Mejnerts Mølle

Forsingevej 4
4470 Svebølle
Telefon:
59294707
Hjemmeside:

Mejnerts er en 100% økologisk, dansk og familieejet virksomhed, der drives af brødrene Peter og Kasper, samt deres far Niels.

Vi har hænderne i hele værdikæden ’Fra Muld til Mund’. Vi dyrker og høster økologisk korn fra vores egne marker, hvorefter vi stenformaler det til økologisk kvalitets mel på vores egen mølle på Vestsjælland.

I produktionen forener vi højteknologi med den gammeldags stenkværn. Det giver et smagsfuldt, økologisk og ærligt produkt med alt det bedste fra naturen. Med stenformalet mel, får du masser af smag, struktur og næringsindhold med ned i dit bagværk!

Rejsen Fra Muld til Mund er kort, da vores landbrug og mølle er placeret på samme adresse. Alle beslutninger bliver drevet med stor omtanke for naturen og for kvaliteten. Sammen med et bredt sædskifte, sørger de mange bistader omkring vores økologiske marker, for den skønneste honning, og bierne sørger for bestøvning samt opretholdelse af biodiversiteten.

Hos Mejnerts tænker vi i høj grad cirkulært – fordi intet skal gå til spilde. Det er også derfor vi har investeret i vedvarende energi med 1500 solpaneler på bygningernes tage. Derudover bruges restprodukterne fra møllen som brændsel til varme i bygninger og til tørring af kornet.

Vi vil i 2024 gerne inspirere flere til at bruge meget mere fuldkorn, mere hvedeklid, alle størrelser af kartofler samt at tilføre rug i de lysere deje. Det er alt sammen fokuspunkter der vil mindske madspild og er til glæde for naturen og til glæde for dig og din omverden.

Se mere på mejnerts.dk


Udgivet af Mejnerts Mølle