Miljø og sundhed
Flere vender ryggen til klimavenlig mad
Mens kriserne står i kø, opgiver mange at spise med klimaet in mente, viser ny, stor undersøgelse. Sundhed og pris er i stedet øverst på
Nu åbner Nordeuropas største insektfabrik
I går åbnede Enorm Biofactory dørene til Nordeuropas største insektfabrik, som årligt skal producere over 10.000 tons insektmel via sidestrømme fra fødevareindustrien. Carsten Lind Pedersen
Grønne fødevarevirksomheder får boost på 20 millioner fra Industriens Fond
Det sker gennem projektet Turbo Plant, der skal sætte tempo på den grønne omstilling i fødevaresektoren. Målet er gøre fødevarevirksomheder, der udvikler plantebaserede produkter mere
Frugt og grønt under lup: Kun ét dansk æble indeholdt for meget sprøjtemiddel
Dansk frugt, grønt, korn og kød indeholder færre sprøjtemiddelrester end tilsvarende udenlandske, viser den danske pesticidkontrol. Når du køber dansk frugt og grønt er det
Fisk og skaldyr i seneste udgave af Food&Drink
Er der et nyt østerseventyr på vej i Limfjorden? Hvordan arbejder Restaurant Studio med bæredygtigt fangede fisk? Og hvad dækker MSC-mærket egentlig over? Det er
Dagrofa Foodservice indgår landsdækkende samarbejdsaftale med Stop Spild Lokalt
En ny landsdækkende aftale mellem den frivillige organisation Stop Spild Lokalt og fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice skal sikre, at overskudsvarer fra virksomhedens lokale Cash & Carry-butikker
Rundspørge: Vi prioriterer naturen højt, siger ni ud af ti landbrugere
For langt de fleste landbrugere er miljø, natur, biodiversitet og klima vigtigt at tage hensyn til på deres bedrift. Faktisk placerer landbrugere natur, miljø, biodiversitet
Orkla Danmark og FERM FOOD i fermenteret, plantebaseret samarbejde
Et tæt udviklingssamarbejde mellem fødevaregiganten Orkla Danmark og den danske ingrediensvirksomhed FERM FOOD har båret frugt, og partnerne lancerer nu det første i en række
Millioner på vej til udvikling af den plantebaserede fødevaresektor
Plantefonden har netop offentliggjort de i alt 36 projekter, der har fået tilsagn for et samlet beløb på 58,2 mio. kr. Projekterne spænder fra opkvalificering
Det Økologiske Spisemærke er i fare: Finanslov fjerner støtte
Med den nye Finanslov fjerner regeringen de ca. 6,3 millioner kroner, der hidtil har været afsat til at drive det økologiske spisemærke. Dermed er mærket
Hent flere