Hvilken type espressomaskine skal du vælge til virksomheden, kantinen eller hotellet?

Er du i færd med at finde en kaffeløsning, men er lidt i tvivl om, hvilke typer der findes, og hvad de kan? Og er du faldet lidt for idéen om en lækker espressomaskine til medarbejdere, kunder eller gæster? Så er du landet det helt rigtige sted. 

I den her guide vil vi forsøge at give dig et hurtigt overblik over de løsninger, vi tilbyder, så du kan træffe den helt rigtige beslutning. Alt i alt vil vi forsøge at gøre dit valg af espressomaskine nemmere.  

Hvilke typer espressomaskiner findes der? 

De tre typer espressomaskiner, du skal kende til, og som vi forhandler, er: 

  • manuel espressomaskine 
  • fuldautomatisk espressomaskine 
  • espressomaskine til kapsler. 

Det er ikke helt uvigtigt, hvilken af de tre løsninger du vælger at gå med. Det vil vi komme meget mere ind på i de nedenstående afsnit, hvor vi vil gennemgå hver type espressomaskine.  

Den manuelle espressomaskine 

Den manuelle espressomaskine er det oplagte valg til caféer, hoteller og restauranter, hvor baristaen vil have fuld kontrol over bryggeprocessen. Det vil sige, at den ikke er tiltænkt, at gæster og kunder skal bruge den, da den kræver oplæring. 

Når du brygger kaffe på en manuel espressomaskine, kværner og stamper du selv bønnerne – og du kontrollerer vandmængden, der skal løbe gennem kaffen ved brygning. Når du f.eks. brygger cappuccino og caffe latte, skal du også manuelt steame mælken i en stålkande.  

Med denne maskine kræver det den helt rette viden og snilde at brygge den perfekte kop espresso, og du skal derfor ikke gå let hen over valg af kaffebønner 

 

Den fuldautomatiske espressomaskine 

En fuldautomatisk model er det oplagte valg af espressomaskine for kontorer, caféer og kantiner, hvor gæster, kunder og medarbejdere har individuelle ønsker og kaffebehov, der skal stilles – og hvor bryggeprocessen ikke må tage for lang tid. Det vil sige, at du ikke behøver at være den store baristatype for at brygge en fantastisk kop kaffe, som du foretrækker den.  

En fuldautomatisk løsning både kværner bønnerne og brygger kaffen samt steamer mælken for dig. Den har også et automatisk rengøringsprogram, som fortæller dig, når der er behov for rengøring, så du, dine gæster, medarbejdere og kunder altid er sikret en velsmagende kop kaffe.   

Vi anbefaler

La Brilliante, den fuldautomatiske espressomaskine til erhverv m 7-tommers touchskærm, LED lys, 2 beholdere til hhv. 1 instant og 1 bønnebeholder. Maskinen har integreret Bluetooth, Wi-Fi samt 4G modul. Maskinen er udstyret med en energi besparende tilstand, samt avanceret mælkesystem med automatisk rensning. Se den her

 

Espressomaskine til kapsler 

Hvad med en espressomaskine til kapsler? Når du anskaffer dig en espressomaskine til kapsler, får du en løsning, hvor du og dine gæster hurtigt og nemt kan brygge en kop kaffe – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Flere kapselespressomaskiner fås også med mælkesystem, så du kan bruge kapslerne, når du brygger caffe latte, cappuccino osv. 

Kapselmaskiner gør det muligt for dig at tilbyde dine gæster smagsoplevelser, der er tilpasset den enkelte, når du tilbyder et udvalg af kapsler – alle med varierende blends. Endnu en fordel ved en kapselløsning er, at du undgår spild og kafferester, fordi du brygger én kop ad gangen. 

På samme måde som de fuldautomatiske espressomaskiner har kapselløsningerne ofte et automatisk rengøringsprogram, hvor systemet beder om at blive igangsat.