Foodservice
Succesfuldt frokostkoncept gør op med kedelige buffeter og tænker frokost på en helt ny måde
Frokostleveringskonceptet Dabba, der har været en succes i Aarhus, rykker nul ind i København. Her serverer de frokost til virksomheder på en helt ny måde.
Dansk stjernekok skal lave mad på kanten af verdensrummet
I 2025 tager Rasmus Munk ud i stratosfæren. I samarbejde med to amerikanske virksomheder skal Alchemist-kokken skabe en holistisk spiseoplevelse ombord på Space Perspectives rumkapsel
3-stjernet Michelin-scoop til Tivoli
For første gang nogensinde åbner en 3-stjernet Michelin-restaurant pop-up i Danmark. Det sker, når slovenske Hiša Franko med stjernekokken Ana Roš i spidsen gæster Tivoli
Ny fleksibel og miljøvenlig veje- og etiketteringslinje
Espera Nova er en serie af effektive veje- og etiketteringsmaskiner, som nu udvides med den nye og bæredygtige model Nova ES-E. Maskinen har en etiketteringshastighed
Fødevarestyrelsen kigger dybt i bearnaisebøtter og bægre til italiensk salat
750 grossister, delikatessebutikker og slagterforretninger bliver tjekket for, om de har styr på deres fødevareemballager. Fødevarestyrelsen kontrollerer nu, om restauranters, delikatessers og slagterforretningers emballage er
Foodexpo fanger tidsånden med ny outdoor-hal og unikt madkoncept
Et outdoor-område med inspiration til, hvordan man bedst udnytter sine udearealer og potentielt forlænger sæsonen for udeservering er en nyskabelse på Foodexpo, der også som
Studerende står for ny aktivitet på Madværkstedet Bornholm
Besøgende på Madværkstedet Bornholm, der finder sted 6. marts i Rønnehallen, har mulighed for at smage innovative anretninger skabt af studerende fra Campus Bornholm. Fødevaregrossisterne
Kantineprisen 2024 og Køkkenprisen 2024 har nu åbent for indstillinger
Kantineprisen og Køkkenprisen hylder de ildsjæle, der går mod en mere bæredygtig fremtid gennem måltider og leverer den gode økologiske spiseoplevelse til gæsterne. Der er
Scandic mindsker madspild med 17 pct – igangsætter samarbejde med Stop Spild Af Mad
Som Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde er Scandic konstant på udkig efter nye tiltag, som kan reducere madspild. Hotelkæden har allerede reduceret deres madspild betydeligt, men
Nyt valgmodul skal give grønt kompetenceløft til køkkenprofessionelle
Skal køkkenet har et grønt løft, så er der hjælp og inspiration at hente hos Professionshøjskolen Absalon. I efteråret 2024 forventer de at udbyde et
Hent flere