Foodservice
Inspirationsmesse fra Dagrofa Foodservice med nyt navn og ny location
Den 11. september danner TAP1 i København rammen for inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag. Messen har fået nyt navn,
De professionelle køkkener efterspørger kompetenceløft i den grønne omstilling – 10 AMU-pakker er en del af løsningen
Tilbage i 2022 efterspurgte de professionelle køkkener kompetenceudvikling og viden for at kunne føre en bæredygtig køkkenpraksis. Derfor lancerer Hotel- og Restaurantskolen 10 AMU-forløb, der
Vinderen af Kantineprisen 2024 er fundet
Med et stærkt felt, hvor nytænkning, madglæde og økologiske ingredienser var i fokus, er vinderen af Kantineprisen 2024 fundet. Vinderen er Sine Andersen, fra Compass
Sol over Gudhjem 2024: Danske topkokke indtager Gastronomiens folkemøde på Bornholm
Denne lørdag går det løs når Bornholm den 22. juni endnu engang danner rammerne for Danmarks største kokkekonkurrence - Sol over Gudhjem. På havnen i
ISS laver ny fuldkornsordning til kantiner
Gæsterne i ISS kantiner kan glæde sig til madoplevelser med fuldkorn, når ISS som den første virksomhed fra food-service sektoren implementerer en ny fuldkornsordning til
Takeaway vokser i popularitet og portionsstørrelser, mens måltiderne er blevet mindre grønne
Danskerne køber masser af takeaway, i større portioner, mens indholdet af kød har fået mere plads på bekostning af grøntsagerne. Det fremgår af en ny
Restaurant Flammen bag stærkt årsresultat
Restaurant Flammen næsten tredoblede sit resultat i 2023 og kan igen fremvise et tocifret millionoverskud efter nogle år påvirket af COVID-19. Direktør hæfter sig ved,
Nyt samarbejde: Abrikos Sandwich og Jalm&b indgår partnerskab
Lange køer, nyåbnet butik i Magasin på Kongens Nytorv og en pakket eventkalender har fået Abrikos Sandwhich til at slå sig sammen med bageriet Jalm&B
70 år: Poul Larsen har taget turen fra nystartet mælkekusk til passioneret ostedirektør
I morgen fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om
Nyt fra bælgfronten: Meyers lancerer burger-bønne-bolle eksklusivt til foodservice
Gennem de seneste år har Meyers iværksat en lang række aktiviteter omkring dyrkning og salg af bælgfrugter, og nu tilføjer madvirksomheden et nyt initiativ indenfor
Hent flere