Oversigtsside
Bilka åbner ubemandede PickUp-stationer
Vores indkøbsmønstre har ændret sig meget, siden COVID-19's ankomst. Onlinehandel fylder mere end nogensinde og nu åbner Bilka en række ubemandede og fuldautomatiske PickUp-stationer. Den
Nestlé vokser sig større og større
Fødevarevirksomheden Nestlé leverede i årets første kvartal en omsætning på 21,1 mia. CHF (142,2 mia. DKK) og en organisk vækst på 7,7 pct. Landechef Thomas
Robot håndterer 20 tons kål
Hos Daloon i Nyborg anvendes dagligt mellem 15 og 20 tons kål til produktionen af omkring en million forårsruller. Det har hidtil været en forholdsvis
Hvem skal vinde Den Dybe Tallerken
Nu er det muligt at indstille kandidater til 'Den Dybe Tallerken'-prisen, der uddeles til en fødevarevirksomhed, en organisation eller en person i fødevarebranchen, som helhjertet
Rekordresultat hos Salling Group
Corona-pandemien har været god ved detailkoncernens bundlinje. Sidste år voksede omsætningen i Salling Group til 60,9 mia. kr. mens EBIT steg til 2,8 mia. kr.
Nullermænd i restauranten får kunderne til at vende om
Ligger der nullermænd i hjørnerne? Bliver bordene ikke tørret grundigt af? Og bliver spritdispenserne ikke altid fyldt op? I givet fald skal man se at
Opråb efter kakaopriserne står i frit fald
Faldet i prisen på kakao i Elfenbenskysten er med til at underminere vejen til en højere indkomst for vestafrikanske kakaobønder, mener Fairtrade. EU-regulering af kakaoindustrien
Ny vakuumløfter
Hovmand, der leverer skræddersyede løfteløsninger til eksempelvis levnedsmiddelbranchen, præsenter en ny mobil vakuumløfter, der gør det hurtigt og let at håndtere af store emner med
Kæmpe opbakning til spisestederne fra befolkningen
De danske restauranter og caféer får travlt, når der endelig bliver åbnet for både udendørs- og indendørsservering. Ifølge en befolkningsundersøgelse fra Arla Pro vil 38
DRC bekymret: kan testkapaciteten følge med genåbningen?
Der er stadig en del forhindringer på vejen, lyder det fra brancheorganisationen Danmarks Restauranter og Caféer. De savner fortsat retningslinjer for indendørsservering fra Erhvervsministeriet, og
Hent flere