Landbrug
DLG Group kickstarter pilotprojekt, der skal dokumentere effekterne af regenerativ dyrkning
I de seneste to år har DLG Group arbejdet for at fremme det regenerative landbrug, og nu tager andelsselskabet endnu et skridt, når man samler
Danske svinefarmere får massiv kritik af uafhængigt råd
Dansk svineproduktion må nytænkes, og det er på tide, at dyrenes velfærd tilgodeses - frem for vækst og bundlinje. Det er konklusionen hos Dyreetisk Råd
Grisene strømmer til Danish Crown
Kombinationen af en målrettet indsats og en konkurrencedygtig afregning har nu sikret Danish Crown over én million ekstra grise det kommende år. Derfor opretter koncernen
Med nyt charter udstikker Organic Summit vejen mod 25 pct. økologi i 2030
Ved afslutningsdebatten på Organic Summit fik finansminister Nicolai Wammen overrakt det charter, som deltagerne på Organic Summit i løbet af de sidste to dage har
Madland åbner Madsystemskole, der vil styrke unge i systemforandring fra jord til bord
Madland, det madpolitiske samlingspunkt og fællesskab, går nu i luften med Madland Madsystemskole. Skolen er for unge og andre nysgerrige i København og Aarhus og
Nu kommer det gode høstvejr: DLG melder alt klar til at få høsten i hus
Efter en uge med ustadigt vejr, hvor det har været svært for landmændene at få gang i mejetærskerne, så ændrer billedet sig den kommende tid.
Ni grønne organisationer: Danmark bør bruge EU-formandskabet til at gentænke landbrugsstøtten
Når Danmark overtager EU-formandskabet i 2025, falder det sammen med opstarten af forhandlingerne om EU’s landbrugspolitik efter 2027. I den forbindelse opfordres regeringen til at
Organic Summit 2025 i København præsenterer sit speaker line-up
Stærke speakere fra hele Europa samles til Organic Summit i København den 18. og 19. august for at blive enige om et fælles charter med
Ukraine og Danmark udbygger samarbejdsaftale på landbrugsområdet
Fødevareminister Jacob Jensen (V) og den ukrainske landbrugsminister Vitalii Koval har på et møde i København underskrevet en aftale, der skal udbygge det samarbejde, som
Nyt liveformat bringer kvæget direkte ind i de professionelle køkkener
Hvordan taler vi om kvæg, bæredygtighed og ernæring på en måde, der giver mening både for dem, der passer dyrene, og dem, der laver maden til
Hent flere