Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser for
Mavens hule: 5 iværksættere dyster i fremtidens madvarer
Aktuelt25. 04. 2024
Den 2. maj er fem madiværksætter inviteret i ’Mavens Hule’, hvor de skal pitche deres nytænkende madprodukt for et dommerpanel, der kan give dem adgang til Compass Groups kantiner landet over. Et garvet dommerpanel bestående af fire fødevareentusiaster inden for foodservicesektoren skal smage og bedømme innovative madprodukter, når de får besøg af fem nyopstartede madiværksættere, […]
Syv ud af ti danskere holder fast i de varme hveder på den droppede store bededag
Aktuelt25. 04. 2024
I morgen er det første gang i mange hundrede år, danskerne ikke fejrer store bededag som en officiel helligdag. Men nu viser en helt ny undersøgelse, at danskerne ikke har tænkt sig at droppe dagens faste traditioner. Syv ud af ti danskere har nemlig planer om at spise hveder i forbindelse med den gamle dato […]
Rynkeby Foods tjener igen penge
DrikkevarerFødevareproduktion25. 04. 2024
Rynkeby Foods har vendt det negative resultat fra 2022 til et tilfredsstillende overskud i 2023 på trods af, at juiceproduktionen er udfordret af global mangel på appelsiner og appelsinkoncentrat. Prisstigninger og en fordobling af salget af Valsølille er blandt de medvirkende årsager til den
Danske servicestationer førende i verden på dyrevelfærd
Detailhandel og en grosFoodserviceØkologi og bæredygtighed25. 04. 2024
Danske servicestationer er nu førende i verden på dyrevelfærd for slagtekyllinger. Det er et faktum efter, at Q8 og OK Plus i lighed med resten af branchen har tilsluttet sig European Chicken Commitment (ECC), der sikrer bedre plads og et fravalg af de udskældte turbokyllinger. Det glæder
Generationskløft: Hver fjerde dansker synes, at snapseviser har kulturel betydning
Drikkevarer23. 04. 2024
En fjerdedel af danskerne vurderer, at snapseviser har kulturel betydning. Alligevel ved en tredjedel af danskerne mellem 18 og 39 år ikke, hvad en snapsevise er. Dermed kan en dansk og nordisk tradition måske være ved at gå tabt. Det vil Aalborg Akvavit, O.P. Anderson og LINIE Aquavit ændre
Nyt agentur til Multicheck: Skal forhandle en af markedets førende portion cutter-maskiner
Fødevareproduktion23. 04. 2024
Multicheck er ny forhandler af udskæringsmaskinen Borncut Portion Cutter. For flere af Multichecks medarbejdere er der med det nye agentur tale om et kærkomment gensyn med Portion Cutter-teknologien, som de tidligere har arbejdet indgående med gennem årtier. Blækket er knap nok tørt på papiret,
Hansens Is løfter sløret for nye klassikere i køledisken
AktueltKonfektureØkologi og bæredygtighed23. 04. 2024
En ny klassiker rykker ind i i iskiosken og kølediske, når Hansens Is åbner sæsonen med en hasselnød-vaffel, der er sammensat af økologiske hasselnødder fra Piemonte, hjemmelavet nougat og saltkaramel lavet på frisk jersey mælk. Det hele toppet med blød nougat og tørrede hindbær. Når solen
Nytænkende cocktails med gelato-softice
AktueltDrikkevarerFoodserviceKonfekture23. 04. 2024
Isfirmaet I Scream Ice Cream lancerer en smagfuld eyecatcher til sommerens fristelser på barer, caféer og restauranter. De lancerer således det nye koncept Softice Gelato Cocktails (med alkohol) og Softice Gelato Mocktails (uden alkohol). Denne innovative fusion af I Scream Ice Cream’s
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
FoodserviceKød, fisk og fjerkræTop23. 04. 2024
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det spørgsmål stillede man sig selv hos Polar Seafood, da man fik idéen til at give den store succes, Fish’n’Chips, en ny fortolkning. Det kom