Hvorfor vælge en kaffeløsning med instantkaffe? 

God kaffe behøver ikke at tage lang tid eller kræve, at du besidder store baristaevner for at lave den. Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder, gæster eller medarbejdere god og velsmagende kaffe – uden alt for lang bryggetid – så er vores kaffeløsning med instantkaffe et godt valg.  

Du er sikret en hurtig kaffebrygning, der kan betjene mange mennesker, og med flere kaffeautomater med instantkaffe får du også mulighed for at vælge andre drikke, da der er plads mælkepulver og kakaopulver.  

Har vi fanget din interesse? Så læs med, og bliv klogere på, hvorfor vi anbefaler vores kunder at vælge en kaffeløsning med instantkaffe, når de skal forkæle dine medarbejdere, kunder og gæster med en god kop mokka. Men først … hvad er instantkaffe? 

Hvad er instantkaffe?  

Instantkaffe er en særlig type kaffe, som fremstilles ved enten at frysetørre eller spraytørre kaffebønnerne. Mere nøjagtigt bliver kaffebønnerne formalet, hvorefter de opløses i meget varmt vand. Det resulterer i en tyk kaffeekstrakt, der frysetørres og bliver til flager, som skal kværnes til mindre klumper. Til sidst bliver al fugt tørret væk, og bønnerne er blevet til instantkaffe. 

Denne proces er bl.a. med til at gøre, at kaffen holder længere, men du kan alligevel nemt og hurtigt lave en god kop kaffe ved blot at tilføje varmt vand – heraf ordet ’instant’, som betyder ’øjeblikkeligt’ eller ’med det samme’ på engelsk. Den kaldes også for pulverkaffe i daglig tale. Instantkaffe bliver hovedsageligt fremstillet af Robusta-bønner, da de er en billigere bønnetype end fx Arabica.  

Når det kommer til at finde den bedste instantkaffe, kommer det meget an på smag og behag. Vi anbefaler altid kunder vores Prontissimo-kaffe, som er en blød kaffe med noter af karamel og chokolade. De bliver altid overrasket positivt, når vi selv serverer den. Du finder selvfølgelig også den klassiske Merrild Gold, der har været en fast del hos mange husstande med den lette syrlighed og afbalancerede eftersmag.  

Syv grunde til at vælge instantkaffe som kaffeløsning 

Der er flere årsager til, hvorfor du skal vælge instantkaffe som kaffeløsning til din produktionsvirksomhed. Årsagerne er blandt andet:  

  1. Hurtig bryggetid 
  1. Mulighed for stort drikkeudvalg 
  1. Udskænkning af varmt vand 
  1. Ensartet brygning – både i kopper og hele kander 
  1. Brugervenlig for medarbejdere, kunder og gæster 
  1. Let at rengøre 
  1. Prisvenlig løsning.  

Som du kan læse, er der altså flere grunde til, hvorfor en instant-løsning kan være den oplagte sammenlignet med vores andre kaffeautomatløsninger eller espressomaskiner.  

Instantkaffe smager (overraskende) godt 

Mange har en forestilling om, at instantkaffe som kaffeløsning ikke smager lige så godt som kaffe brygget på hele bønner eller formalet kaffe. Men sådan hænger det ikke nødvendigvis sammen. Smagen bliver selvfølgelig anderledes end ved brug af kaffebønner, men kvaliteten er stadig lige så stærk.  

Når vi producerer instantkaffe, høster, blender og rister vi kaffebønnerne på samme måde, som når vi producerer formalet kaffe og hele bønner. Og kaffens smag afhænger i høj grad af forarbejdningen og blandingen af bønnesorterne, men også om og hvis du får den serveret af en barista og dennes bryggeevner.  

Du kan læse meget mere om, hvilke faktorer der har indflydelse på kaffens smag via vores indlæg eller få 7 tips til at brygge kaffe 

Instantkaffe – den prisvenlige kaffeløsning for virksomheder 

Et af de store salgsargumenter ved en kaffeløsning med instantkaffe er, at den er prisvenlig sammenlignet med andre hurtigbryggende maskiner på markedet. Du optimerer nemlig ikke kun kaffens smag, men også dens holdbarhed, og derved sparer du penge ved at tilbyde dine gæster, medarbejdere og kunder en kop instantkaffe – det viser flere af vores beregninger.  

Du gør det samtidig også nemmere og mere effektivt at brygge kaffe på arbejdspladsen. Det kan fx være nødvendigt, hvis der er meget gennemgang og kø ved din nuværende kaffeløsning, eller hvis du ønsker muligheden for at brygge hele kander og ikke vil lade dine gæster og kunder vente for længe.  

Skal vi hjælpe dig med din kaffeløsning? 

Hos os finder du mange forskellige kaffeløsninger at vælge imellem, og vi har også et stærkt hold af konsulenter til at hjælpe dig med at finde den rette. Du skal derfor være mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på, hvad en løsning kunne være for din virksomhed.