Dagrofa Foodservice donerer råvarer til festmiddag for gadens folk

I forbindelse med Copenhagen Cooking afholder organisationen JunkFood den 24. august en stor festmiddag på Halmtorvet 17 til fordel for gadens folk.

Hver dag året runder uddeler JunkFood gratis måltider til hjemløse i København og omegn, da der er et stort udækket behov.

Til festmiddagen får deltagerne mulighed for at spise et dejligt måltid og samtidig få en snak med en hjemløs om, hvordan det er at leve på gaden. For hver solgt billet til arrangementet, bliver der givet en billet til en hjemløs, som får mulighed for at spise med.

Råvarerne til festmiddagen er doneret af Dagrofa Foodservice, der igennem en årrække bl.a. har leveret overskudsmad fra virksomhedens terminal i Ishøj til JunkFood på Vesterbro. Alene i første halvår af 2023 har Dagrofa Foodservice leveret 9,6 tons råvarer, hvilket svarer til 24.000 måltider.

Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Dagrofa Foodservice, fortæller:

– Vores samarbejde med JunkFood er enormt meningsfuldt, da det er med til at sørge for, at nogle af samfundets mest udsatte får et dagligt måltid mad, der er både sundt og nærende. Vi er stolte af, at vi leverer alle råvarerne til festmiddagen, og som et ekstra bidrag til JunkFood har vi også købt en række billetter til arrangementet, som vi har fordelt blandt vores medarbejdere.

Menu til festmiddagen – 24. august:

Forret: Kold gazpacho med ristet brød og pisket smør

Hovedret: Cannelloni med ragout på okseskank og svampe

Dessert: Tiramisu

Drikkevarer: Der bliver serveret hjemmelavet kombucha og diverse alkoholfrie drikkevarer.

Der er stadigvæk muligt at sikre sig en billet til festmiddagen (pris 300 kr.) via dette link: https://www.copenhagencooking.dk/events-2023/junkfood/meningsfuld-festmiddag-med-foreningen-junkfood/