Oversigtsside
Fødevarevirksomheder i chok: Producentansvar for emballage bliver meget dyrere end forventet
Den kollektive ordning VANA offentliggjorde tidligere på sommeren priser for håndtering af emballageaffald i fjerde kvartal af 2025. Dermed har landets fødevarevirksomheder fået et betydeligt
Organic Summit samler fødevareaktører fra hele Europa i Danmark
Når Organic Summit 2025 samler beslutningstagere, eksperter og aktører fra hele den europæiske fødevarekæde d. 18-19. august i Den Sorte Diamant, bliver det med MENY
Clever går til kamp mod motorvejsjunk: Åbner caféer i Odense og Kolding
Danmarks største ladeoperatør åbner den 14. og 21. august to nye caféer ved lynladestationerne i Odense og Kolding og går i offensiven mod motorvejens madkultur.
Nyt danmarkskort skal gøre det nemt at finde vej til de økologiske spisesteder
Fødevarestyrelsen lancerede i går et nyt danmarkskort, som vil gøre det nemmere at finde vej til restauranter, hoteller, kantine og daginstitutioner, som har Det Økologisk
Ny analyse dokumenterer klimaaftrykket for dansk frugt og grønt
En ny analyse fra andelsselskabet Gasa Nord Grønt dokumenterer nu klimaaftrykket for jordbær, gulerødder, løg og salat på producentniveau. Målet er at skabe større gennemsigtighed
Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø
Skal der hentes inspiration fra kokke, beslutningstagere, trendspottere og over 150 udstillere, så kan det være oplagt at krydse Øresund den 24.-25. september. Her finder
Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv
Efter næsten fem årtier som en institution i det københavnske restaurationsliv skriver Restaurant l’Alsace nu et nyt kapitel i tæt samarbejde med kok og køkkenkonsulent
Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering
ASC Nordics svarer på kritik fremsat af professor Stiig Markager, Aarhus Universitet. Laetitia Rosing, Regional Manager and Producer Outreach hos ASC Nordics, deltog i en
Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is
Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er
Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer
Tuborgfondet og Hotel- og Restaurantskolen vil skabe undervisning i verdensklasse og inspirere erhvervsuddannelser i hele landet. Det sker med Gejst, et nyt undervisningslaboratorium med fokus
Hent flere