Nyt økologisk te-koncept

Så er vi klar med et nyt te-koncept, som indeholder flotte opbevaringsglas, signatur-labels og teposer. Heri doserer du selv den løse økologiske te, der kommer i 7 varianter fra sort til grøn til rød og yoga style! Her taler vi nøje udvalgt ”T for TE elskere”, der sætter pris på løs te.

Økologisk te

Te-koncept med synlige fordele

Med gennemsigtige opbevaringsglas er det synligt, at du fører “løs te”. Labels med nummering og variant gør det let at finde sin favorit-te. Teposer gør det nemt at dosere den løse te og økomærket viser tydeligt, at teen er økologisk.

Loes te koncept

7 smagsprofiler man kan gå på opdagelse i

Skal teen være sort og god til mælk, krydret som en Chai eller høj på urter og andre botaniske vidundere? De løse økologiske teer har vidt forskellige smagsprofiler, der alle vækker aromatisk nysgerrighed. Fuld af intensitet, fylde og sanselige overraskelser.

Tjek her de nye varianter af løs te i høj kvalitet:

Earl grey te

Earl Grey

Sort te, økologisk.
Her er den sorte te i fokus med et lille hint af karakteristisk bergamot.

Green tea mystic tonic

Green Tea Mystic Tonic

Grøn te med ingefær og lakrids, økologisk.
Den mystiske verden af urter og krydderier er indfanget i dette blend, som er en anelse syrlig med blide noter af citron.

Ginger Lemon mix

Ginger-Lemon-Mix

Urtete med ingefær-citron mix, økologisk.
Trendy og lækker. Friskheden fra citrongræsset og den velbalancerede smag af ingefær tilsat en lille note af mynte gør dette blend friskt og meget delikat.

Yoga Chai

Yoga-Chai

Krydret blend, økologisk.
En kanelkrydret og balanceret te – slurk efter slurk. Fuld af varme krydderier og sansevækkende ingefær og peber, der kildrer let på tungen.

Rooibos Orange Quince

Rooibos Orange Quince

Rød te med appelsin og kvæde, økologisk.
Krydret blend med blide toner af appelsin og kvæde.

Fruit blend with berries

Fruit blend with berries

Frugtte med bær, økologisk.
Dette blend minder om gode stunder i frugt- haven. Næsten alle er bekendt med dette friske bær-blend tilsat æble og tørrede hybenskaller.