Frigodan / Ardo

Slipshavnsvej 2
5800 Nyborg
Telefon:
65310310
Hjemmeside:

Vores mission er at berige hvert måltid året rundt med grøntsager. Vi skal inspirere til gode, sunde og enkle madoplevelser.

Frigodan frosne grøntsager er helt naturlige – uden tilsætningsstoffer, og konserveringsmidler. Grøntsagerne er dyrket, høstet, rengjort, frosset, sorteret og pakket i poser – intet andet.

Dybfrysning af grøntsager er opbevaringsmetode, som sikrer, at man bevarer de fleste vitaminer. Frysningen konserverer grøntsagerne ved at forsinke nedbrydningen af deres næringsværdi. Samtidig bevares grøntsagernes farve, smag og en betragtelig del af næringsværdien.

Historien bag Frigodan starter helt tilbage i slutningen af 1920érne, hvor Odense Konservesfabrik blev grundlagt. Senere blev Frigodan i Brenderup, Svendborg Konservesfabrik, Falster Frost, Rødby Frysehus, og Nyborg Lynfrost etableret.

Op igennem 80érne oplevede branchen en større strukturtilpasning gennem sammenlægninger og fabrikslukninger, således at den i 1990 kun bestod af 2 store virksomheder med speciale i produktion og forarbejdning af dybfrosne grøntsager, nemlig Frigodan og Svendborg Konservesfabrik. Disse to virksomheder opkøbes i 1990 af Danisco og sammenlægges.

I år 2000 overtog den familieejede belgiske koncern, Ardo, alle Danisco´s aktiviteter indenfor dybfrost.

Varemærket Frigodan og den velkendte lokal tilpassede høje og ensartede kvalitet opretholdes på produktsiden.

Ardo koncernen er i dag Europas største og førende producent af dybfrosne grøntsager, med 20 egne fabrikker og produktion i 8 europæiske lande: DANMARK, England, Holland, Frankrig, Portugal, Spanien, Belgien og Østrig.

 

Besøg http://www.frigodan.dk

og find bl.a informationer om vitaminer i dybfrosne grøntsager, samt lækre opskrifter med inspiration til hvordan dybfrosne grøntsager kan anvendes!


Udgivet af Frigodan / Ardo