Oversigtsside
Rynkeby Foods tjener igen penge
Rynkeby Foods har vendt det negative resultat fra 2022 til et tilfredsstillende overskud i 2023 på trods af, at juiceproduktionen er udfordret af global mangel
Danske servicestationer førende i verden på dyrevelfærd
Danske servicestationer er nu førende i verden på dyrevelfærd for slagtekyllinger. Det er et faktum efter, at Q8 og OK Plus i lighed med resten
Mavens hule: 5 iværksættere dyster i fremtidens madvarer
Den 2. maj er fem madiværksætter inviteret i ’Mavens Hule’, hvor de skal pitche deres nytænkende madprodukt for et dommerpanel, der kan give dem adgang
Syv ud af ti danskere holder fast i de varme hveder på den droppede store bededag
I morgen er det første gang i mange hundrede år, danskerne ikke fejrer store bededag som en officiel helligdag. Men nu viser en helt ny
Takeawaychef: Her er fire store trends for takeaway i 2024
Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser
Generationskløft: Hver fjerde dansker synes, at snapseviser har kulturel betydning
En fjerdedel af danskerne vurderer, at snapseviser har kulturel betydning. Alligevel ved en tredjedel af danskerne mellem 18 og 39 år ikke, hvad en snapsevise
Nyt agentur til Multicheck: Skal forhandle en af markedets førende portion cutter-maskiner
Multicheck er ny forhandler af udskæringsmaskinen Borncut Portion Cutter. For flere af Multichecks medarbejdere er der med det nye agentur tale om et kærkomment gensyn
Hansens Is løfter sløret for nye klassikere i køledisken
En ny klassiker rykker ind i i iskiosken og kølediske, når Hansens Is åbner sæsonen med en hasselnød-vaffel, der er sammensat af økologiske hasselnødder fra
Nytænkende cocktails med gelato-softice
Isfirmaet I Scream Ice Cream lancerer en smagfuld eyecatcher til sommerens fristelser på barer, caféer og restauranter. De lancerer således det nye koncept Softice Gelato
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Hent flere