Nyt Ishus på Rungsted Havn

lækre isvafler
lækre isvafler

Det nye ishus ‘Proviant Rungsted Havn’ byder bl.a. på is og sorbet samt mange andre lækkerier

Proviant Rungsted Havn’ som det nye ishus i Rungsted hedder er kommet tidligt ind som spiller på havnen, som for tiden undergår en massiv renovation og en udvidelse med mange nye bådpladser. På denne måde får de tidligt etableret sig som en fast bestanddel af det ambitiøse havneprojekt.

Havnen gennemgår i disse år en renovation og udvidelse, hvor der bl.a. bliver lavet en ny eventplads til store sejlstævner og andre kulturelle events, mens der også vil komme en udbygning af “Nokken” samt en udvidelse af stranden mod øst.

God lokation

Dette er en rigtig god lokation for en Café og ishus, specielt hvis ambitionerne om, at tiltrække flere brugere af havnen samt besøgende til holder stik. Det er et område, hvor man forventer mange besøgende og ikke mindst med mange købestærkere gengangere, og sådan et sted er der en efterspørgsel på proviant, altså mad, drikke og is. Ikke mindst er der i et attraktivt havne og strandmiljø efterspørgsel på is, gerne den bedste af slagsen. Derfor har ‘Proviant Rungsted Havn’ allieret sig med Kastbergs Gourmet is, der leverer den bedste is, til café og isbaren, der servicerer mange kvalitetsbevidste kunder.

Matchet synes ideelt og alle parter håber på, at dette bliver en succes, samt at havnen bliver lige so flot som alle krydser fingre for.