Foodservice
Arla Pro præsenterer ambitiøse vækstmål
Vores spisevaner har ændret sig. Vi spiser fx mere take-away, på café og på restaurant. Det skaber grobund for markante vækstmål hos Arla Pro, som
Ikke nødvendigt at vælge mellem akustik og hygiejne
Efter to år med coronapandemien er kravene til hygiejne højere end nogensinde før. Samtidig lægges der i stigende grad vægt på en god akustik, der
Cateringplatform: vi vil ændre branchen
Online platformen Wecater markerer sin entre på markedet med et ønske om at simplificere cateringbranchen. De mener, at cateringvirksomhederne burde lade sig inspirere af take-away
Stort gastronomisk fokus på Formland i Herning
To Michelin-kokke og en hel række kendte madinfluencere gæster Formland Autumn, der i år mere end nogensinde favner gastronomi og kulinariske oplevelser. Det sker i
Dansk conveniencekomet fortsætter med tocifret vækst
Tasteful Foods er på tre år gået fra at være en mindre, dansk leverandør til at have en trecifret millionomsætning og kontorer i fem lande.
Robotter skal i fremtiden udføre rengøringsopgaver i kantinen
Målet med et nyt innovationsprojekt, FacilityCobot, er at udvikle en unik, mobil robot, der kan aflaste rengøringspersonalet fra gentagne eller fysisk udmattende opgaver. Det banebrydende
Restaurant Flammen skruer op for digital workforce management
Den danske familieejede restaurantkæde Restaurant Flammen vælger SameSystem som samarbejdspartner indenfor digitalt workforce-management. Ifølge COO fra Restaurant Flammen, Christian Legarth Lund, skal SameSystem være med
Hver tredje klar til at droppe takeaway-leverandører
Konkurrencen på takeaway-markedet har fået danskerne til at stille større krav, når det skal besluttes, hvem maden skal leveres af. En ny undersøgelse viser, at
Fremtiden er grøn
Drømmen om en restaurant med nul madspild gik i opfyldelse og med fulgte en eftertragtet grøn stjerne fra Guide Michelin. Hos Restaurant Térra er håbet,
Produktprisen hædrer innovation
Da Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem for 13. år slog teltdørene op på havnen i Gudhjem i lørdags d. 25. juni, var det ikke
Hent flere