Top
Fiskefilet er danskernes påskefavorit
Lammekølle er blevet slået af tronen som danskernes foretrukne ret på påskebordet til fordel for fiskefilet, afslører en ny YouGov-undersøgelse. Fiskefilet er påskefavoritten (Arkivfoto). Påskeæg,
Dansk triumf i Norge: Danmark vinder guld ved Europæisk Bocuse d’Or – en sejr for gastronomi- og fødevareerhvervet
Det danske kokkehold vandt i aftesguld ved Bocuse d’Or Europe. En sejr, der også kan betragtes som en succes for vores fødevareerhverv og dansk gastronomi,
Treetop i Vejle ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
For første gang nogensinde løb samme restaurant med begge titler, da Årets Kok og Årets Tjener søndag blev kåret efter 6½ times intense finaler. Det
Mød os og hundredvis af andre udstillere fra på søndag på Foodexpo
For tiende gang slår Foodexpo i Herning dørene på søndag op til hundredvis af udstillere, et omfattende aktivitetesprogram og en række spændende nyheder. Selve jubilæet
3-stjernet Michelin-scoop til Tivoli
For første gang nogensinde åbner en 3-stjernet Michelin-restaurant pop-up i Danmark. Det sker, når slovenske Hiša Franko med stjernekokken Ana Roš i spidsen gæster Tivoli
Nyt partnerskab skal få danskerne til at spise flere bælgfrugter
Bælgfrugtpartnerskabet er et nyt sektorsamarbejde, som på initiativ af Tænketanken Frej og detailkæden Lidl skal sætte fokus på og øge både produktionen og danskernes forbrug
Fødevarestyrelsen kigger dybt i bearnaisebøtter og bægre til italiensk salat
750 grossister, delikatessebutikker og slagterforretninger bliver tjekket for, om de har styr på deres fødevareemballager. Fødevarestyrelsen kontrollerer nu, om restauranters, delikatessers og slagterforretningers emballage er
Kendskab til dyrevelfærdsmærket stiger blandt forbrugerne
Langt størstedelen af danskerne har kendskab til Det Statslige Dyrevelfærdsmærke ”Bedre Dyrevelfærd”. Det viser en undersøgelse, som YouGov har lavet for Fødevarestyrelsen. Et bredt flertal
Studerende står for ny aktivitet på Madværkstedet Bornholm
Besøgende på Madværkstedet Bornholm, der finder sted 6. marts i Rønnehallen, har mulighed for at smage innovative anretninger skabt af studerende fra Campus Bornholm. Fødevaregrossisterne
Scandic mindsker madspild med 17 pct – igangsætter samarbejde med Stop Spild Af Mad
Som Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde er Scandic konstant på udkig efter nye tiltag, som kan reducere madspild. Hotelkæden har allerede reduceret deres madspild betydeligt, men
Hent flere