• Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • MESSEOVERSIGT
  • KONTAKT
  • ANNONCERING
  • PARTNERLOGIN

FødevareFOKUS

Fokus på fødevareteknologi og fødevarer

  • Brød og kager
  • Certificering
  • Detailhandel og en gros
  • Drikkevarer
  • Emballage
  • Foodservice
  • Forskning og uddannelse
  • Frugt og grønt
  • Fødevareproduktion
  • Fødevaresikkerhed
  • Konfekture
  • Kød, fisk og fjerkræ
  • Markedsføring
  • Mejeri
  • Messer og konferencer
  • Miljø og sundhed
  • Politik og eksport
  • Råvarer og ingredienser
  • Økologi og bæredygtighed
  • Link til Klimateknologi

Landbrug

Landbrug12. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

Forskning i økologi skal ikke have mindre, men større investeringer, for at Danmark kan leve op til sine grønne ambitioner om en fordobling af økologien.

Landbrug11. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

Den 18.–19. november samles landmænd, forskere, rådgivere og virksomheder i Kolding til Økologikongres 2025. Med 47 faglige sessioner og temaer fra grøn trepart til sundhed

Landbrug06. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

Ved en højtidelig fejring hos Søren Wiuff i Lammefjorden lørdag den 1. november blev Årets Wiuff 2025 uddelt for allerførste gang. Prisen er opfundet og

Landbrug06. 11. 2025 | Mikkel Bækgaard

Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

I årevis har de arbejdet med jordforbedring via næringsrige kompostblandinger på en gård i Nordjylland. Resultatet er klart: Den sunde jord giver ikke bare sundere

Landbrug30. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Når regler spænder ben for naturen: 16 nye anbefalinger til bedre biodiversitet i fødevaresektoren

En ny publikation fra Tænketanken Frej peger på, hvordan regler og rammer kan ændres, så det bliver lettere for fødevaresektoren at fremme natur og biodiversitet.

Landbrug27. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Fremtidens mad risikerer at blive ensformig

Mangfoldigheden af planter bliver begrænset, hvis EU vedtager ny lov om bytte og handel med frø, mener Frie Bønder – Levende Land og Landsforeningen Praktisk

Landbrug21. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Økologer diskuterer trepart og grøn omstilling med minister og borgmester

Hvordan kan økologien drive den grønne omstilling og treparten? Det spørgsmål stiller Økologisk Landsforening til trepartsminister Jeppe Bruus og Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, når

Landbrug16. 10. 2025 | Mikkel Bækgaard

Ny professor i grøntsagsvidenskab: ”Vi skal tage grøntsagerne langt mere alvorligt”

Hanne Lakkenborg Kristensen er tiltrådt som professor i grøntsagsvidenskab ved Institut for Fødevarer på Aarhus Universitet. Hun har markeret sig som en fagligt stærk forsker

Landbrug09. 09. 2025 | Mikkel Bækgaard

DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning

I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler

Landbrug26. 08. 2025 | Mikkel Bækgaard

Danske svinefarmere får massiv kritik af uafhængigt råd

Dansk svineproduktion må nytænkes, og det er på tide, at dyrenes velfærd tilgodeses - frem for vækst og bundlinje. Det er konklusionen hos Dyreetisk Råd

Hent flere

Næste side »

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig til dit online branchemagasin/avis

Få fuld adgang til indlægning af egne pressemeddelelser… Læs mere her

/Nyheder

  •  13-11-2025

    Busch og Pfeiffer bringer den nyeste vakuumteknologi til Ajour 2025 ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  04-11-2025

    Lavere energiforbrug og bedre produktkvalitet med Steam Infusion – en unik teknik til fødevarefremstilling ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  29-10-2025

    Sådan håndterer du en lækage med 10 trin ›

    DENIOS ApS
  •  29-10-2025

    50 års trofast tjeneste i produktionen ›

    Busch Vakuumteknik A/S
  •  28-10-2025

    Blog: Damp er naturlig teknologi ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  28-10-2025

    Tilmeld dig Masterclass om dyrevelfærd og regenerativt landbrug ›

    Dagrofa Foodservice A/S
  •  27-10-2025

    Hvad gør du med dine gasflasker, når kulden kommer? ›

    DENIOS ApS
  •  16-10-2025

    Reducer dine levetidsomkostninger på reguleringsventiler ›

    Spirax Sarco Danmark
  •  16-10-2025

    Alt hvad du skal vide, før du håndterer farlige stoffer ›

    DENIOS ApS
  •  16-10-2025

    Øget produktivitet på mejeriet takket være vakuum fra Busch ›

    Busch Vakuumteknik A/S
Hent flere

Seneste Nyheder

  • FødevareDanmark: Sænk fødevaremomsen, men hæv ikke priserne andre steder

    12.11.2025

  • Fem forskningsbaserede skridt mod mere bæredygtig ost

    12.11.2025

  • Toscansk toprestaurant fylder Det japanske Tårn med italiensk velsmag

    12.11.2025

  • Irland vinder prisen for verdens bedste steak ved World Steak Challenge

    12.11.2025

  • Grønne ambitioner kræver større satsning på økologiforskning

    12.11.2025

  • FERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundere

    11.11.2025

  • Indonesisk svamp tryller ølrester om til pølser

    11.11.2025

  • Hotel Vejlefjord investerer massivt i talentudvikling i en presset branche

    11.11.2025

  • Økologikongres 2025 skal vise, hvad økologien kan præstere på basis af naturlige metoder

    11.11.2025

  • Ultraforarbejdede fødevarer: Eksperter efterlyser fokus på ernæring frem for proces

    11.11.2025

  • Danskerne rækker ud efter nye varianter af oksekød

    06.11.2025

  • RAWBITE udvider produktionen i Tyskland for at imødekomme stigende efterspørgsel

    06.11.2025

  • 7-Eleven åbner ny runde af Innovation Corner og sætter fjerde iværksætterprodukt på hylderne

    06.11.2025

  • Årets Wiuff 2025: Marie Bojsen fra Birthesminde modtager Danmarks første råvarepris

    06.11.2025

  • Sund jord giver sunde grøntsager – og det kan smages

    06.11.2025

Alle nyheder ›

/Brochurer
/White papers

  • Image Brochure
  • Kaffetid – Kaffe med bæredygtig profil
  • Kaffetid – Kaffe og te på højt niveau
  • Kaffetid – Fuldendte kaffeoplevelser
  • Kaffetid – Skab kaffekultur med Merrild & lobbyliv med Lavazza
  • Kaffetid – Det oser af god caféstil
  • Kaffetid – Den Aktive Kaffepause
  • Kobia 100 års jubilæum
  • Kaffetid – Skab værdi for dit personale med go’ kaffe
  • Scandinavia Grapevine Summer 2018
Se alle ›

Læs også TechMedias 2 fødevaremagasiner online

Annoncering i TechMedias 2 fødevaremagasiner

KONTAKT

TechMedia A/S
Naverland 35
DK – 2600 Glostrup
www.techmedia.dk
Telefon: +45 43 24 26 28
E-mail: info@techmedia.dk
Privatlivspolitik
Cookiepolitik