Top
Økologisk guld til Rambølls og ISS’ tre største kantiner i Danmark
Rådgivningsvirksomheden Rambøll og servicekoncernen ISS har efter en målrettet indsats netop fået certificeret Rambølls tre største kantiner i Danmark med Det Økologiske Spisemærke i guld,
Dagrofa Foodservice lancerer magasin om sine CSR-indsatser
Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til professionelle køkkener, lancerer et stort CSR-magasin med titlen ’Sammen tager vi ansvar’. Magasinet indeholder en
EASIS vil hjælpe danskere på vægttabsmedicin: Øjner stort vækstpotentiale
Den danske fødevareproducent EASIS tror på, at vægttabsmedicin kommer til at ændre danskernes spisevaner. Derfor har virksomheden taget en strategisk beslutning om at omfavne vægttabsmedicin
Ny brancheforening vil rydde op i ’lokale fødevarer’
Via gennemsigtighed og støtte til lokale fødevareproducenter, ønsker en ny brancheforening for lokale fødevarer at skabe et fællesskab, der styrker de enkelte aktører. Foreningen præsenteres
Ny ligning: Skidtfisk og rogn kan gøre grønsagerne mindre kedelige
Svaret på en grøn omstilling af danskernes kostvaner er ikke, at alle skal være vegetarer. En sund og mere realistisk løsning er derimod flexitar-kost, hvor
Takeawaychef: Her er fire store trends for takeaway i 2024
Tal fra Dansk Erhverv viser, at vi danskere spiser takeaway som aldrig før. Oliver Frost, landechef for foodora Danmark, udpeger her de fire største tendenser
Fish’n’chips på nye måder: Læser professionelle køkkenfolk opskrifter?
Det vrimler med opskrifter og madinspiration på nettet og i blandene. Men har professionelle køkkenfolk brug for mål og vægt og fremgangsmåder penslet ud? Det
Danish Crown med nyt fokus: Lukker slagteri og 1200 stillinger nedlægges
Danish Crown vil være blandt de mest effektive slagterier i Europa og sælge mange flere forædlede produkter på det europæiske marked. Satsningen betyder, at koncernens
Plantefonden får 60 mio. kr. ekstra med ny politisk aftale
En ny politisk aftale afsætter 30 mio. kroner i både 2025 og 2026 til Fonden for Plantebaserede fødevarer - i alt 60 mio. kr. ekstra.
Nye klimavenlige ingredienser til fødevarer skal komme fra planter
Et nyt forskningsprojekt skal reducere klimaaftrykket af fødevareingredienser med mindst 33 pct. ved at erstatte æg med plante-baserede ingredienser, som giver god tekstur og smag,
Hent flere