Miljø og sundhed
269 millioner skal gøre danskernes mad grønnere
Den grønne omstilling af vores fødevareproduktion får et økonomisk rygstød. 24 projekter har fået tilsagn om samlet 169 millioner kroner fra Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram,
Madværkstedet København vil bugne af inspirerende events
Når Madværkstedet løber af stablen til marts er der et væld af events af events og med fokus på sundhed. Madværkstedet København finder sted i
Ny undersøgelse bekræfter behovet for flere plantebaserede alternativer i takeaway-branchen – nyt samarbejde viser vejen
En rapport fra DTU viste i sidste uge, at takeaway-mad i Danmark fortsat har et for højt indhold af fedt og salt samt for få
Danmark er økologisk verdensmester
Danmark fastholder sin position som verdens førende økologination med den højeste markedsandel i detailhandlen. Foto: Moment Studio Danmark er igen verdens førende land inden for
Energiindholdet i takeaway-måltider er meget højt
Energiindholdet i 22 forskellige takeaway-måltider, som DTU Fødevareinstituttet har undersøgt, er meget højt. De testede måltider indeholdt op til 67 pct. af det daglige anbefalede
23 virksomheder viser dansk økologi frem på Biofach
I dag åbner verdens største økologimesse BioFach i Nürnberg i Tyskland. Økologisk Landsforening og Bio Aus Dänemark samarbejder igen om den danske fællesstand, der i
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
I kampen mod madspild indgår Scandic nu et samarbejde med den danske virksomhed Banana CPH, som fremover skal levere 3,5 tons kage om året til
MENY bliver hovedsponsor på stort økologisk EU topmøde
Når det økologiske topmøde Organic Summit løber af stablen i august, bliver det med MENY som hovedsponsor. Aftalen markerer MENYs fortsatte engagement i at få
Treårig indsats skal inspirere mere end en halv million børnefamilier til grønnere og sundere mad
Børnefamilier landet over får nu en stor tilskyndelse til at ændre madvaner med udgangspunkt i De officielle Kostråd. Gennem tre år vil børnefamilier i hele
Salling Fondene sikrer vigtig transformation i FødevareBanken
FødevareBanken er, med støtte fra Salling Fondene, i fuld gang med at implementere en effektiviseret og mere bæredygtig drift. Som del af et nyt fælles
Hent flere