Oversigtsside
Ny teknologi: Kan vi leve af luftsteg og vindfrikadeller?
På AU Viborg er forskere nu klar til at teste en teknologi, der kan forvandle CO₂ og brint til protein. Perspektiverne er at kunne hjælpe
Dansk forskning kan bane vej for udfasning af antibiotika i akvakultur
Dansk akvakultur kan stå over for et markant gennembrud i indsatsen for at reducere brugen af antibiotika. Forskere fra Københavns Universitet leder projektet AQUAPHAGE, der
Bad Seed Brewing kåret som Årets Danske Bryggeri 2025
Det nordjyske bryggeri hædres af Danske Ølentusiaster for konsekvent høj kvalitet, markant udvikling og et år, hvor både øl, samarbejder og festivalaktiviteter har sat tydelige
Nyt nummer på gaden: Food&Drink går i fisk
Der er fisk og skaldyr på menuen i årets sidste udgave af branchemagasinet Food&Drink, der nu er på gaden. Vi besøger blandt andet Krogs Fiskerestaurant
Danske økologiske virksomheder på eksportfremstød i Berlin
I forrige uge samledes 12 danske økologiske og plantebaserede fødevarevirksomheder i Berlin for at deltage i et målrettet eksportfremstød arrangeret af Landbrug & Fødevarer i
Lavazza vinder europæisk hæder for tredje år i træk
Ved årets European Coffee & Hospitality Awards blev det endnu engang understreget, at godt håndværk betaler sig. Italienske Lavazza blev i denne uge kåret til
Kan man bage en kage uden æg? Det undersøger forskere og virksomheder nu i et projektsamarbejde
Et nyt projekt støttet af Innovationsfonden undersøger, hvordan planteproteiner kan erstatte æg i visse af vores fødevarer – uden at gå på kompromis med hverken
Black Friday gav omsætningsrekord i Dagrofa Foodservice-butikker
Black Friday har længe været et hit hos de private forbrugere, men konceptet tiltaler også de professionelle kunder. Det er meldingen fra Dagrofa Foodservice, som
Falstaff: Et af Europas førende mad- og livsstilsmedier er udkommet i Danmark
Torsdag i sidste uge afholdt østrigske Falstaff en stor lanceringsevent for 350 mennesker i anledning af udgivelsen af deres nye magasin dedikeret til de nordiske
FødevareDanmark anker gebyrsag til Højesteret: Dommen strider mod EU-retten, mener de
Østre Landsret frifandt i november Fødevarestyrelsen for at have taget for høje priser for sin kødkontrol. Nu anker brancheorganisationen FødevareDanmark imidlertid afgørelsen til Højesteret, da
Hent flere

