Råvarer og ingredienser
Grambogård og Reduced samarbejder om at reducere madspild
I en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse har Grambogård og Reduced omdannet restproduktionen fra slagteriet til produkter, der kan
Kenwood vil inspirere til mindre madspild
Med hjælp fra eksperter inden for bæredygtighed sætter køkkenmaskine-eksperten Kenwood nu fokus på at reducere madspild i køkkenet. Med initiativet “Let's Make Food, Better” vil
Agrain rykker tættere på drømmen om at gøre verdens fødevaresystem mere cirkulært
Agrain afslutter vigtig late seed round, med nye og eksisterende investorer, og tilført ny kapital på 26 millioner DKK. Virksomheden er nu klar til at
Nu kan du spise dit kaffegrums
Hvis ansvarlig produktion skal gøre en forskel, skal gode idéer blive til big business. Som når Danmarks største convenience-bageri, verdens største kæde af nærbutikker, en
Unge træningsaktive mænd indtager mange kosttilskud
Helt almindelige unge mænd, der træner i fitnesscentre for at øge muskelmassen, indtager mange forskellige proteinprodukter og kosttilskud. Næsten hver tredje har desuden oplevet bivirkninger
Få, men alvorlige fejl i allergenmærkning
Der blev givet få, men store bøder, for fejl i mærkningen af allergener, da Fødevarestyrelsen foretog stikprøvekontrol af virksomhedernes mærkning af fødevarer. Langt de fleste
1000 madprofessionelle skal give Planteløfter
Til maj afholder Food Organisation of Denmark en række masterclasses under navnet Planteløftet. Det er fem fagdage over hele landet med fokus på inspiration, vidensdeling
Vegansk bacon’ish og syv andre produkter kåret som verdens bedste øko-produkt
Den danske iværksætter og kok Frank Lantz har vundet ”Best New Product Award 2023”-prisen på verdens største økologiske messe BioFach i Nürnberg. Han vandt prisen
Noma Projects lancerer ny whisky-eddike med Stauning Whisky
NOMA Projects lancerer deres femte projekt i deres produktserie til hjemmekøkkenet. Project 005: Whisky Vinegar er en ny eddike med whisky fra det danske whiskydestilleri
Kornets Hus år 2 – mere end 21.000 gæster
Det går godt for Kornets Hus i Vendsyssel, der slog dørene op første gang i 2021. Således oplevede huset en fremgang i besøgsantal i 2022,
Hent flere