Brød og kager
Food&Drink med fokus på Cateringmesse Øst på gaden
Årets sjette udgave af magasinet Food&Drink er nu på gaden. Hovedfokus for denne udgave af magasinet er Cateringmesse Øst, der finder sted d. 18 september.
Bagermestrene får en bid af kagen i supermarkedssamarbejde
Det er nu 10 år siden, at Bavinchi rykkede ind hos REMA 1000, hvor det er blevet en succes – ikke kun for kunderne, men
Færre end hver anden familie spiser morgenmad sammen
41 procent af danske familier mødes om morgenbordet og spiser morgenmad sammen. Det viser en ny undersøgelse fra Arla. Forældre er enige i, at det
Line Munk Erikslev fra KonditorBager i Ørum skal til WorldSkills i Frankrig
I foråret vandt Line Munk Erikslev DM i Skills 2024 for bagere. Nu er hun i fuld gang med træningen til den næste store udfordring
Schulstad præsenterer initiativet ‘Kernetal’: “Vi er bekymrede for børn og unges madvaner”
Med en ambition om at bidrage til en stigende bevidstgørelse om danskernes madvaner og brødets rolle i kosten præsenterer Schulstad nu et nyt, tilbagevendende initiativ.
ISS laver ny fuldkornsordning til kantiner
Gæsterne i ISS kantiner kan glæde sig til madoplevelser med fuldkorn, når ISS som den første virksomhed fra food-service sektoren implementerer en ny fuldkornsordning til
Nyt samarbejde: Abrikos Sandwich og Jalm&b indgår partnerskab
Lange køer, nyåbnet butik i Magasin på Kongens Nytorv og en pakket eventkalender har fået Abrikos Sandwhich til at slå sig sammen med bageriet Jalm&B
Nyt fra bælgfronten: Meyers lancerer burger-bønne-bolle eksklusivt til foodservice
Gennem de seneste år har Meyers iværksat en lang række aktiviteter omkring dyrkning og salg af bælgfrugter, og nu tilføjer madvirksomheden et nyt initiativ indenfor
Kantinevirksomhed omlægger til 100 pct. økologisk dansk mel og korn i nyt samarbejde
I en tid hvor bæredygtighed og lokale fødevarer får stadig større betydning, har kantinevirksomheden Kokkenes Køkken taget et markant skridt i retning af en mere
Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og korn
Rug i alle mulige afskygninger har en stor rolle i det nyeste nummer af Food&Drink, der nu er på gaden. Læs blandt andet om cateringkonceptet
Hent flere