FoodTech byder indenfor i fremtidens fødevarelaboratorium

FoodTech introducerer Future Food Lab, et nyt innovationsområde, hvor besøgende kan udforske og gå på opdagelse i løsninger til fremtidens fødevarelaboratorium. Dette event finder sted i MCH Messecenter Herning fra 1.-3. oktober 2024 og vil præsentere både kendte og nye teknologier inden for fødevareteknologi.

Future Food Lab på FoodTech udforsker AI- og XR-teknologiernes rolle i fremtidens fødevarelaboratorium, hvor funktioner kan komprimeres på en sensorspækket mikrochip. Det er blot nogle af de aspekter, der tages under lup i området Future Food Lab på FoodTech

Laboratoriearbejdet bliver mere specialiseret og distribueret, med muligheder for avancerede bio-løsninger som hjemmeproduktion af fødevarer. CEO Mads Thimmer påpeger, at teknologien allerede er langt fremme, men at udbredelsen tager tid. Besøgende på FoodTech kan opleve prototyper og tidlige produkter og få indblik i fremtidens teknologier. Fokus er på distribution, automation og lab-on-a-chip-teknologier, der udfordrer traditionel tænkning.

Læs mere her