Brød og kager
Schulstad præsenterer initiativet ‘Kernetal’: “Vi er bekymrede for børn og unges madvaner”
Med en ambition om at bidrage til en stigende bevidstgørelse om danskernes madvaner og brødets rolle i kosten præsenterer Schulstad nu et nyt, tilbagevendende initiativ.
ISS laver ny fuldkornsordning til kantiner
Gæsterne i ISS kantiner kan glæde sig til madoplevelser med fuldkorn, når ISS som den første virksomhed fra food-service sektoren implementerer en ny fuldkornsordning til
Nyt samarbejde: Abrikos Sandwich og Jalm&b indgår partnerskab
Lange køer, nyåbnet butik i Magasin på Kongens Nytorv og en pakket eventkalender har fået Abrikos Sandwhich til at slå sig sammen med bageriet Jalm&B
Nyt fra bælgfronten: Meyers lancerer burger-bønne-bolle eksklusivt til foodservice
Gennem de seneste år har Meyers iværksat en lang række aktiviteter omkring dyrkning og salg af bælgfrugter, og nu tilføjer madvirksomheden et nyt initiativ indenfor
Kantinevirksomhed omlægger til 100 pct. økologisk dansk mel og korn i nyt samarbejde
I en tid hvor bæredygtighed og lokale fødevarer får stadig større betydning, har kantinevirksomheden Kokkenes Køkken taget et markant skridt i retning af en mere
Food&Drink på gaden med fokus på brød, mel og korn
Rug i alle mulige afskygninger har en stor rolle i det nyeste nummer af Food&Drink, der nu er på gaden. Læs blandt andet om cateringkonceptet
Syv ud af ti danskere holder fast i de varme hveder på den droppede store bededag
I morgen er det første gang i mange hundrede år, danskerne ikke fejrer store bededag som en officiel helligdag. Men nu viser en helt ny
Nemmere surdej for fagfolk med ”ferment – aktiv surdej”
I forbindelse med fejringen af 125-års jubilæum, lancerer Valsemøllen melblandingen ”Ferment – Aktiv surdej”, der tilbyder fagfolk i professionelle køkkener og bagerier en genvej til
Fuldkorn har en vigtig rolle i upcycling af fødevarer
Danskerne har en imponerende appetit på fuldkorn, og vi er blandt de nationer i verden, der spiser allermest fuldkorn. Der er flere gode grunde til
Lagkagehuset giver kyllingerne mere plads
Den internationale bagerkæde Lagkagehuset har taget et vigtigt skridt i retningen mod bedre dyrevelfærd. Kæden tilslutter sig European Chicken Commitment, som både sikrer langsommere voksende
Hent flere