Oversigtsside
Stemme til unge gastronomiske talenter
Netværket Morgendagens Madtalenter lancerer et nyt advisory board bestående af unge madiværksættere. Det skal dele erfaringer og fungere som rollemodeller for andre unge talenter og bliver
Vil løfte kaffe- og mælkeoplevelser til nye højder
Peter Larsen Kaffe og Arla indgår strategisk og værdiskabende partnerskab for at inspirere til bedre kaffe- og mælkeoplevelser. Kaffe og mælk er en uundværlig kombination
Friland vil erobre rugbrødet
Voksende efterspørgsel på økologi får nu Friland til at lancere sin første pålægsserie. Målet er, at lige så mange forbrugere skal vælge økologisk rullepølse, spegepølser
Stor succes for plantebaseret madfestival i Jylland
Tusindvis af glade besøgende gæstede i weekenden Plant Food Festival i Aarhus. Arrangøren Dansk Vegetarisk Forening ser nu frem til et lignende arrangement i København
Skarp kritik af tilsynet med muslingefiskeri i Limfjorden
Den daværende Fiskeristyrelse har ført et kritisabelt tilsyn med muslingefiskeriet i Limfjorden. Det fremgår af Rigsrevisionens beretning om tilsynet med muslingefiskeri i Limfjorden. Rigsrevisionen, hvilket
Dagrofa: Danskerne købte flere danske varer sidste år
Dagrofa solgte markant flere danske varer i 2024 sammenlignet med tidligere. Godt hjulpet på vej af MENYs Danske Madskatte, der oplevede en vækst på næsten
Ny rapport om sprøjtegifte: økologi er det sikreste valg
Der er pesticidrester i 80 procent af alle prøver af konventionelt dyrket frugt, og i 42 procent af de konventionelt dyrkede grøntsager. Det slår Fødevarestyrelsen
Alfa Laval vil udvikle fremtidens fødevarer på nyt innovationscenter i Danmark
Nyt innovationscenter i København skal bidrage til at løse de store, verdensomspændende udfordringer med at fremstille fødevarer nok til den hastigt voksende befolkning og samtidig
Dansk Akvakultur reducerer miljøpåvirkningen markant
Midt i debatten om opdrætsfisk bekræfter nye oplysninger fra Miljøminister Magnus Heunicke, at den danske akvakultursektor har opnået betydelige reduktioner i udledningen af næringsstoffer og
Ungt kokketalent hiver titlen hjem som årets Rising Star
Kristoffer Madsen fra Molskroen fortryllede dommerne med sine gastronomiske kreationer, som sikrede ham sejren i dagens talentkonkurrence for unge kokke - Rising Star 2025 på
Hent flere