• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Oversigtsside

Frugt og grøntFødevareproduktionMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed05. 12. 2023 | mikkelb

Grønne fødevarevirksomheder får boost på 20 millioner fra Industriens Fond

Det sker gennem projektet Turbo Plant, der skal sætte tempo på den grønne omstilling i fødevaresektoren. Målet er gøre fødevarevirksomheder, der udvikler plantebaserede produkter mere

Messer og konferencer05. 12. 2023 | mikkelb

Startskuddet for HORECA-branchen 2024

Den 31. januar 2024 går dørene i to dage igen op for Sveriges største messe for HORECA-branchen. FFCR (Fastfood & Café & Restaurant Expo) i

AktueltEmballagePolitik og eksport05. 12. 2023 | mikkelb

Nye krav til fødevarebranchen om indberetning af emballage er lige om hjørnet

Danske fødevarevirksomheder bliver i det nye år mødt med krav om at registrere sig og indberette al den emballage, de forventer at sende på markedet

AktueltForskning og uddannelseFrugt og grøntMiljø og sundhed05. 12. 2023 | mikkelb

Frugt og grønt under lup: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel

Dansk frugt, grønt, korn og kød indeholder færre sprøjtemiddelrester end tilsvarende udenlandske, viser den danske pesticidkontrol. Når du køber dansk frugt og grønt er det

Detailhandel og en grosDrikkevarerFoodserviceForskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionKød, fisk og fjerkræMarkedsføringMejeriMesser og konferencerMiljø og sundhedPolitik og eksportRåvarer og ingredienserTopØkologi og bæredygtighed05. 12. 2023 | mikkelb

Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink

Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er

Detailhandel og en grosFrugt og grøntMarkedsføringØkologi og bæredygtighed30. 11. 2023 | mikkelb

MENY: Donation er godt for fokus på bælgfrugter

Det skal være let for danskerne at spise bælgfrugter. En stor donation skal hjælpe en kampagne på vej, og supermarkedskæden MENY, der er med i

Messer og konferencerPolitik og eksport30. 11. 2023 | mikkelb

Finanslov støtter grønt topmøde på Madens Folkemøde

Da Finansloven tidligere på ugen blev præsenteret, var det en særlig glædelig dag hos Madens Folkemøde og på Lolland-Falster. Finansloven afsætter 1 mio. kr. til

AktueltFoodservice30. 11. 2023 | mikkelb

København topper liste over kulinariske destinationer

Den internationale app World of Mouth har offentliggjort sin årlige rapport med en liste over bedste kulinariske destinationer i verden. Og i år topper København

AktueltDetailhandel og en grosFoodserviceMiljø og sundhedØkologi og bæredygtighed30. 11. 2023 | mikkelb

Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt

En ny landsdækkende aftale mellem den frivillige organisation Stop Spild Lokalt og fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice skal sikre, at overskudsvarer fra virksomhedens lokale Cash & Carry-butikker

Forskning og uddannelseFrugt og grøntFødevareproduktionFødevaresikkerhedTop30. 11. 2023 | mikkelb

Smagsoverraskelse: Vertikalt dyrket grønt smager lige så godt som økologisk

Forbrugerne er på forhånd skeptiske over for grønt dyrket i vertikale landbrug. Men den første videnskabelige smagstest fra Københavns Universitet og Plant Food & Research,

Hent flere

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Seneste Nyheder

  • Grønne fødevarevirksomheder får boost på 20 millioner fra Industriens Fond

    05.12.2023

  • Startskuddet for HORECA-branchen 2024

    05.12.2023

  • Nye krav til fødevarebranchen om indberetning af emballage er lige om hjørnet

    05.12.2023

  • Frugt og grønt under lup: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel

    05.12.2023

  • Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink

    05.12.2023

  • MENY: Donation er godt for fokus på bælgfrugter

    30.11.2023

  • Finanslov støtter grønt topmøde på Madens Folkemøde

    30.11.2023

  • København topper liste over kulinariske destinationer

    30.11.2023

  • Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt

    30.11.2023

  • Smagsoverraskelse: Vertikalt dyrket grønt smager lige så godt som økologisk

    30.11.2023

  • Rundspørge: Vi prioriterer naturen højt, siger ni ud af ti landbrugere

    28.11.2023

  • Orkla Danmark og FERM FOOD i fermenteret, plantebaseret samarbejde

    28.11.2023

  • Millioner på vej til udvikling af den plantebaserede fødevaresektor

    28.11.2023

  • Dansk chokolademager kan kalde sig verdensmester for 10. år i træk

    28.11.2023

  • Det Økologiske Spisemærke er i fare: Finanslov fjerner støtte

    28.11.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik