Aktuelt
Ny konference stiller skarpt på fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer
FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet. Indsigtsfulde indlæg ved
Inspirationsmesse fra Dagrofa Foodservice med nyt navn og ny location
Den 11. september danner TAP1 i København rammen for inspirationsmessen ’Madscenen - for professionelle’, som fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice står bag. Messen har fået nyt navn,
Vinderen af Kantineprisen 2024 er fundet
Med et stærkt felt, hvor nytænkning, madglæde og økologiske ingredienser var i fokus, er vinderen af Kantineprisen 2024 fundet. Vinderen er Sine Andersen, fra Compass
Ekspert rådgiver fødevarebranchen: Skift til genanvendelige materialer eller afsæt penge til ny afgift
Efter sommerferien forventes EU at vedtage, at al emballage til fødevarer skal være genanvendeligt senest i 2030. Selv om der er fem år til 2030,
Sol over Gudhjem 2024: Danske topkokke indtager Gastronomiens folkemøde på Bornholm
Denne lørdag går det løs når Bornholm den 22. juni endnu engang danner rammerne for Danmarks største kokkekonkurrence - Sol over Gudhjem. På havnen i
ISS laver ny fuldkornsordning til kantiner
Gæsterne i ISS kantiner kan glæde sig til madoplevelser med fuldkorn, når ISS som den første virksomhed fra food-service sektoren implementerer en ny fuldkornsordning til
Det globale fødevaresystem belaster klimaet, slider på naturen og er hårdt ved vores sundhed
Verdens fødevaresystem skal efterspørge markant mere bæredygtig mad, være langt mere effektivt og tage meget større hensyn til natur og biodiversitet. Kun på den måde
Dansk Mjød præsterer stærkt i årsregnskabet for 2023
Med stolthed annoncerer Dansk Mjød et imponerende årsregnskab for 2023, hvor virksomheden rapporterer en bruttoavance på 13,6 millioner kr. og et overskud på 8,3 millioner
Prinsesse Marie bliver protektor for foreningen Stop Spild Af Mad
Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie har givet tilsagn om at være Protektor for foreningen Stop Spild Af Mad. Foreningen Stop Spild Af Mad er meget
70 år: Poul Larsen har taget turen fra nystartet mælkekusk til passioneret ostedirektør
I morgen fylder Poul Larsen 70 år. Han er medejer og direktør i HKI Ost, der er blandt landets førende specialister, når det gælder om
Hent flere