Kød, fisk og fjerkræ
McDonald’s åbning på Nørrebro mødt med protest
Dyreværnsorganisationen Anima markerede onsdag morgen McDonald's kontroversielle tilbagevenden til Nørrebro med en protest. Blandt de første kunder i køen til fastfoodkædens nyeste restaurant gemte sig
Food&Drink med alt godt fra havet
Årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Her sætter vi fokus på fisk og skaldyr og har blandt andet været til Øster-
Japansk madtrend til 7-Eleven
Den danske convenience-virksomhed Tasteful Foods har indgået et samarbejde med Ramen to Biiru for at udvikle deres egen version af den populære japanske snack, onigiri,
Grøn Trepart: FødevareDanmark vil holde godt øje med prisen på dansk kød
FødevareDanmark er umiddelbart betryggede i, at den grønne trepart ikke får nævneværdige konsekvenser for brancheorganisationens godt 600 medlemmer i fødevaresektoren. Brancheorganisationen FødevareDanmark, der blandt andet
Ny analyse: Græssende kvæg ved Vadehavet giver CO2-venligere oksekød
Analyse- og rådgivningshuset KF Miljø har i samarbejde med Nationalpark Vadehavet og økologiske oksekødsproducenter fra Spis min gris gennemført en analyse af CO2-udledningen fra økologisk
Fra lokalt slagteri til en national succes: Ejerledere bag Himmerlandskød vinder prisen som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland
Lars Andersen, Louise Bondgaard Godsk, Christoffer Rosbjerg Andersen og Louise Andersen fra Himmerlandskød A/S er blevet kåret som Årets Ejerleder 2024 i Nordjylland. Med Lars
Prisregn til danske restauranter: Alchemist er landets bedste
I går bød på en festlig aften, da både Landbrug & Fødevarer og White Guide fejrede danske restauranter med en række priser. Således kan Alchemist
Forskere får midler til bæredygtig rejeproduktion på bornholm
Med støtte fra den Europæiske Hav-, Fiskeri-, og Akvakulturfond (EHFAF) og sammen med lokale samarbejdspartnere sætter to forskere fra Roskilde Universitet nu gang i et
Plantebaserede alternativer bruges kun lidt
Plantebaserede alternativer til kød, fisk og mejeriprodukter bliver kun brugt i et begrænset omfang, viser en ny undersøgelse fra DTU Fødevareinstituttet. Plantebaserede drikke i kaffe
Gylden fødselsdag i pølsemageriet
Det blev en halvrund fødselsdag ud over det sædvanlige, da Slagter Lampe på sin 85-års dag modtog en ekstra gave i form af 18 guldmedaljer
Hent flere