• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Klimateknologi

Konfekture

Konfekture12. 01. 2023 | mikkelb

Ny proteinbar lavet af overskuds-råvarer

De to fødevarevirksomheder Nick’s og Motatos lancerer i samarbejde en proteinbar, der består af 40 pct. biprodukter fra Nick’s produktion. Baren er det første fælles

Konfekture15. 12. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Hippe madspildseksperter går sammen om nyt overskudsprodukt til detailhandlen

Banana Cph, der producerer konfekture og is med overskudsbananer er gået sammen med juiceproducenten Frankly Juice om at lave et nyt produkt, der sikrer at

Konfekture08. 08. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

De laver chokolade som andre laver vin

Med enkeltsortschokolade ændrer Xoco Gourmet den måde, vi anskuer chokoladen. Chokolade skal i større grad være et hedonistisk nydelsesmiddel i samme stil som god vin,

Konfekture04. 08. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Tre stærke profiler hos Lakrids by Bülow

Det velkendte gourmetlakridsbrand Lakrids by Bülow henter seniorprofilen Martin Lyngaa Simonsen ind fra Implement Consulting Group til en nyoprettet stilling som Chief Commercial Officer. Samtidig

Konfekture23. 06. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Sælger chips for millioner

I et netop offentliggjort regnskab kan Orkla Danmarks Confectionery & Snacks enhed vise en fremgang i omsætningen, som er steget fra 684 mio. kr. i

Konfekture07. 04. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Dumle trynet af Mums!

En strid i slikbranchen er endt med, at Spangsberg Chokolade fortsat kan sælge og markedsføre deres slikkepind MUMS! Sagen bør give anledning til, at virksomheder

Konfekture17. 03. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Iskategorien skal fornyes

Innovation og kategoriudvikling er fortsat de centrale elementer i den strategi, der skal bane vejen for Premier Is’ 2022. Med 11 nyheder på iskortet kan

Konfekture24. 02. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Wholefruit chokolade – 100 procent ren kakao

Cacao Barry lancerer en chokolade lavet på 100 procent ren kakao. Der er ingen tilsat sukker, vanilje eller andre tilsætninger. De lover en pikant frugtsmag

Konfekture17. 02. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Snack-to-go er hot på chokoladefestival

Billedet er fra Callebaut Chocolate Hero 2018, der blev afholdt på Foodexpo. 2022 udgave afholdes på Chokoladefestivalen i København den 12. til 13. marts. (foto:

Konfekture25. 01. 2022 | Kasper Mundt-Nielsen

Stærkt lobby-arbejde bringer eftertragtet slikkepind tilbage

Der lød et ramaskrig, da Fazer meddelte, at produktionen af Dumle slikkepinden ville ophøre, men nu er der fundet en produktionsløsning, så den klassiske karamelslikkepind

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Beckhoff Automation ApS

    Pixel-præcis LED strip og matrix kontrol

  • DENIOS ApS

    Her er det nye katalog: Dit opslagsværk til miljøbeskyttelse

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Ny kogebog skal inspirere landets kokke til de veganske kuverter

  • Duni A/S

    Dunisoft® bliver til Bio Dunisoft®

  • Spirax Sarco Danmark

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler

  • Spirax Sarco Danmark

    Energibesparende løsning til genvinding af flash-damp

  • Busch Vakuumteknik A/S

    Seks trin til en skræddersyet vakuumløsning

  • DENIOS ApS

    Så er nyhederne for 2023 her: Få en oversigt over højdepunkterne

  • Merrild Lavazza Danmark ApS

    Hvad bør du overveje, før du køber en ny kaffeløsning?

  • Beckhoff Automation ApS

    CX7000 – Embedded PC med ARM Cortex™-M7 processor

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Bruxelles for nyt øl-besøgscenter

    26.01.2023

  • Fairtrade lancerer interaktivt risiko-kort

    26.01.2023

  • Konference sætter fokus på sidestrømme fra fisk og skaldyr

    26.01.2023

  • Zenchef og Formitable slår sig sammen: Vil skabe førende teknologi til den europæriske restaurationsbranche

    26.01.2023

  • Meyers får B Corp-certificering

    26.01.2023

  • Julen er talt op: 18.488 andebryster

    25.01.2023

  • Mange kender ikke Sundhedsstyrelsens anbefalinger om alkohol

    25.01.2023

  • Guld igen: Danmark vinder Bocuse d’Or for tredje gang

    24.01.2023

  • Fund af nyt sprøjtemiddel understreger alvor for drikkevandet

    24.01.2023

  • Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster

    23.01.2023

  • Faxe Kondi bliver orange

    23.01.2023

  • Trods medvind – Hanstholms hypede fiskerestaurant genåbner ikke

    23.01.2023

  • Imod al forventning: Burgerkæde ottedobler burgersalget i januar

    23.01.2023

  • Danske Sunset Boulevard sætter omsætningsrekord og vil nu til udlandet

    23.01.2023

  • PFAS fundet i økologiske æg

    23.01.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik