Forskning og uddannelse
Pizza er nu danskernes foretrukne aftensmad
Hver aften i 2024 spiste flere end hver 20. dansker pizza. I en ny undersøgelse overhaler pizzaen lige præcis kylling og brød med pålæg som
Nyt initiativ skal fremme madglæde og læring i skolerne
En ny undersøgelse afslører, at blot 1 ud af 10 danske børn hjælper til i køkkenet mere end to gange om ugen, og mindre end
Treårig indsats skal inspirere mere end en halv million børnefamilier til grønnere og sundere mad
Børnefamilier landet over får nu en stor tilskyndelse til at ændre madvaner med udgangspunkt i De officielle Kostråd. Gennem tre år vil børnefamilier i hele
Hotel- og Restaurantskolen indgår samarbejde med NIRAS om ny byggechef til stort skolebyggeri
Projektdirektør i NIRAS, Lars Peter Nyborg Hammel, skal fra den 1. februar 2025 varetage jobbet som byggechef på Hotel- og Restaurantskolen. Her skal han bidrage
Blandt andet mere til klimavenlige kokke: Erhvervsuddannelser får millioner til grøn omstilling
Fremtidens faglærte bliver nu klædt på til bæredygtighed og grøn omstilling. Villum Fonden har bevilliget knap 50 mio. kr. til at gøre erhvervsuddannelserne grønnere. Erhvervsuddannelserne
Mikroalger på rumrejse: Kan astronauter dyrke protein i vægtløs tilstand?
Til april sender Teknologisk Institut mikroalger på rumrejse for at undersøge, om de kan dyrkes under vægtløse forhold og kosmisk stråling. Lykkes det, kan astronauter
Stemme til unge gastronomiske talenter
Netværket Morgendagens Madtalenter lancerer et nyt advisory board bestående af unge madiværksættere. Det skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter og bliver
Ny professor bruger bakterier til at udvikle fremtidens sunde mad
Clarissa Schwab er udnævnt til professor ved Aarhus Universitet. Hun bruger mikroorganismer til at designe funktionelle fødevarer og forbedre vores tarmsundhed. Clarissa Schwab forsker i,
Profil fra ejendomsbranchen skal hjælpe Hotel- og Restaurantskolen med nyt skolebyggeri
Direktør og partner i Propreco A/S, Rasmus Meyhoff, er indtrådt i Hotel- og Restaurantskolens bestyrelse, hvor han bl.a. skal bidrage med sin store erfaring inden
Sådan ultralydsscanner du dig til den perfekte flæskesteg
Danske forskere har i et nyt videnskabeligt studie vist, at man med en håndholdt ultralydsscanner kan sikre, at man får den helt perfekte flæskesteg med
Hent flere