Spirax Sarco Danmark

Blokken 62
3460 Birkerød
Telefon:
38104288
E-mail:
Hjemmeside:
  • Digital Marketing Coordinator, Nordics
    Marketing
    Heidi Terndrup
    28 10 89 00 | 28 10 89 00
    hte@spirax.dk

Damp opvarmer og steriliserer næsten alle industrielle processer og er ofte førstevalg i applikationer verden over. Fra fødevareproduktion til olieraffinaderier, bryggerier og medicinalindustrien er damp kendt for at levere en sikker, bæredygtig og effektiv energi.

Verden over er Spirax Sarco ofte det første navn ingeniører tænker på i forbindelse med damp. Spirax Sarcos omdømme bygger på mere end 130 års erfaring, 1600+ salgs- og serviceingeniører og en global tilstedeværelse i 62 lande.

Uanset om det er et nyt dampanlæg eller renovering af et mindre, så hjælper vi dig i mål. Om dit mål er medarbejdersikkerhed, energibesparelser, produktivitetsforbedring, driftsbesparelser, reduceret CO2-udslip eller andre forbedringer, så vil det være det, der er vores udgangspunkt.

Spirax Sarco har ekspertisen, produkterne og tjenesteydelserne, der hjælper dig til at nå dine mål.

Vi leverer udstyr og ydelser indenfor damp til alle brancher: Fødevarer, drikkevarer, bryggerier, olie og gas, medicinal, hospitaler, papirindustrien og sukkerindustrien.
Vores produktsortiment inkluderer vandudladere, reguleringsventiler, kondensatpumper, dampgeneratorer, flowmålere, kugleventiler, sikkerhedsventiler, varmevekslere, flowmålere og meget mere.

Vores dampservices inkluderer reparation af dampudstyr, vandudlader gennemgang, test af dampkvalitet og installation og idriftsættelse af dampsystemer.

Spirax Sarco har et stort fokus på bæredygtighed og energioptimering, og hjælper også vores kunder i mål med deres mål for bæredygtighed. Ønsker I at være en bæredygtig virksomhed og mindske jeres CO2-udslip, kan I med fordel se på at optimere produktionsprocesserne og indføre CO2 reducerende initiativer ved hjælp af bæredygtig energi.


Udgivet af Spirax Sarco Danmark