GUDP-konferencen 2023 stiller skarpt på fremtidens fødevareproduktion. Spring med på vognen, når seks indsigtsfulde talere tager os med på en guidet tur gennem værdikæden, og kom med dit input til, hvordan fremtidens fødevareproduktion bliver grønnere.
Der er lagt op til nye spændende perspektiver på fremtidens fødevareproduktion, når Grønt Udviklings og Demonstrationsprogram åbner dørene på Centralværkstedet i Aarhus d. 21. marts 2023.
Årets tema bliver ”Fremtidens fødevareproduktion – innovativ madkultur”.
Her vil man få indsigt i, hvordan dygtige virksomheder og forskere har nytænkt fødevareproduktionen og kastet sig over værdikædens forskellige aspekter af fremtidens fødevareproduktion.
Hør bl.a. Claus Meyer fortælle om sit arbejde med bæredygtighed og innovativ fødevareproduktion, og bliv inspireret af Nima Tisdall fra Blue Lobster, når hun giver et indblik i, hvordan hun har gentænkt distributionsleddet mellem kystfisker og forbruger.
Få indsigt i, hvordan forskere har tænkt sig at gøre fremtidens engangsservice spiselig, og mød restaurant Alchemist, der aftager råvarer fra GUDP-projektet Biocirculars containere på Refshaleøen. Dét, og meget mere på konferencen.
Sideløbende vil man som deltager blive inddraget og bragt på banen, når der bliver spurgt ind til, hvordan fremtidens fødevareproduktion ser ud, og hvordan GUDP skal vægte projekter, så de passer ind i innovationsbilledet.
Afslutningsvist vil GUDP-bestyrelsen give deres syn på, hvordan dagens input vil kunne bruges fremover i GUDP-sammenhæng.
GUDP-konferencen afholdes på Centralværkstedet i Aarhus tirsdag d. 21. marts kl. 09:30 – 16:00. Det er gratis at deltage i konferencen. Det fulde program for konferencen vil blive offentliggjort i januar måned. Tilmelding kan sker her.
Grønt Udviklings og Demonstrationsprogram, GUDP, er et program under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, som administreres af Landbrugsstyrelsen. Programmet støtter udviklingsprojekter inden for hele fødevaresektoren i Danmark på tværs af værdikæden.
Målet er at fremme en grøn og økonomisk bæredygtig udvikling i hele sektoren fra primærproduktionen i landbrug, fiskeri og akvakultur over forarbejdning til afsætningsleddet.