• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Top

Top27. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

Landbrug & Fødevarer har kåret Skolerne i Oure på Fyn som vinder af Køkkenprisen 2025 ved Økologisektionens årsmøde på Kalø Økologisk Landbrugsskole. Køkkenprisen 2025 uddeles

Top23. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter

Fra kantiner til køkkenborde: Ny landsdækkende kampagne sætter fokus på, hvor nemt bælgfrugter kan blive en del af hverdagsmaden. Foto: Mathias Nyborg Aviser og kantiner

Top21. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild. Det viser de nye tal fra Eurostat, der er blevet offentliggjort i dag. Ifølge

Top16. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Horesta: Rekrutteringspresset aftager – men forskelle mellem landsdele består

Andelen af forgæves rekrutteringer i hotel- og restaurationsbranchen er faldet markant siden sidste år, men de regionale forskelle er fortsat store, fremgår det fra Horesta

Top14. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

El Bulli-legende bag gigantisk bogværk

I hele 60 bind vil den legendariske kok Feran Adrià og hans team forsøge at formidle al viden om gastronomi og vin. Vi var med,

Top09. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Forskere genopliver yoghurt lavet af… myrer

En gammel opskrift på yoghurt lavet på myrer er blevet genskabt af forskere fra Københavns Universitet. I et studie viser de, hvordan myrer og de

Top07. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Rasmus Munk er stadig verdens bedste kok

Danske Rasmus Munk fra Alchemist i København blev i sidste uge hædret som “The Best Chef in the World” ved The Best Chef Awards 2025

Top02. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Bred alliance klar til et historisk løft af dansk frugt og grønt

Efter årtiers tilbagegang for dansk frugt og grønt lancerer 31 af fødevarebranchens mest centrale aktører nu anbefalinger til en samlet, fremadrettet plan. Den skal vende

Top30. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Mindre madspild i svanemærkede kantiner

Svanemærkede kantiner har i perioden 2023–2025 i gennemsnit reduceret deres madspild med 11 pct.. Det viser en ny analyse. Reduktionen svarer til en besparelse på

Top25. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danske kokkene satte grøntsagerne i front

En ny undersøgelse af Landbrug & Fødevarer viser, at hver tredje dansker ønsker at spise mere mad fra planter i fremtiden. Derfor samledes nogle af

Hent flere

« Forrige side
Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  21-04-2022

    Derfor skal du vælge et opsamlingskar af polyethylen (PE) ›

    DENIOS ApS
  •  20-04-2022

    EasiHeat damp-til-vand varmeveksler ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  20-04-2022

    Beckhoff øger sin omsætning til 1,182 mia EUR ›

  •  20-04-2022

    Optimér dit dampsystem og opnå øget driftseffektivitet ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  19-04-2022

    Opfylder din virksomhed kravene til arbejde med farlige stoffer? ›

    DENIOS ApS
  •  12-04-2022

    Nyt til påskebordet ›

    Merrild Lavazza Danmark ApS
  •  11-04-2022

    Bestil en anlægsgennemgang af dit dampsystem ›

    Transportvogn-med-stoetteboejle-1.png
  •  11-04-2022

    Hemmeligheden bag frysetørring ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  07-04-2022

    Vil du opbevare dine kemikalier tæt på, men har ikke plads? ›

    DENIOS ApS
  •  06-04-2022

    Beckhoff sender eltavlen på pension ›

Hent flere

Seneste Nyheder

  • Spiser du, som var det sommer året rundt? Det kan forvirre dit indre ur

    27.10.2025

  • Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

    27.10.2025

  • Madens Folkemøde skal samle Danmark om unges sundhed

    27.10.2025

  • Fødevaregigant gearer op i Danmark – en stigning på 25,6 %

    27.10.2025

  • Køkkenprisen 2025 går til Skolerne i Oure

    27.10.2025

  • Rekordhøj returprocent: Genanvendelige krus satte ny standard på Smukfest 2025

    23.10.2025

  • Plant Food Festival: Øksnehallen bliver til plantemekka

    23.10.2025

  • Hørkram-stifter er død

    23.10.2025

  • Arla vil kåre Årets Madsjæl 2025 – se de nominerede

    23.10.2025

  • Linse-bolo på menuen i hele Danmark: Ny kampagne skal få flere til at spise bælgfrugter

    23.10.2025

  • Vin kan også komme nordfra

    21.10.2025

  • Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester

    21.10.2025

  • Dansk Akvakultur: Lystfiskeri, spildevand og turisme presser havmiljøet langt mere end havbrug

    21.10.2025

  • Køkkenchef og restaurantchef bliver medejere, når Domestic fejrer 10 år

    21.10.2025

  • Danmarks madspild er dobbelt så stort som det europæiske gennemsnit

    21.10.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik