Oversigtsside
Smag og bæredygtighed kan gå hånd i hånd – også i stor skala
Den danske startup Nocla A/S har på under ét år opnået B Corp Pending-status – et skridt, der placerer dem tættere på en ny generation
Ny Just Eat-apphar løftet konverteringsraten med 30 procent på en måned
Just Eat har udrullet en ny app, der skal forbedre brugeroplevelsen og inspirere brugere på tværs af platformens nye produktkategorier, der nu tæller alt fra
Rekordvækst i antal miljømærkede produkter med EU Ecolabel
Antallet af produkter og serviceydelser på det europæiske marked, der har opnået EU Ecolabel, er steget med mere end 10 procent på blot et år.
McDonald’s åbning på Nørrebro mødt med protest
Dyreværnsorganisationen Anima markerede onsdag morgen McDonald's kontroversielle tilbagevenden til Nørrebro med en protest. Blandt de første kunder i køen til fastfoodkædens nyeste restaurant gemte sig
Rising Star 2025: Fremtidens gastronomiske stjerner er valgt
For femte år i træk hylder Danmarks største kokkekonkurrence - Sol over Gudhjem - fremtidens gastronomiske stjerner med talentkonkurrencen Rising Star. De fire finalister er
Rekordmange julebryg at vælge imellem
Bryggenisserne har haft travlt i deres ølværksted som næppe før. I år er der over 200 julebryg at vælge imellem. Otte af dem er alkoholfri.
Svampe producerer fremtidens fødevareprotein
Supermarkedets svampe kan omdanne spild fra marken til fødevareproteiner med lavere klimaaftryk. Med Teknologisk Institut i spidsen udforsker et EU-projekt potentialet for svampefermentering. Alternative proteinkilder
En mælkekasse til jul
Aflevér de tomme mælkekasser og støt Arla Fondens arbejde med at få børn og unge i køkkenet. Nu har du mulighed for at handle med
Food&Drink med alt godt fra havet
Årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Her sætter vi fokus på fisk og skaldyr og har blandt andet været til Øster-
Mindre producenter af plantebaserede fødevarer får hjælp til at gro
Skræddersyede udviklingsforløb sætter skub i danske SMV’ers produktion af sikre, smagfulde og kommercielt levedygtige plantebaserede fødevarer. 30 små- og mellemstore producenter af plantebaserede produkter vil
Hent flere