Top
Treetop i Vejle ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
For første gang nogensinde løb samme restaurant med begge titler, da Årets Kok og Årets Tjener søndag blev kåret efter 6½ times intense finaler. Det
Mød os og hundredvis af andre udstillere fra på søndag på Foodexpo
For tiende gang slår Foodexpo i Herning dørene på søndag op til hundredvis af udstillere, et omfattende aktivitetesprogram og en række spændende nyheder. Selve jubilæet
3-stjernet Michelin-scoop til Tivoli
For første gang nogensinde åbner en 3-stjernet Michelin-restaurant pop-up i Danmark. Det sker, når slovenske Hiša Franko med stjernekokken Ana Roš i spidsen gæster Tivoli
Nyt partnerskab skal få danskerne til at spise flere bælgfrugter
Bælgfrugtpartnerskabet er et nyt sektorsamarbejde, som på initiativ af Tænketanken Frej og detailkæden Lidl skal sætte fokus på og øge både produktionen og danskernes forbrug
Fødevarestyrelsen kigger dybt i bearnaisebøtter og bægre til italiensk salat
750 grossister, delikatessebutikker og slagterforretninger bliver tjekket for, om de har styr på deres fødevareemballager. Fødevarestyrelsen kontrollerer nu, om restauranters, delikatessers og slagterforretningers emballage er
Kendskab til dyrevelfærdsmærket stiger blandt forbrugerne
Langt størstedelen af danskerne har kendskab til Det Statslige Dyrevelfærdsmærke ”Bedre Dyrevelfærd”. Det viser en undersøgelse, som YouGov har lavet for Fødevarestyrelsen. Et bredt flertal
Studerende står for ny aktivitet på Madværkstedet Bornholm
Besøgende på Madværkstedet Bornholm, der finder sted 6. marts i Rønnehallen, har mulighed for at smage innovative anretninger skabt af studerende fra Campus Bornholm. Fødevaregrossisterne
Scandic mindsker madspild med 17 pct – igangsætter samarbejde med Stop Spild Af Mad
Som Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde er Scandic konstant på udkig efter nye tiltag, som kan reducere madspild. Hotelkæden har allerede reduceret deres madspild betydeligt, men
Nyt studie rangordner sygdomsbyrden af fødevarebårne sygdomme
Et studie fra DTU Fødevareinstituttet giver et overblik over forskning i byrden af fødevarebårne sygdomme i Danmark og rangordner for første gang sygdomsrisici fra både
Arsen i ris og risprodukter kan være forbundet med kræft
Uorganisk arsen, som er mest almindelig i ris og i risprodukter, kan være årsag til kræft. Det viser en opdateret risikovurdering fra Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet,
Hent flere