• Facebook
  • Instagram
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

AktueltEmballage12. 05. 2022 | Helle Friemann Nielsen

Pant-app giver dig pengene digitalt

AktueltEmballage12. 05. 2022 By Helle Friemann Nielsen

Dansk Retursystem har udviklet en ny Pant-app til udbetaling af pant på landets pantstationer. På den måde slipper man helt for at have et betalingskort med, når man skal pante, og det er blevet lettere selv at bestemme, hvilken konto, pant-pengene skal ind på, hvis man panter for andre eller vil donere til velgørenhed.

Panter man på en af landets nye pantstationer, skal man i fremtiden kun medbringe mobilen udover de tomme flasker og dåser. Dansk Retursystem lancerer app’en ”Pant”, som gør, at man får pengene digitalt overført til ens konto uanset, hvilken bank eller kort man har. Og man kan selvfølgelig også se transaktioner og holde øje med, hvor meget man panter for.
Pant-app’en har været testet på pantstationen i Horsens, og efter gode erfaringer der kommer turen nu til de øvrige, nye pantstationer.
-Vi vil gerne gøre det nemt og smart at pante, og med Pant-app’en har vi lyttet til Danmarks pantere og forsøgt at opfylde behovet for at gøre pantoplevelsen mere tidssvarende og bekvem for alle, uanset hvilken korttype man har, siger projektleder Jane Foged.

Let at donere sin pant
Det har været et ønske fra pantstationsbrugerne let at kunne donere sin pant til fx velgørenhed, eller hvis man pantede for klassekassen, håndboldklubben eller en anden forening. Med Pant-app’en kan man udover sin egen konto let tilføje andre kontonumre, hvis pant-pengene skal komme andre til gode.
Dansk Retursystem er ved at modernisere pantstationerne til den nye model, hvor man hælder sine flasker og dåser direkte i maskinen. I øjeblikket er renoveringen i gang i Aarhus, og når den åbner igen, skal brugerne også benytte sig af Pant-app’en. I løbet af maj kommer pant-appen til at gælde for pantstationerne i Horsens, Kalundborg, Slagelse, Høje Taastrup, Rødovre og Fields. Det kommer til at fremgå af pantstation.dk, når de enkelte pantstationer overgår til pant-appen.
Pant-app’en er udviklet i samarbejde med Systemate og Makeable.

Sådan gør du
• Download appen ”Pant” i App Store eller Google Play
• Første gang du logger på, skal du verificere dig med NemID/Mit ID
• Du vælger selv den konto, pengene skal sættes ind på
• Du kan følge dine udbetalinger og se historik på dine pantninger.

Skrevet i: Aktuelt, Emballage

Seneste nyt fra redaktionen

Tony Bak

Hotel-direktør: Nu måler vi de ansattes humør

FoodserviceMesser og konferencer06. 06. 2023

Mangel på ledige hænder i hotel- og oplevelses-industrien får nu Atlantic hoteller og KulturCenter Skive til at måle de ansattes trivsel for at sikre et bedre arbejdsmiljø. Det er nødvendigt, mener hoteldirektør med 40 års erfaring i branchen. Hoteller og restauranter er så ramt af manglen på

Dansk guld, sølv og bronze ved nordiske kokkemesterskaber

Foodservice06. 06. 2023

Der var fuld plade, da det danske kokkelandshold deltog i de nordiske mesterskaber for kokke. De danske landsholdsdeltagere satte sig således på både guld, sølv og bronze medaljer til konkurrencen, der fandt sted i Hell, Norge. Det er det bedste samlede resultat for Danmark nogensinde. Efter

Tang under havoverfladen

Ny podcast går under overfladen

Forskning og uddannelseKød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed06. 06. 2023

Den selvejende institution Havhøst formidler havets herligheder i al dets kompleksitet til danskerne med den nye podcast ”Alt godt for havet”. Podcasten sætter fokus på, hvordan vores livsvigtige have ofte blot anses som en blank overflade, og at netop den manglende viden er et af vor tids store

Kalve espagnol sauce fra Reduced

Grambogård og Reduced samarbejder om at reducere madspild 

Kød, fisk og fjerkræMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed06. 06. 2023

I en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse har Grambogård og Reduced omdannet restproduktionen fra slagteriet til produkter, der kan købes hos Dagrofa Foodservice.  Ved Tommerup på Fyn ligger Grambogård, der har fokus på dyrevelfærd og kvalitetskød. I

Food&Drink nr 5 2023

Ny udgave af Food&Drink på gaden

AktueltFoodserviceMarkedsføring06. 06. 2023

Magasinet Food&Drink er endnu engang på gaden. Denne gang med fokus på mel og brød. Mød blandt andet pizzabager Guiseppe Oliva, der nørder surdej og tænker som en blanding mellem en bager og en kok. Og mød Årets Kok, der arbejder i kantine. Magasinet er femte udgave i 2023, hvor kokke,

FOODHAY-samarbejde forbedrer smagen af proteinpulver

AktueltForskning og uddannelseFødevareproduktion06. 06. 2023

Danish Crown samarbejder med Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet (KU FOOD) om at forbedre smagen i en proteiningrediens i pulverformen, der er udviklet ud fra svineblod. Samarbejdet sker ved brug af udstyr fra det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY. FOODHAY har

Landbrugsforskningens verden åbner dørene den 10. juni

Forskning og uddannelseLandbrugMesser og konferencer06. 06. 2023

Har man lyst til at tage familien ud på tur og hilse på malkekøer, opleve robotter, der selv kører i marken og se droner, der suser igennem luften? Så kom til åbent hus ved AU Viborg den 10. juni og få et enestående indblik i landbrugsforskningens verden. Dagen byder på en masse spændende

Køkkenmaskine og bøtter med mad

Kenwood vil inspirere til mindre madspild

MarkedsføringMiljø og sundhedRåvarer og ingredienserØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

Med hjælp fra eksperter inden for bæredygtighed sætter køkkenmaskine-eksperten Kenwood nu fokus på at reducere madspild i køkkenet. Med initiativet “Let's Make Food, Better” vil Kenwood inspirere med anderledes opskrifter og nye måder at kombinere råvarer og ingredienser. Madspild er et globalt

Kok anretter mad med pincet

Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

FoodserviceForskning og uddannelse01. 06. 2023

Sammen med Fiskerikajens gastronomiske legeplads, Fiskerizakajaen i Nordvest, tilbyder Copenhagen Cooking i august unge kokke at blive restauratører for en dag. Ambitiøse kokketalenter får stillet en restaurant gratis til rådighed, så de kan teste sig selv og præsentere deres koncept og menu for

Køkkencheferne og Søren Kanne, Divisionsdirektør, FOOD by Coor, jubler sammen med chef for markedsudvikling og indkøb i Miljømærkning Danmark, Niels Asger Jørgensen og Christian Pilgaard, chef for Center for Facility Management, Bygningsstyrelsen.

Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

FoodserviceMiljø og sundhedTopØkologi og bæredygtighed01. 06. 2023

FOOD by Door sætter Danmarksrekord med antallet af svanemærkede kantiner. De har nemlig sikret, at alle 25 kantiner i Bygningsstyrelsen er svanemærkede, og det har ingen kantineleverandør sikrer før. Dansk kantinedrift har nået en unik milepæl for den grønne dagsorden på fødevareområdet. Det er

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

 
 
 
 
Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  • Beckhoff Automation ApS

    XPlanar kan nu styres fra flere IPC´ere

  • Kastberg Is ApS

    Idylliske Knudhule Badehotel

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoffs innovationsstrategi er 40 år gammel – og holder stadig

  • Beckhoff Automation ApS

    EtherCAT-klemmen ELX6233 til kompakt integration af Ethernet-APL i styringssystemet

  • Dagrofa Foodservice A/S

    Dagrofa Foodservice: Støtte til fremtidens stjernekokke

  • Beckhoff Automation ApS

    Beckhoff Vision præmieret med 2 produktdesign priser

  • Beckhoff Automation ApS

    Tavlefri automation vinder 2 design priser

  • Busch Vakuumteknik A/S

    TA-Luft godkender MINK MM fra Busch

  • Beckhoff Automation ApS

    20 år med EtherCAT fra Beckhoff

  • Kastberg Is ApS

    14 af de bedste danske desserter

Vis alle nyheder fra vores FOKUSpartnere ›

Seneste Nyheder

  • Hotel-direktør: Nu måler vi de ansattes humør

    06.06.2023

  • Dansk guld, sølv og bronze ved nordiske kokkemesterskaber

    06.06.2023

  • Ny podcast går under overfladen

    06.06.2023

  • Grambogård og Reduced samarbejder om at reducere madspild 

    06.06.2023

  • Ny udgave af Food&Drink på gaden

    06.06.2023

  • FOODHAY-samarbejde forbedrer smagen af proteinpulver

    06.06.2023

  • Landbrugsforskningens verden åbner dørene den 10. juni

    06.06.2023

  • Kenwood vil inspirere til mindre madspild

    01.06.2023

  • Tilbud til unge kokke: Bliv restauratør for en dag under Copenhagen Cooking

    01.06.2023

  • Coor sætter danmarksrekord i svanemærkede kantiner

    01.06.2023

  • Fremtidens plantebaserede fødevarer: Ansøgning til støtte fra Plantefonden er åben

    01.06.2023

  • SPAR Borup kåret som vinder af DM i Økologi 2023

    01.06.2023

  • Forskere tæt på at kunne fjerne rapsplantens bitre stoffer

    01.06.2023

  • Danske børn er alt for søde: Nyt projekt skal hjælpe familier med at skære ned på slikket

    01.06.2023

  • Arla åbner gård i Nigeria

    30.05.2023

Alle nyheder ›

Læs også TechMedias 3 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 3 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik