Top
Nyt smileymærke lander på døren hos caféer, butikker og restauranter
Fra oktober vil danskerne landet over møde et mere enkelt og digitaliseret smileymærke hos den lokale slagter, købmand eller pizzeria. Fødevareminister Jacob Jensen (V) glæder
Fødevarestyrelsen opretter online-univers om sikker tilberedning og opbevaring af mad
I online-universet Sikre Fødevarer kan køkkenprofessionelle og private madentusiaster finde viden om tilberedningsmetoder og risici samt beregne holdbarhed og nedkølingstider for råvarer og madretter. I
Nu starter Fødevarestyrelsens kontrol af salg fra stalddøren
Alle, der sælger æg, rå mælk eller kød af fjerkræ og kaniner af egen produktion skal være registreret hos Fødevarestyrelsen. Det glemmer mange små avlere,
Advokat-kantine er Danmarks bedste
Advokater og personale i Gorrissen Federspiel kan glæde sig over virkelig god mad. Kantinen i det Københavnske advokatfirma blev i går kåret som vinder af
På tur til Bruxelles: Fødevareministeren søger mere enkle regler for landmænd, fiskere og fødevarevirksomheder
Fødevareminister Jacob Jensen (V) lancerede i juni sit regelforenklingsprojekt, og i går tog han til Bruxelles for at rejse dagsordenen i EU. Det er nu
Fødevaresektorens styrker inden for bæredygtighed danner kimen for eksportvækst
Danmarks landbrugs- og fødevaresektor anerkendes som effektiv samarbejdspartner for bæredygtig udvikling af værdikæden på vigtige eksportmarkeder. En ny analyse, udført af Epinion for Food Nation,
EU løber fra dyrevelfærdsløfter
Hvis EU dropper den planlagte revision af dyrevelfærden, er det både en skandale for demokratiet, et alvorligt løftebrud fra Kommissionen, og ikke mindst et ubærligt
Efter kritisk TV2-dokumentar: Horesta inviterer til trepartsdrøftelser om arbejdsmiljø
Det er en krads kritik, der bliver lagt for dagen i TV2-dokumentaren 'Den bitre smag af Michelin’, hvor en række tidligere ansatte på landets toprestauranter
Digital brancheløsning åbner døren for omkostningseffektiv ESG-rapportering og samarbejde
Som forberedelse til EU’s kommende ESG-rapporteringskrav (ESRS) har VALIFIED, en digital ESG-platform, sammen med brancheforeningen Danmarks Restauranter og Caféer (DRC) netop lanceret en digital brancheløsning.
Ny måling: Danskerne bakker op om en kødafgift, hvis frugt og grønt samtidig bliver billigere
“Tallene sætter en tyk streg under, at der er bred opbakning til afgifter på stærkt klimatunge fødevarer som f.eks. kød, så længe de klimavenlige fødevarer
Hent flere