Oplev et spændende program på madscenerne til Casual Dining

Mere end 100 leverandører har allerede meldt deres ankomst som udstillere til Casual Dining den 27. september. Dermed er der rig mulighed for at få lækre smagsprøver og at opleve leverandørernes passion, faglighed, ekspertise og kærlighed til maden.

Derudover kan man bl.a. møde Dagrofa Foodservices’ egne specialister Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus – og der vil i år også være ekstra fokus på de 30 Cash & Carry-butikker i regi af Dagrofa Foodservice.

På Casual Dining vil der være en lang række oplæg og masterclasses på de forskellige madscener – her får du et overblik over, hvad der sker på vores ene scene:

11.00 – 11.30: Bælgfrugter i det søde køkken
Grøn Fokus – Rikke Gryberg.
Konditor og bager, Rikke Gryberg, klæder dig på til den grønne agenda, med danske økologiske bælgfrugter i det søde køkken.

12.00 – 12.30: Det veganske grundkøkken
Dagrofa Foodservice – Marlene Lindegaard.
Kok og konceptchef, Marlene Lindegaard, tager dig med rundt i 4 forskellige opskrifter fra Dagrofa Foodservice’s nye kogebog “Har I noget vegansk?” og giver dig viden, tips, tricks og smagsprøver fra bogen.

13.00 – 13.30: Hvilken kartoffel er den rigtige kartoffel?
Danespo & Umut Sakarya, Kartoffelambassadør 2023.
Kartoffelproducenten Danespo tager dig med på rejsen ind i kartoflens univers. De vil sammen med Umut Sakarya, som er udnævnt til årets Kartoffelambassadør 2023, vise dig, at der er forskellige kartofler til alle sæsoner og præsentere hvilke sorter, der er bedst at tilberede. Der serveres smagsprøver af de mange sorter.

13.30 – 14.00: Den nemmeste vej til unikt bagværk
Lantmännen Unibake – Pia Løvgren Sørensen.
Pia Løvgren Sørensen fra Lantmännen Unibake vil give tips og tricks til flotte og smagfulde brød, lavet af produkter fra vores rådejssortiment. Der er god mulighed for at sætte din helt egen ”signatur” og servere unikt bagværk til dine gæster.

15.00 – 15.30: Hvad bliver alverdens brune bananer mon brugt til?
Banana.
Folkene bag Banana fortæller deres iværksætterhistorie og visualiserer, hvordan de fik ideen til at lave overskudsbananer om til de lækreste kager, cookies, trøffelkugler og is. Der vil selvfølgelig også være rig mulighed for at smage alle de skønne veganske produkter lavet på overskudsbananer.

Casual Dining har i år titlen ‘Sammen udvikler vi den danske madscene’, og du booker din gratis billet her, hvor du også kan nærstudere det øvrige program: https://casualdining.dk/