Plug & Play løsning til vandudladere

Vandudlader

Spirax Sarco har en kompakt “all-in-one” løsning, når det handler om installation af vandudladere. Den kompakte løsning er optimal, fordi man kan installere kuglehaner, snavssamler og kontraventil med kun 2 samlinger.

Spar tid og penge med en STS17.2
En standardopsætning indeholder normalt mere end 6 samlingspunkter, som vil kunne give anledning til utætheder.STS17.2 giver mulighed for hurtigt at lukke af for vandudladeren, og derefter foretage udskiftning. Det betyder minimal belastning af service-personel og at man har frihed til let at renovere / udskifte vandudladere hurtigt. Det vil sige lavere udgifter til vedligeholdelse samt færre driftsstop, og ikke mindst unødigt energispild. Man kan udskifte en defekt vandudlader monteret på STS17.2 på ca. 4 minutter. Alle vandudlader typer fås til STS17.2.

Hvorfor er det en fordel at kunne udskifte sine vandudladere hurtigt?
En defekt vandudlader kan koste mange penge i energispild. En ½” defekt vandudlader med ventilsæde på 3 mm lysning, med arbejdstryk 6 bar og ved 8.400 drift timer om året, spilder op mod 40 tons damp pr. år og med en pris på kr. 250,00 pr. produceret tons damp, svarer energitabet til kr. 10.000,00. Co2 udledningen er 6 tons (baseret på naturgas som brændsel).

Bestil en anlægsgennemgang og lad os identificere defekte vandudladere
Vores serviceteknikere kan hjælpe med at lokalisere dine defekte vandudladere. Læs mere om vores vandudlader surveys.