkelb

Stadig Fastelavnsulten? Burger Kings fastelavnsboller stadig på menuen

Det har været endnu et intenst fastelavnsbolleår, hvor de cremfyldte boller fyldte godt op hos bagerne. Et andet sted, hvor fastelavn blev fejret var hos

Brød og kager16. 02. 2023 | Helle Friemann Nielsen

Bedste fastelavnsbolleår nogensinde

Fastelavnsboller er populære som aldrig før, og danskere bestiller flittigt fastelavnsbollerne med levering hjem til, lyder det fra Lagkagehuset og Wolt. Med fastelavnssøndag lige om

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Kastberg Is ApS

    Idylliske Knudhule Badehotel

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoffs innovationsstrategi er 40 år gammel – og holder stadig

  • Beckhoff Automation ApS

    EtherCAT-klemmen ELX6233 til kompakt integration af Ethernet-APL i styringssystemet

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice: Støtte til fremtidens stjernekokke

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoff Vision præmieret med 2 produktdesign priser

  • Beckhoff Automation ApS

    Tavlefri automation vinder 2 design priser

  • Busch Vakuumteknik A/S

    TA-Luft godkender MINK MM fra Busch

  • Beckhoff Automation ApS

    20 år med EtherCAT fra Beckhoff

  • Kastberg Is ApS

    14 af de bedste danske desserter

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice hjælper Cooking for a Cause med at samle penge ind til SMILfonden

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Kenwood vil inspirere til mindre madspild

    01.06.2023

  • Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

    01.06.2023

  • Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

    01.06.2023

  • Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben

    01.06.2023

  • Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

    01.06.2023

  • SPAR Borup kåret som vinder af DM i Økologi 2023

    01.06.2023

  • Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket

    01.06.2023

  • Arla åbner gård i Nigeria

    30.05.2023

  • Gourmet-café til bilister og lastbilchauffører

    30.05.2023

  • Se de nominerede til Køkkenprisen 2023

    30.05.2023

  • Technopolymer-ventiler til drikkevaredispensere

    30.05.2023

  • Nu lanceres de nye, nordiske næringsstofanbefalinger

    30.05.2023

  • Salget af økologisk kød er presset

    30.05.2023

  • Dansk forsøg afslører: Du kan blive mæt ved blot at se billeder af mad på din telefon

    30.05.2023

  • Nye tal fra Coop: Danskernes indkøbsvaner giver positiv klimaeffekt

    25.05.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik