Oversigtsside
Grønne fødevarevirksomheder får boost på 20 millioner fra Industriens Fond
Det sker gennem projektet Turbo Plant, der skal sætte tempo på den grønne omstilling i fødevaresektoren. Målet er gøre fødevarevirksomheder, der udvikler plantebaserede produkter mere
Startskuddet for HORECA-branchen 2024
Den 31. januar 2024 går dørene i to dage igen op for Sveriges største messe for HORECA-branchen. FFCR (Fastfood & Café & Restaurant Expo) i
Nye krav til fødevarebranchen om indberetning af emballage er lige om hjørnet
Danske fødevarevirksomheder bliver i det nye år mødt med krav om at registrere sig og indberette al den emballage, de forventer at sende på markedet
Frugt og grønt under lup: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
Dansk frugt, grønt, korn og kød indeholder færre sprøjtemiddelrester end tilsvarende udenlandske, viser den danske pesticidkontrol. Når du køber dansk frugt og grønt er det
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
MENY: Donation er godt for fokus på bælgfrugter
Det skal være let for danskerne at spise bælgfrugter. En stor donation skal hjælpe en kampagne på vej, og supermarkedskæden MENY, der er med i
Finanslov støtter grønt topmøde på Madens Folkemøde
Da Finansloven tidligere på ugen blev præsenteret, var det en særlig glædelig dag hos Madens Folkemøde og på Lolland-Falster. Finansloven afsætter 1 mio. kr. til
København topper liste over kulinariske destinationer
Den internationale app World of Mouth har offentliggjort sin årlige rapport med en liste over bedste kulinariske destinationer i verden. Og i år topper København
Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt
En ny landsdækkende aftale mellem den frivillige organisation Stop Spild Lokalt og fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice skal sikre, at overskudsvarer fra virksomhedens lokale Cash & Carry-butikker
Smagsoverraskelse: Vertikalt dyrket grønt smager lige så godt som økologisk
Forbrugerne er på forhånd skeptiske over for grønt dyrket i vertikale landbrug. Men den første videnskabelige smagstest fra Københavns Universitet og Plant Food & Research,
Hent flere