Aktuelt
Is-gigant overtager Mejerigaardens isforretning
Froneri, en af verdens største isproducenter, har indgået aftaler om at overtage Food Unions europæiske isforretning, herunder Mejerigaarden A/a som bl.a har mærker som Premier-is,
Forskningsprojekt undersøger, om PFAS fra foder havner i grisekød
I et nyt projekt skal forskere fra AU Viborg og DTU Fødevareinstituttet undersøge, hvor meget PFAS som optages og ophobes i forskellige væv i grise,
Økomesse vender tilbage til Malmø
Fokus på økologiske og bæredygtige fødevarer vender tilbage, når Nordic Organic Expo finder sted den 19.-20. november i Malmø. Nordens største messe for økologiske og
Bog om smag på vej fra Noma
Udover at være at være en af verdens mest anerkendte restauranter har Noma også udgivet en række bøger gennem årene - blandt andet Nomas bog
Målet er en michelinstjerne: Christoffer Sørensen skal være køkkenchef på Lille Mølle
I oktober genopstår en af Københavns mest særegne bygninger som ny restaurantdestination, når Norrlyst-koncernen med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen åbner Restaurant Lille Mølle i
AI-vinrådgiver hjælper tusindvis af kunder hos Danmarks ældste vinhandel
Det viste sig på ingen måde at være let, da Kjær & Sommerfeldt for 1½ år siden ville skabe en AI-vinrådgiver, der kunne hjælpe deres
Danske husholdninger strammer livremmen, og det rammer dagligvaremarkedet
Det danske dagligvaremarked har som det eneste i Europa oplevet et fald det seneste halve år ifølge nye tal fra YouGov. Foto: Freepik.com Mens forbrugere
Ny praksis: Lavere bøder for mindre fejl ved allergenmærkning
Mindre fejl i mærkning af fødevarer skal fremover ikke koste virksomheder store bøder, mener fødevareminister Jacob Jensen (V), der ønsker en praksisændring. Fødevareminister Jacob Jensen
Makrel i frit fald – MSC opfordrer regeringer til at handle nu
Den globale standard for bæredygtigt fiskeri, MSC, opfordrer nordatlantiske nationer til at indgå en retfærdig kvoteaftale for at beskytte fiskerier, marine økosystemer og lokalsamfund. Marine
Her er restauranterne, der er nomineret til Årets ret med gris og Årets ret med ost 2025
Siden sommeren er det strømmet ind med indstillinger fra hele landet til dette års kokkekonkurrencer, Årets ret med gris og Årets ret med ost, og
Hent flere