Duni A/S

Lyngby Hovedgade 39, 2.
2800 Kongens Lyngby
Telefon:
44848422

Duni Group er en af de førende skabere af bæredygtige og innovative koncepter til dækkede borde og takeaway. Vi tilbyder miljørigtige kvalitetsprodukter såsom servietter, duge og stearinlys og emballage og pakkesystemer til takeaway. Duni Group er børsnoteret på NASDAQ Stockholm.

Med en formålsdrevet organisation og passionerede kollegaer stræber vi efter at føre vores branche mod en verden, hvor vi giver mere, end vi tager for at give alle mennesker mulighed for at nyde god mad, velvære og sammenhold – i dag og i fremtidens generationer.

Vores Decade of Action
“Hvis man tænker over det, er 2030 ikke så langt væk. FN har etableret deres Agenda 2030 med “handlingens årti” baseret på målene for bæredygtig udvikling. Det giver os mindre end ti år til at transformere verden til et bedre sted. Hos Duni Group har vi besluttet at skabe vores eget “handlingens årti” for at fremskynde transformationen af vores virksomhed, så vi i sidste ende kan give mere til planeten, end vi tager.”

– Robert Dackeskog, President og CEO, Duni Group

En betroet leder inden for bæredygtighed
Det er ikke kun vores “handlingens årti”, det er hele verdens baseret på FN og deres bæredygtige udviklingsmål. Hos Duni Group har vi valgt at fokusere på mål 8, 12, 13, 15 og 17, og vi har også underskrevet UN Global Compact.

Ud over målene for bæredygtig udvikling har vi søsat vores egne tre vigtigste bæredygtighedsinitiativer: At blive cirkulære i stor skala, at blive energineutral og implementere forandringen i egne liv. Disse områder ligger vores hjerte nært. Vi sigter efter at være førende i branchen og drive udvikling inden for bæredygtighed og cirkularitet, efterhånden som vi udvikler os.


Udgivet af Duni A/S