Foodservice
Ny Just Eat-apphar løftet konverteringsraten med 30 procent på en måned
Just Eat har udrullet en ny app, der skal forbedre brugeroplevelsen og inspirere brugere på tværs af platformens nye produktkategorier, der nu tæller alt fra
Rising Star 2025: Fremtidens gastronomiske stjerner er valgt
For femte år i træk hylder Danmarks største kokkekonkurrence - Sol over Gudhjem - fremtidens gastronomiske stjerner med talentkonkurrencen Rising Star. De fire finalister er
Food&Drink med alt godt fra havet
Årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Her sætter vi fokus på fisk og skaldyr og har blandt andet været til Øster-
Meyers bliver madpartner for nyt forandringsfællesskab
I starten af 2025 indvies ”Thoravej 29” i Københavns Nordvestkvarter: En bygning og et professionelt fællesskab, hvor en række aktører indenfor kultur, politik og socialt
Japansk madtrend til 7-Eleven
Den danske convenience-virksomhed Tasteful Foods har indgået et samarbejde med Ramen to Biiru for at udvikle deres egen version af den populære japanske snack, onigiri,
Det Veganske Rejsehold: Gratis rådgivning til spisesteder og to dages inspiration til et grønnere menukort
Det Veganske Rejsehold inviterer spisesteder til at udforske en ny verden af smag og bæredygtighed. Med hjælp fra nogle af landets mest passionerede og erfarne
Medaljer og legater for 350.000 kr. til de skarpeste håndværkere inden for mad og værtskab
117 nyuddannede receptionister, tjenere, kokke og smørrebrød/catere blev tirsdag aften hyldet til Hotel og Restaurantskolens store medaljefest, inden de nu kan trække ekstra motiveret i
Norrlyst udvider uge: Åbner sin sjette restaurant i 2024
Norrlyst Koncernen har overtaget driften af Lago ved søerne i København. Restauranten genåbner torsdag d. 28. november med et koncept, der kombinerer madoplevelsen med nøje
Anna driver et vegansk cateringfirma:“Jeg vil hellere inspirere, end jeg vil dømme”
At lave hundrede procent plantebaseret mad kræver, at man vender tingene på hovedet og tænker smag og sammensætning på nye måder. Det mener Anna Guy,
Samfundsansvarlige frontløbere fra Københavns madsystem samles om forandring
Hvordan skaber vi byudvikling med maden i centrum, og hvordan sikrer vi mere grøn, lokal og sæsonbetonet mad på københavnernes tallerken nu og i fremtiden?
Hent flere