Schulstad introducerer et nyt rugbrød, som ifølge adm. direktør Allan Christiansen løfter barren for hele kategorien. Brødet er udviklet i et tæt samarbejde mellem bager Henrik Hemmingsen fra Schulstad og Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn, der siden 2008 har udviklet og solgt rugbrød til gæsterne.
– Hun er et udtryk for den pionerånd, som også altid har præget Schulstad helt tilbage fra Viggo Schulstads opstart i 1880, siger Allan Christiansen. Han mener, at det nye brød særligt appellerer til de forbrugere, der ud over sundhed og naturlighed ønsker autentiske produkter og gode smagsoplevelser.
– Det er et udviklingssamarbejde, hvor man lidt populært kan sige, at vi har taget det bedste fra to brødverdener og fået det til at gå op i en højere enhed, tilføjer han, og forklarer, at det er et mørkt og smagfuldt rugbrød, hvor der ikke er gået på kompromis med smagen. Det er blandt andet bagt med poppede durumkerner, der er med til at give den gode smag og et særligt godt ”bid”.
Schulstad fokuserer med det nye brød ekstra meget på danskere over 50 år.
– De udgør en stadig større del af befolkningen, spiser traditionelt meget rugbrød, og de er villige til at prøve noget nyt, siger Allan Christiansen.