Aktuelt
Kokkeelever laver 2-retters menu ud af råvarerne fra nødhjælpskasser
Madens betydning i nødhjælpsarbejde sættes i fokus, når kokkeelever fra Hotel- og Restaurantskolen sammensætter en fine-dining menu med udgangspunkt i indholdet af nødhjælpskasser. Projektet er
Bæredygtig opdrættet sandart møder gastronomi i verdensklasse
Fredag den 16. maj 2025 bliver Torvet i Nykøbing Falster centrum for gastronomisk præcision og kulinarisk kreativitet, når udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or 2027 afholdes under
Danskerne efterspørger Jolly: Ny undersøgelse viser stort forbrugerfokus på danske brands
Bryggeriet Vestfyen har i de seneste måneder oplevet en fordobling i efterspørgslen på Jolly Cola. Samtidig viser en undersøgelse fra det vestfynske bryggeri, at danskerne
Balanceret årsresultat hos Thise
Thise Mejeris resultat for 2024 udviser et overskud på 30,6 mio. kr. Det er er et balanceret resultat, men også på mange måder et minimumsresultat,
Sol over Gudhjem og Coop lancerer Irmaprisen
Ny produktpris skal bidrage til videreudviklingen af Irma sortimentet: Coop og Sol over Gudhjem jagter Danmarks bedste lokale produkter. Coop og Sol over Gudhjem lancerer
Seafood Festival vender tilbage i maj
Succesen gentages, når Seafood Festival slår dørene op for anden gang fra d. 16.-25. maj 2025. Bag festivalen står holdet bag Dining Week og Madbillet,
Nu åbner nationalt skolehave-center lokalt på Frederiksberg
26. marts åbner Haver til Maver sit nye hus og hovedsæde i tæt forbindelse med skolehaven i Frederiksberg Have. Skolehaveorganisationen slår ikke alene rod i
Tivoli afslører 2025’s pop-up restauranter i Det japanske Tårn
Der er 1-, 2-, og 3-stjernede restauranter fra Singapore, Spanien, Dubai og Thy på menuen, når Det japanske Tårn byder Tivolis gastro-gæster inden for til
Guinness er udsolgt i Danmark efter rekordhøj efterspørgsel – arbejder på at få den tilbage på hylderne
Efter en massiv efterspørgsel, drevet af en ny målgruppe og en global TikTok-trend, er den irske stout udsolgt i både barer og dagligvarehandlen. Den 265
Økoprisen 2025 går til Frank Herskind, Odense
Mads Frank Herskind, der er kulinarisk ansvarlig for cafeerne i Odense Kommune og ejer af Rebælg, har fået overrakt Økoprisen 2025 på Økologisk Landsforenings generalforsamling.
Hent flere