Top
Nyt regnskab: Mikkeller tjener penge på drift for første gang i fem år
Det danske craft beer-bryggeri Mikkeller kan nu offentliggøre et optimistisk regnskab for 2023. For første gang siden 2018 tjener Mikkeller nemlig penge på driften, takket
Ny grøn aftale høster ros – men også kritik
I går kunne regeringen og dens parter præsentere en ny grøn trepartsaftale, blandt andet med en Co2-afgift for landbruget. Aftalen høster roser mange steder fra,
Takeaway vokser i popularitet og portionsstørrelser, mens måltiderne er blevet mindre grønne
Danskerne køber masser af takeaway, i større portioner, mens indholdet af kød har fået mere plads på bekostning af grøntsagerne. Det fremgår af en ny
Ny FN-rapport viser stigning i overfiskeri: Bekymrende udvikling, mener MSC
FN's Fødevare- og Landbrugsorganisation (FAO) har netop offentliggjort deres årlige rapport om tilstanden af verdens fiskeri og akvakultur. Rapporten dokumenterer stigning af fiskeri generelt i
Klimarobuste fødevarer: Novo Nordisk Fonden og Wellcome Trust giver 585 mio. kr. til Eske Willerslevs nye DNA-projekt
Et nyt banebrydende forskningsprojekt udnytter ældgammelt-DNA til at forstå, hvordan vi kan dyrke jorden og udvikle afgrøder, der er modstandsdygtige over for klimaforandringer. Novo Nordisk
Nyt partnerskab mellem Arla og danske kunder skal accelerere klimareduktioner
Arlas arbejde med at reducere klimapåvirkningen fra mejeri tager endnu et skridt med nyt partnerskab, der skal støtte reduktionen af udledninger fra andelshavernes gårde og
Avocadoer er ’slemme’, og veganere er latterlige: Sådan retfærdiggør vi at spise for meget kød
De af danskerne, som har svært ved at skære ned på kødet for klimaets skyld, har det med at undskylde eller retfærdiggøre os selv, når
Jais Valeur stopper som CEO for Danish Crown
Efter knap ni år på posten vil Jais Valeur stoppe som CEO for Danish Crown. Han har aftalt med bestyrelsen, at han fortsætter, indtil en
DLG Group vil samle fødevareindustrien om regenerativt landbrug
Som Danmarks største leverandør af afgrøder til fødevareindustrien vil DLG Group modne markedet for regenerativt dyrkede afgrøder. Der er allerede tegnet aftaler med landmænd om
Trestjernet Michelinhæder til jordnære Danmark
Det var voldsom jubel, da det blev annonceret at Restaurant Jordnær i Gentofte fik sin tredje, ultimative Michelinstjerne i går aftes. Også den nyåbnede Restaurant
Hent flere