Brød og kager
Nye, danske morgenboller bagt på OTA Solgryn
Sidste år kom Kohberg i familie med den danske morgenmadsklassiker OTA Solgryn, som blev en del af deres søsterselskab Crispy Foods. Nu mødes de på
Konditorernes ‘Oscar’ er uddelt
Når Danmarks mange dygtige talenter indenfor gastronomi/konditori lige kan mærke kokkehuen løfte sig lidt ekstra, så er det, når de modtager Den Gyldne Rose. Denne
Nordjysk madkulturhus søger “kernepartnere”
Når Kornets Hus igen får lov at slå dørene op efter corona-nedlukning, bliver det med opbakning fra et stærkt netværk af virksomheder i fødevarebranchen. Kornets
Fastelavnsbollens historie
Det er højsæson for kageelskere, for bagerierne bugner med forskellige bud på fastelavnsboller. Men hvilken er den originale? Den søde kage, vi kender i dag,
Spiser du også flere kager under Corona?
For det er der rigtigt mange der gør, lyder det fra flere bagermestre. Kagesalget boomer under corona lyder det fra en af landets største bagerkæder,
Pernille Bang-Löwgren ny direktør hos Schulstad
1. februar 2021 tiltræder den nuværende salgsdirektør, Pernille Bang-Löwgren (43), som ny administrerende direktør for Danmarks største bageri, Schulstad, når Allan Christiansen (62) stopper i
Leveringer af brød halveres
Et samarbejde mellem Rema 1000 og Schulstad betyder, at leveringer af brød til kædens butikker halveres, hvilket svarer til, at lastbilerne skal køre to millioner
Efterspørgslen på fastelavnsboller er eksploderet
66 procent af de danske bagermestre oplever et stigende salg af fastelavnsbollen i år. Nogle har endda fordoblet salget i forhold til sidste år. Foto:
Lagkagehuset ruller lykkeposer ud i hele landet
Foto: Lagkagehuset/Too Good To Go Efter en testperiode i syv af kædens forretninger, har Lagkagehuset vurderet, at salg af lykkeposer med overskydende bagværk er så
Er det en romkugle?
I sidste uge oplevede danskerne en sand identitetskrise og med stor debat til følje. For er det en romkugle? En trøffel? En krymmelkugle? Eller en
Hent flere