Top
Normal-kantine vinder Kantineprisen 2025
Danmarks bedste kantine ligger i Hedensted hos Normal A/S. I hvert fald, hvis man spørger Landbrug & Fødevarer, der mandag kunne afsløre vinderen vinderen af
Mere end to ud af tre generation z’ere erstatter ugentligt et måltid med snacks
En ny undersøgelse fra analysevirksomheden YouGov viser, at danskerne ikke er blege for at skippe et måltid og erstatte det med en hurtig snack på
Aarhusiansk kaffefestival skaber arbejdspladser til personer med særlige udfordringer
Festivalen Kaffe & Sensorik, der vender tilbage til Aarhus i oktober, samarbejder med den socialøkonomiske virksomhed Social Craft om at skabe nye arbejdspladser til dém,
Ny digital løsning skal fjerne administrativt bøvl i danske professionelle køkkener
Fødevaregrosissten Dagrofa Foodservice og techvirksomheden FoodOp har forenet kræfterne i et nyt partnerskab, der skal gøre det nemmere drive et professionelt køkken. En digital assistent
Vinderne af Produktprisen og Irma-Prisen 2025 er fundet
Sol over Gudhjem har, sammen med Kvickly og SuperBrugsen, igen sat dansk madiværksætteri i centrum med kåringen af vinderne i Produktprisen og den nye Irma-Prisen
Stigende kødpriser tvinger kantiner til omstilling: Food Festival samler branchen om praktiske løsninger
Når Food Festival 5.-7. september slår dørene op til Danmarks største madfestival, sætter det professionelle program fokus på et brændende aktuelt emne: Høje priser på
Nye tal: Sommerklassikere som grillpølser og flødeis er fortsat meget populære
En ny opgørelse fra fødevaregrossisten Dagrofa Foodservice viser, at klassikere som pølser på grillen, flødeis, pizza og salat igen i år hitter hos gæsterne, der
Millionløft til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdeti ny finanslov
En flerårig bevilling sikrer op til 5,5 mio. kr. årligt til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet frem til 2029. Midlerne skal både styrke talentudviklingen i dansk
Smag på succesen: Hoteller bruger mad og forkælelse til at skille sig ud
En ny rapport fra en af verdens allerstørste ejendomsmæglervirksomheder JLL viser, hvordan internationale hoteller opnår markant højere belægning og indtjening ved at integrere restauranter med
Millionindsprøjtning på vej til dansk mad- og gastronomiturisme
Lokale råvarer, store madoplevelser med stærke fortællinger og gastronomi i verdensklasse tiltrækker hvert år mange danske og udenlandske turister til hele landet. Den styrkeposition vil
Hent flere