Top
AAU-forskere: Proteiner fra græs kan være fremtiden
Indenfor få år kan protein udvundet fra almindeligt kløvergræs være en hovedingrediens i en lang række almindelige fødevarer som f.eks. is, yoghurt og proteindrikke. Forskere
Pantsystem sparer over 50 kg engangsplast årligt i Nordhavn-kantine
I havnens kantine i Nordhavn i København sparer man årligt over 50 kg engangsplast. Det gør man med et pantsystem på netop engangsplast - og
Michelin 2025: Stjerneregn til Danmark
Danmark udbyggede sin position som gastronomisk stormagt, da Michelin i aftes tildelte dansk gastronomi hele otte nye stjerner, så der i dag er 52 stjerner
Michelin-opvarmning: Madfestival med fri entré, koncerter og stjernestøv
På mandag bliver de eftertragtede Michelinstjerner uddelt ved et arrangement i Odsherred. Og som optakt til stjerneuddelingen er der fra 13. til 15. juni der
Nye økologiske gourmet-sodavand til de danske café- og restaurantgæster
Når danskerne træder ind på en café eller sætter sig til rette på en restaurant, forventer de mere end blot mad og drikke – Rynkeby
Danskerne skærer ned på chokoladen, men smør og kaffe skal der ikke røres ved
De seneste år har danskerne oplevet prisstigninger på mange varer. Nye tal viser, at danskerne ændrer forbrug på nogle varer, mens andre må koste, hvad
Premiere på Roskilde Festical: Ny øl brygget på juicerester og øko-boller
I år kan festivalgæsterne på Roskilde Festival glæde sig til en helt unik øloplevelse, der ikke kun slukker tørsten, men også bidrager til bæredygtighed. Husbryggeriet Jacobsen
Skoleelever fik første måltid fra nyt kæmpekøkken
Da tusindvis af københavnske skoleelever tirsdag satte sig til frokost, var det ikke bare dagens ret, de fik serveret – det var den allerførste, der
Christian Wellendorf er Danmarks næste Bocuse D´Or kandidat
Tre af Danmarks dygtigste kokke dystede fredag på torvet i Nykøbing Falster for at blive landets næste repræsentant ved de prestigefyldte Bocuse d’Or-konkurrencer. Vinderen er
Her er de danske mejeriprodukter med mest x-faktor 2025
Årets vindere af Mejeriforeningens Gourmetprisen er Syrnet fåremælksfløde fra Hårbølle Mejeri, Fyrtårnsost fra Thise Mejeri og Sølvræv fra Arla Unika samt Gammeldags kærnet smør med
Hent flere