Søstrene Grene lancerer den 31. januar en madkollektion, der er udviklet sammen med madelskere, en tidligere Michelin-kok og pionerer inden for gastronomi.
Kollektionen består af et bredt udvalg af specialiteter til brug i simple retter med stor smag, der kan deles ved bordet. Derudover har søstrene sørget for mange spændende økologiske bageblandinger til brød og søde sager.
Anna og Clara har sammen med en tidligere Michelin-kok udviklet en række spændende og helt unikke delikatesser, som kun findes hos Søstrene Grene. Heriblandt kan nævnes skønne vinaigretter, spændende sirupper, syltet grønt og karakterfulde mayonnaiser.
I en pressemeddelelse fremhæves bl.a. en citron-mayonnaise med saltede citroner fra Marokko. Disse citroner er blevet skåret over og lagt i en kraftig saltlage og opbevaret et køligt og mørkt sted i et halvt år. Herefter er de blevet klar til brug, da saltet har trukket de bitre toner ud af skallen, så hele citronen har fået en kraftig aromatisk smag, som mest af alt smager som en solmoden citron dufter.