Top
Meyers gør status på bæredygtighedsarbejde: Hæver økologiprocent til 55 pct. og indkøber 72 tons bælgfrugter
I 2021 lancerede Meyers en bæredygtighedsstrategi med klare mål indenfor en række områder fra klima til lokale råvarer og social bæredygtighed. Nu gør madvirksomheden status
Vinderne af Sol over Gudhjem Produktprisen 2024 er fundet
Sol over Gudhjem har igen sat dansk madiværksætteri i centrum med kåringen af vinderne i Produktprisen 2024. Finalen fandt sted hos Folkets Madhus, hvor de
Køkkenprisen 2024: Vinderen er fundet ved Madfagligt Køkkentræf
Køkkenprisen 2024 blev i går uddelt ved Madfagligt Køkkentræf. Årets vinder blev kantineleder Steffen Bækkel og ernæringsassistent Laila Holdt Bonde fra Lomakøkkenet Østerbyskolen i Vejen.
Efter 5 succesrige år i Sverige åbner Moveat nu i Danmark
Det succesfulde koncept Moveat kommer nu til Danmark. Moveat har eksisteret i Sverige i 5 år, hvor de årligt laver mere end 160 Moveats sammen
Food Festival samler branchen om nye tendenser og netværk
Når Food Festival indtager Tangkrogen i Aarhus den 6.-8. september 2024, er målet klart: Fødevarebranchen skal lede an i fremtidens trends. På BrancheFredag den 6.
Compass Group åbner nyt forretningsben: Skal levere frokostordninger
Kantineleverandøren Compass Group skal fremover levere frokost til virksomheder, som ikke har egen kantine. Frokostordningen lanceres under navnet Food & Co. frokostordninger. I dag er
Dansk initiativ inspirerer til blå omstilling i 8 lande
Miljø- og klimaafgifterne er på vej herhjemme, og det samme gælder omstillingen til mere vild natur på land. Der skal dog mere - og andet
Den Nationale Grøntuge skydes i gang med fokus på smag og æstetik
Anført af Landbrug & Fødevarer bliver Den Nationale Grøntuge blev i går skudt i gang over hele landet. En uge, hvor grøntsagerne hyldes, og hvor
Lurpak klar i plantebaseret udgave
Et af landets mest kendte merjeri-brands, Lurpak, bliver nu lanceret i en plantebaseret variant på det danske og britiske marked. Investering i nye produkter er
Copenhagen Cooking klar med sit 20 års jubilæum og kongeligt besøg
På fredag d. 16. august lyder startskudet til årets udgave af Copenhagen Cooking, der i år kan fejre sit tyve års jubilæum. I år er
Hent flere