Oversigtsside
Også med dansk deltagelse: Sveriges største restaurantmesse tager til Malmø
Skal der hentes inspiration fra kokke, beslutningstagere, trendspottere og over 150 udstillere, så kan det være oplagt at krydse Øresund den 24.-25. september. Her finder
Københavnerinstitution relanceres: Restaurant l’Alsace går dybere i sin arv
Efter næsten fem årtier som en institution i det københavnske restaurationsliv skriver Restaurant l’Alsace nu et nyt kapitel i tæt samarbejde med kok og køkkenkonsulent
Dansk Akvakultur: Professor bør holde sig til fakta og løsninger – ikke polarisering
ASC Nordics svarer på kritik fremsat af professor Stiig Markager, Aarhus Universitet. Laetitia Rosing, Regional Manager and Producer Outreach hos ASC Nordics, deltog i en
Ismageriet og Copenhagen Cooking lancerer ny is
Hvordan smager sensommeren? Det giver Ismageriet og Copenhagen Cookinget bud på med en helt ny is, der blev lanceret mandag d. 11. august. Isen er
Gejst på Hotel- og Restaurantskolen: Nyt undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer
Tuborgfondet og Hotel- og Restaurantskolen vil skabe undervisning i verdensklasse og inspirere erhvervsuddannelser i hele landet. Det sker med Gejst, et nyt undervisningslaboratorium med fokus
Frokostbordet: Hver 10. voksne dansker føler sig svært ensom – nyt partnerskab tager kampen op
For at modvirke ensomhed lanceres det nye initiativ Frokostbordet, der skal samle danskerne om frokosten. Med tips og opskrifter fra det danske kokkelandshold bliver det
En sejr for havet – sardinfiskeriet er igen MSC-certificeret takket være et grænseoverskridende samarbejde
Den iberiske sardin - en ikonisk art i den gastronomiske arv i både Spanien og Portugal - kan igen bære det blå MSC-miljømærke. Denne velsmagende
Lagkagehuset lancerer nyheder til frokostbordet
Der er nyheder på vej til frokostbordet og madpakken. Lagkagehuset udvider deres sortiment med det saftige surdejsrugbrød Mørkt Kernerug og et helt friskt udvalg af
Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus
Efter en uge med ustadigt vejr, hvor det har været svært for landmændene at få gang i mejetærskerne, så ændrer billedet sig den kommende tid.
Just Eat lancerer fri levering i hele landet med nyt leveringskoncept
Den dansk-stiftede leveringsplatform Just Eat øger presset på konkurrenterne og tilbyder nu fri levering fra alle platformens 4.000 spisesteder og butikker med nyt leveringstilbud. Der
Hent flere