SEW-EURODRIVE

Geminivej 28-30
2670 Greve
Telefon:
+45 4395 8500
 • Sales Manager
  Salg, OEM-kunder / Maskinbyggere
  Allan Høpfner
  43958567 | akh@sew-eurodrive.dk
 • Sales Manager, Enduser & Service Sales
  Salg og Service, Endusere
  Lars Nødlund Larsen
  4395 8573 | lnl@sew-eurodrive.dk

SEW-EURODRIVE handler om bevægelse, tradition, innovation, kvalitet og service – det har vi nu kunnet tilbyde vores kunder hver eneste dag i over 90 år. For vi sætter ikke kun utallige transportbånd, flaskepåfyldningsanlæg, tage over sportsarenaer, grusgrave, montagebånd, processer i den kemiske industri, din bagage i lufthavnen eller dig på rulletrappen i bevægelse: Nej! Vi bevæger os også selv – der er ingen stilstand!

Hver eneste dag arbejder omkring 550 forskere og udviklingsingeniører med at opfinde og optimere fremtidens automatiseringsteknik. Globalt er vi mere end 19.000 ansatte, der arbejder på at løse vore opgaver og optimere processer. Således har SEW-EURODRIVE i løbet af sin historie udviklet sig til en førende position inden for automatiseringsteknik med en omsætning på omkring 3,1 mia. €

Den bevægelse, du har brug for, frembringes med forskellige produktløsninger og transmissionsenheder. Afhængigt af krav og branche kan SEW-EURODRIVE tilbyde individuelle løsninger fra vort omfattende modulopbyggede sortiment af gearmotorer og frekvensomformere, servomotorsystemer, decentrale transmissionsenheder og industrielle gearsystemer.


Udgivet af SEW-EURODRIVE