10 gode grunde til at vælge Lavazza BLUE

Overvejer du en ny kaffeløsning? Læs 10 grunde til, at Lavazza BLUE kan være den rette kaffeløsning til din virksomhed

 

Kaffe fylder rigtig meget i vores liv og hverdag – uanset om vi er derhjemme eller på arbejde. Det gør, at en god kaffeoplevelse på arbejdspladsen rent faktisk har positiv indflydelse på vores hverdag. Men kaffeverdenen er et stort og bredt univers med utallige versioner og bryggemetoder, hvor det hurtigt kan blive til en udfordring at finde den helt rette kaffeløsning, der dækker alles behov.

Arbejder du på en restaurant, café, hotel eller i et mindre kontor og ønsker at servere en perfekt kop kaffe hver gang? Med et kapselsystem får du én samlet løsning, som er baseret på enkelthed og god kvalitet. For vi er sikkert enige i, at kaffe ikke bare er kaffe? Når vi serverer kaffe for vores gæster, så vil vi helst tilbyde den bedste smag og topkvalitet. Hvis du vælger et kapselsystem som eksempelvis Lavazzas BLUE-kapselsystem, får du en friskbrygget kvalitetsespresso hver gang.

Kaffekapselsystemer indebærer en række fordele, både når det gælder tilberedning og smag. Dyk ned i vores 10 fordele ved Lavazza BLUE-konceptet.

  1. Enkelthed

På få sekunder kan du servere en perfekt kop kaffe, og du behøver ikke at være ekspert her. Du skal blot indsætte kapslen, foretage dit drikkevalg, og så serverer maskinen kvalitetsrig kaffe inden for få sekunder. Lavazza BLUE er baseret på et brugervenligt system, som er nem at bruge i en travl hverdag. BLUE-systemet kræver kun en hurtig gennemgang af maskinen. Derfor er maskinen velegnet til fx restaurationsbranchen, hvor der ofte kommer nye medarbejdere til. Med et kapselsystem bliver det ikke nemmere at rekruttere nye medarbejdere i at lave den perfekte kop kaffe.

 

  1. Friskhed

Den friskmalede kaffe er lukket inde i en kapsel, som er individuelt pakket og fremstillet af enten plast eller aluminium. På den måde er den optimalt beskyttet mod fugt, ilt og lys, og aromaen er særlig godt bevaret, da den først frigives igen under tilberedningen.

 

  1. Hastighed

Det tager kun få sekunder, før maskinen er varm, og dosering og formaling er jo naturligvis gjort på forhånd. På den måde er kaffemaskinen altid hurtigt klar til brug, så du kan brygge din kaffe med et enkelt tryk på en knap. Udskænkningstiden kan næsten ikke blive hurtigere, og dine gæster kan nyde kvalitetsrig kaffe uden lang ventetid.

 

  1. Konstant kvalitet

Smagen og kvaliteten af kaffe kan være forskellig, alt efter hvem der tilbereder den, og hvordan den brygges. Med en kapselmaskine er der altid garanti for en høj kaffekvalitet – uanset hvem der brygger kaffen og antallet af kopper kaffe. Derfor kan du altid servere en kop kaffe med ensartet kvalitet til dine gæster eller til kundemøder, som faktisk sætter rammer for en god kundeoplevelse.

 

  1. Variation

Kaffekapsler kan fås i mange forskellige varianter, så du altid kan tilbyde en mangfoldig smagsoplevelse for dine gæster. Lavazza BLUE byder på et stort udvalg af forskellige kaffeblends såsom Espresso Top Class, Espresso Gold Selection, Caffé Crema. Er man mere til en koffeinfri kaffe, findes sådan en version også i Espresso Decaffeinato. Ønsker man at servere bæredygtig kaffe, så er Tierra Selection det rette valg. Med forskellig intensitet og smag kan du få en kaffeløsning til enhver smag. Så der er vist ingen tvivl om, at man med et kapselsystem kan servere et bredt udvalg af kaffe. Og det kan faktisk være en rigtig god investering for din forretning. Stor variation af kaffedrikke sender nemlig et godt signal om jeres arbejdsplads og kan skabe et godt førstehåndsindtryk til fx kundemøder.

 

  1. Bekvemmelighed

Dine medarbejdere eller gæster kan forvente en kop kaffe uden ventetid, da maskinen er klar til brug lige på stedet. På den måde kan I glæde selv de mest krævende gæster med en perfekt kop kaffe på få sekunder. Hvem ønsker ikke at spare lidt ekstra tid i en travl hverdag?

 

  1. Tilpasningsevne

Ønsker du et kompakt kaffesystem til din restaurant, hotel, café eller mindre køkken? Med et kapselsystem får du en fleksibel og differentieret løsning, som kan skræddersyes til lige netop jeres behov. Du kan bl.a. vælge mellem forskellige kopstørrelser, så koppen passer til den valgte kaffedrik. Derudover er systemet fleksibel i forhold til at vælge både enkelt- og dobbeltdoserede kapsler, hvor du kan servere 2 espressoer på samme tid.

 

  1. Økonomi

Vidste du, at du kan reducere kaffespildet ved brug af en kapselmaskine? Kaffekapslerne sikrer nemlig, at hele kaffen bliver brugt. Desuden er vores BLUE-maskiner udviklet med et energibesparende mode, hvor maskinen lukker ned i en inaktiv periode. Og den er altid klar til brug med kun ét tryk på knappen. På den måde kan du såvel reducere kaffespildet og samtidig spare udgifter på strømmen.

 

  1. Professionalisme

Med en Lavazza BLUE-maskine får du et professionelt system med højteknologiske funktioner, da den både har manuel og automatisk steamer, som gør det nemt at steame mælken på korrekt vis. Vi har et stort udvalg af BLUE maskiner, som kan skræddersyes til ethvert behov.

 

  1. Perfektion

Sidst men ikke mindst, sikrer vores Lavazza BLUE kapselmaskine driftsikkerhed og den perfekte kombination af formaling, dosering og blend. På den måde kan du servere en perfekt kop kaffe hver gang – helt uden ekspertviden. Det betyder, at alle kan betjene maskinerne blot ved at trykke på få knapper.

 

Når der skal vælges en ny kaffeløsning, er der mange overvejelser der skal tages. Vi håber, at du er blevet klogere på vores Lavazza BLUE-koncept, og hvilke fordele konceptet indebærer. Vil du læse, hvordan Lavazza BLUE-systemet fungerer i praksis?

Eller har du lyst til at høre mere om vores Lavazza BLUE? Så læs mere på Merrild.dk