Aktuelt
Delitaste lancerer produktserie af grise, som fodres med kastanjer
Foodservicevirksomheden Delitaste, som ejes af Stryhns Gruppen, præsenterer en helt ny produktserie lavet af kastanjefodrede grise fra Galicien i Spanien. En sjælden delikatesse, som ikke
Ny udstilling fokuserer på margarine
Bag margarines perlemorsfarvede, matte ydre gemmer der sig voldsomme historier om krig, globalisering, døde blåhvaler, vrede smørbønder, giftige transfedtsyrer, banebrydende dansk forskning og forarbejdet mad.
Sukkerafgift, subventioner eller mærkninger? Ny rapport viser vejen til nye madvaner
I dag lanceres en ny rapport om, hvad der skal til for at ændre madvanerne i de nordiske lande. Rapporten viser, at skatter og subventioner
Dansk stjernekok skal lave mad på kanten af verdensrummet
I 2025 tager Rasmus Munk ud i stratosfæren. I samarbejde med to amerikanske virksomheder skal Alchemist-kokken skabe en holistisk spiseoplevelse ombord på Space Perspectives rumkapsel
Änglamark bliver for andet år i træk opfattet som det mest bæredygtige brand
De danske forbrugere er blevet mere skeptiske, når de skal vurdere, hvor bæredygtigt et brand er. Mange brands går derfor tilbage i Sustainable Brand Index
Ny satsning på plantemarkedet: Arla udvider plantebaseret portefølje
Vækstpotentialet for plantebaserede produkter er stort, vurderer Jakob Bernhard Knudsen, som er direktør for Arla JÖRĐ International. Derfor udvider Arla nu brandet med ny produktportefølje
Danæg-koncernen leverer historisk godt resultat
Danæg-koncernen leverede et særdeles tilfredsstillende resultat i 2023, som er det bedste i selskabets historie. Det flotte regnskab betyder, at koncernen udlodder 50 mio. kr.
Arlas starter landsdækkende indsamling af de ikoniske mælkekasser
De fleste danskere er stødt på Arlas ikoniske grønne og sorte mælkekasser, når de står stablet ved restauranter og institutioner – eller sågar sidder fast
Michael Kjerkegaard er ny forperson for Økologisk Landsforening
Ved fredagens generalforsamling i Økologisk Landsforening blev Michael Kjerkegaard valgt som forperson. Han afløser forperson Sten Dissing, der i starten af året overtog posten fra
Foodexpo fanger tidsånden med ny outdoor-hal og unikt madkoncept
Et outdoor-område med inspiration til, hvordan man bedst udnytter sine udearealer og potentielt forlænger sæsonen for udeservering er en nyskabelse på Foodexpo, der også som
Hent flere