Aktuelt
Tuborgfondet giver 3,8 mio. kr. til at støtte og styrke unge madentreprenører og deres fremtid på den danske madscene
Food Organisation of Denmark (FOOD) er stolte af at kunne offentliggøre, at de har modtaget midler fra Tuborgfondet til at lancere det treårige pilotprojekt Morgendagens
International interesse for dansk gastronomi og turisme skaber vækstmuligheder for hotel- og restaurationsbranchen
Interessen for dansk gastronomi og turisme er stigende, og internationale gæster søger i højere grad mod danske hoteller og restauranter. Det skaber vækst og øget
Arla Foods byder på fødevarevirksomhed i Egypten
Arla Foods har lagt et ikke-bindende bud på aktiemajoriteten i Arabian Food Industries Company (Domty), en børsnoteret virksomhed med ca. 4000 ansatte og to produktionsanlæg
FødevareBanken udvider: 425.000 gratis måltider til Nordjylland
Fra denne uge bliver Nordjylland en vigtig del af FødevareBankens landsdækkende indsats. Sociale organisationer i regionen får mulighed for at modtage frisk overskudsmad fra 174
Over 75.000 solgte billetter til Dining Week i efterårsferien
Dining Week er i gang, og med over 250 forskellige restauranter på landsplan og mere end75.000 solgte billetter, er der lagt op til en festlig
Rost grøn Michelinrestaurant lukker
Den roste Restaurant Studio i Carlsbergbyen lukker. Det var ellers den første restaurant i Danmark til at få den grønne Michelinstjerne, der viser et fokus
Bestanden af sild og makrel i Nordøstatlanten styrtdykker – MSC opfordrer til aftale om kvotedeling
Marine Stewardship Council (MSC) opfordrer kyststater og fiskerinationer i Nordatlanten til at afslutte deres politiske dødvande og blive enige om en varig kvotedelingsaftale for de
FødevareDanmark roser regeringens uddannelsesudspil
Regeringens fokus på at motivere unge til at søge en erhvervs- og professionsrettet gymnasial uddannelse gennem et stærkt ungemiljø får ros af FødevareDanmarks direktør, Leif
2 x 30 år i økologiens frontlinje
De økologiske mejerier Naturmælk og Øllingegaard fylder rundt "I den her uge er det 30 år siden, de første kartoner med velskabt økomælk stolt forlod
Nyt nummer af Food&Drink sætter fokus på grønt smørrebrød
Årets syvende udgave af branchemagasinet Food&Drink er nu på gaden. Denne gang er der fokus på smørrebrød - i særdeleshed i en grøn udgave. Bladet
Hent flere